Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2016 17:51 - ДемоНкрацията долетя с крилете на чалгата.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4671 Коментари: 10 Гласове:
18

Последна промяна: 01.01.2016 18:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес знаем, че демокрацията бе една грандиозна измама, чиято крайна цел бе, определена прослойка да настигне и надмине по богатство известните западни образци. По отношение на тая крайна цел можем да кажем, че тя е напълно реализирана и българските богаташи вече мерят ръст със световните.
Но, целта иска жертви и жертви станаха обикновените трудови хора. Те повярваха, че ги чака нещо по-добро, че предприятията им и държавата им ще се управлява от честни, почтени и загрижени за тях хора. Помните ли първия голям син митинг на Орлов мост? Някои още се умиляват от тоя спомен и от песента "Времето е наше". И през ум не му е минавало тогава на обикновения човек, че това е само една подигравка с неговия наивитет и, че всъщност наглите мошеници вече са били готови с плановете за заграбване на народното богатство.
Стъпка първа - разкъсване на връзките в обществото, внасяне на омраза и недоверие между хората, превръщането на думи като "народен" и "колектив" в мръсни думи.
Стъпка втора - "приватизация"- един престъпен блъф, чрез който дори си платихме, купувайки приватизационни книжки, за да ни ограбят. В резултат, предприятията не само не се модернизираха и не станаха наша собственост, а започнаха да се закриват и разрушават с бесни темпове. За няколко години не само се появи понятието "безработица", но дори придоби размерите на бедствие. Начена се бежанската вълна от България нанякъде където има хляб. Сега България е обезлюдена и годишно изчезват от картата приблизително 200 селища.
Стъпка трета - Либерализация на цените - "За Бога братя... ". Това вече беше началото на брутална война срещу народа. Спестяваните с десетилетия истински, скъпи левчета изтекоха като вода в пясъка. Огромни маси от хора само за дни се оказаха бедни, буквално с дрехите на гърба си и с недоизмазаните още, но собствени къщи.
Има още много стъпки, но вие ги знаете... Сега България е полуколониална територия, подчинена на интересите на САЩ с марионетни правителства, без собствена армия и без суверенитет. Няма нито един неоплют интелектуалец и цялата неподкупна интелигенция е натикана в ъгъла.
Сега искам да ви покажа на фона на каква културна основа се извършваха тия гнусни престъпления и как най-жизнената и революционна сила на всяка нация - младежта беше извадена извън строя, маргинализирана и превърната в безлично стадо нихилисти.

Ах, банана! Ох, банана! Кеф ми става, щом го хвана“

С това зопочна и не спира вече 25 години. Гнус ме е да го слушам и гледам, затова се забавлявайте сами. Ето ви линка.

www.lentata.com/page_8301.html


Няколко извадки без коментар.

 


   

   

Кратък штрих от историята на опростачването.
Само това е напълно достатъчно всички демократи да увиснат на въжето.





Гласувай:
19



1. kuschel - Мишел 01 January 2016 ...
01.01.2016 18:43

Мишел

01 January 2016

Правете му сметката, едно време имаше подобни пародийно-иронизиращи веселяшки парчета. Огледало на действителност. А сега драги, чалгата е изцяло звучаща като смесица от турско пискане, арабски вой на гладни хиени в пустиня и цигански кючек. Вие давате ли си сметка накъде отиваме! Мир на праха на падналите за Освобождението на републиката от турско иго. Повръща ми се от този скапан манталитет и безхарактерност на съвременната маса българи. ДРАЙФА ми се от вас.


Unerzogen

01 January 2016

И за да не спамя....съвсем явно.... Как не разбрахте,че народа се "умори"? Четвърт век ....гласува....избира...сменя (уж) ПРАВИТЕЛСТВА....и какво? То не бяха СДС, БСП,ДПС, Величества, царе, и лакеи! Резултати ....? Никакви! Писна им на хората ,да ги лъжат! България си остана в "хватката", на едни и същи боклуци ....с различни абривиатури. А иначе...много истина има в текстовете на чалгаджийките, и чалгаджиите (аз намирам чалгата за отврат) Ама кой обича да му навират лицето в мръсотията? А и , изобщо...тази "чалгарската" тематика ...(лично на мен) ми дойде до гуша.Всичко Мара втасала....
цитирай
2. bgman13 - Прасчай нормальное состояние
01.01.2016 20:38
https://www.youtube/watch?v=1Lv1uK9XrWs

Прдполоагам, че след като изпратя тоя линк, ще му избяга .com - това е след youtube
цитирай
3. kuschel - Хората си пазят фолклора и тради...
01.01.2016 21:30
Хората си пазят фолклора и традициите. Където и да идеш е така. В Гърция не можеш да чуеш нищо освен гръцко. У нас българското е рядкост. Виж циганията е официална музика вече.
цитирай
4. kush11 - Честита нова година! Май да, ...
02.01.2016 06:17
анонимен написа:
Честита нова година!


Май да, честита и на теб!
Всеки истински бунтовник бива репресиран от властта по един или друг начин, какво остава за наследника на Ботев. :)
цитирай
5. lidislidis - То само фолклора, да е заменен с чалга! Ами историята? Културата? Всичко!
02.01.2016 09:19
Като си идвам не мога да свикна с гледката и с тази опростачена сегашна българска култура. Набива се на очи отвсякъде и навсякъде в страната. Няма вече нищо цивилизовано, както беше през 70, 80 те години. Всичо сега е фалш и чалга...
Тъжна гледка е за човек закачил от времето преди прехода към чалгата и деградацията на българската демокрация и нация.
цитирай
6. kuschel - Какво да направя, Лиди. Ти виждаш, ...
02.01.2016 09:46
Какво да направя, Лиди. Ти виждаш, че дори в това малко пространство на сайта е пълно с идиоти, които са изцяло на страната на българоубийците, какво остава за платените политици и журналя. Тук "Америка за България" е като октопод, който задушава медиите. Тук американската пропаганда е на всяка крачка и промива мозъците на децата от люлката. Ние сме жалка колониална държава.
цитирай
7. sekirata - Ето днес докъде стигнахме,
02.01.2016 21:38
иначе ми се гади да говоря за чалгата! Знаете кои стоят зад нея, кои я финансират.Тези,които са планирали и геноцид на българите. А народът ни е просто зомбиран,омагьосан и изплашен,паникьосан!

Жик Так
Студио Видеограф
youtube/watch?v=WbQbKx0zfM8
цитирай
8. kuschel - иначе ми се гади да говоря за чалг...
02.01.2016 21:56
sekirata написа:
иначе ми се гади да говоря за чалгата! Знаете кои стоят зад нея, кои я финансират.Тези,които са планирали и геноцид на българите. А народът ни е просто зомбиран,омагьосан и изплашен,паникьосан!

Жик Так
Студио Видеограф
youtube/watch?v=WbQbKx0zfM8


Бяхме наивни и глупави. Усещахме че нещо ни клатят, но докато разберем истината, то стана късно.
цитирай
9. dalida - Аз съм слушала цигански напеви и романси,(нали съм музикантка)
04.01.2016 19:37
работила съм с цигани, които са с музикална академия и са музиканти и в кръвта и сърцето им и душата им пее. Няма такива гласове, все едно слушам индийски народни песни, шлагерите и циганските романси са върхът в САЩ. Американците ги купуват като топъл хляб.
У нас, просто в годините на преход, когато държавата остави бг-певците от голямата сцена без издръжка, тогава Митко - пайнера намери дупка в бизнеса и лансира майнетата като народна музика на циганите. Това че повечето "лайф - мадами" се курдисаха до певачиците на чалга по таверни и кръчмета, не е повод за критики. Просто трябва да уважаваме музиката на народите, нищо повече.
цитирай
10. sekirata - 15:46 - Давайте, нема спиране, анонимни и маниаци!
08.01.2016 16:25
профил на sekirata 08.01.2016 15:46 - Давайте, нема спиране, анонимни и маниаци!

Не така, драга..... dalida!
Искаш да кажеш,че аз не съм проф. музикант?!
Или че ти си сляпа и глуха музикантка или ЧАЛГА технолог?! Хи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377226
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031