Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2016 20:00 - Боже, Боже, Боже, Боже...
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 6152 Коментари: 11 Гласове:
13

Последна промяна: 06.01.2016 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
аз ли нещо не съм добре с акъла или еврогейците са тотално изтрещели?! Мъже има ли изобщо на Запад?! Как стоят и гледат германците в Кьолн, джагалите да изнасилват жените им?! Може ли изобщо да се говори за такова нещо?! Трябва незабавен линч над нашествениците и поголовното им изтребление! Къде е честта и достойнството на тия хора?! НАТО,...да ти пикая на НАТО-то! Тия плашипутарници ли са ни съюзниците, м? Русия ще ги насмете тия женчовци като шибан боклук. Аз не мога да си представя по-голямо унижение от това, да изнасилват жена ти пред теб, а ти по телефона си да търсиш полицията. Вярвате ли, аз съм бесен, а тия си играят на мултикултуризъм. Абе, идиоти, вие виждали ли сте интегриран циганин,а! Не сте, нали, а тия са сто пъти по-зле.
Бахти идиотите!!!
Учат бежанци как да правят секс с европейки

Мюсюлманите приемали разголените жени за проститутки и се хвърляли да ги изнасилват

image image Снимка: REUTERS    Норвежките политици предложиха да се въведе сексуално възпитание за мигранти, изнасилващи европейки, които взели за проститутки заради лежерните им дрехи. Бежанците да се учат как да правят секс с европейки, призоваха норвежките власти, сблъсквайки се с новия мигрантски проблем. Местните медии разказаха историята на един от мигрантите - 33-годишния африканец Абду Осман Келифа. Самият той не бил сред мераклиите за бяла плът, но споделил за случки, станали с негови "братя по нещастие", които се хвърляли на европейки и не само. По думите на африканеца за мигрантите-мюсюлмани е своеобразен шок да виждат жените на Европа - те са с разкрепостено облекло, пият, водят "развратен" живот, танцуват и дори се целуват пред хората. Подобно поведение до този момент е било табу за очите на обикновения мюсюлманин. Имайки представа как трябва да изглежда "приличната" жена, бежанците приемат "разголените" европейки за проститутки и смятат, че е нормално да се закачат с тях и дори да ги изнасилват.
   Африканецът е сред малцината, записали се в програмата за сексуално възпитание в норвежкия град Ставангер. Специално внимание на подобни курсове ще бъде отделяно на мигрантите, в чиято родина на жените е забранено (или не е прието) да показват по-свободно телата си или чувствата си на публично място. Целта на курса е и да се обясни на бежанците разликата между правилното и неправилното поведение, заявява пред "Ню Йорк Таймс" Нина Мачиба, ръководител на центъра.
"В Норвегия не е разрешен принудителният секс, дори ако това се случва по време на брака", пояснява тя.
Припомняме, че звездата на европейското порно - "италианският жребец" Роко Сифреди публикува петиция с искане да бъдат въведени уроци по сексуално възпитание в училищата в Италия и да му се разреши на него самия да преподава тази дисциплина.

front.bg/world/europe/uchat-bejanci-kak-da-pravjat-seks-s-evropejki


Женски бунт в Кьолн: Къде сте, г-жо Меркел? Канцлерът поиска незабавно задържане на сексуалните насилници от Нова година


image
Германският канцлер Ангела Меркел изрази днес възмущението си от серията от сексуални нападения в западния град Кьолн в новогодишната нощ, като посочи, че злосторниците трябва да бъдат открити час по-скоро, съобщава Би Би Си.


Меркел позвъни и на кметицата на Кьолн - Хенриете Рекер, за да изрази безпокойството си от нападенията, станали около централната гара на града, намираща се в съседство с прочутата Кьолнска катедрала.

В декларацията, разпространена от канцеларията на Меркел, се настоява да бъде направено всичко възможно, „за да бъдат изцяло и колкото се може по-бързо разкрити злосторниците и да бъдат наказани без оглед на техния произход”.

Станалото в новогодишната нощ в Кьолн породи дебат за поведението на мигрантите в Германия, след като очевидци и полицаи описаха нападателите като хора от арабски или северноафрикански произход измежду групата от около 1000 души, събрала се край гарата.

Междувременно стана ясно, че броят на жалбите от злополучната нощ вече е 90. Днес жени от Кьолн протестираха близо до мястото, където се разиграха събитията. Те издигнаха плакати с надписи на немски: „Г-жо Меркел, къде сте? Какво казвате? Това ни тревожи”.

Кметът Рекер се опита да се намеси в дебата относно бежанците и имигрантите като заяви: „Абсолютно неуместно е да се свързва групата, която изглежда е дошла от Северна Африка, с бежанците”, каза тя след края на спешното заседание с полицията, което беше свикала след появата на информацията за бума от сексуални посегателства, грабежи и сблъсъци в новогодишната нощ.

В същото време мъж разказа как жена му и 15-годишната им дъщеря били обградени от тълпата чужденци пред гарата и той не можел да направи нищо, за да им помогне. „Нападателите сграбчиха гърдите на жена ми и дъщеря ми и ги опипваха между краката”, каза ужасеният човек.

Въпреки че по-голямата част от жалбите в полицията всъщност са за грабежи, тъкмо вълната от сексуални нападения предизвика шок в цялата страна. Оплаквания за подобни случаи пристигнаха и от Хамбург и Щутгарт.

Както БЛИЦ съобщи, има признаци, че нападението може да е организирано в социалната мрежа. В нощта на Нова година е имало много полиция пред гарата в Кьолн, но тя не е успяла да забележи и да реагира на престъпленията. Когато пък чужденците започнали да изстрелват фойерверки и пиратки в тълпата, униформените се оказали безпомощни.

Превод и редакция: БЛИЦ


Тагове:   мултикултуризъм,


Гласувай:
15



1. kuschel - Сега някакъв пундер-депутат се ...
05.01.2016 20:32
Сега някакъв пундер-депутат се изпъчи: Нека бежанците да разберат, че нашите жени не са свободен дивеч за отстрел. Лигльо! Хващай един гранатомет, двайсет лимонки и в първия лагер. Като направиш всички на кайма, другите ще си опичат акъла. Всъщност най добре е да заработи Дахау.
цитирай
2. kuschel - Iva Kasabova леле Кушел, да не по...
05.01.2016 21:19
Iva Kasabova леле Кушел, да не повярва в Бог?
Kushel Ми, то друг не остана. Явно, на Запад политиците са по-имагинерни и от господа.
Kushel Сега някакъв пундер-депутат се изпъчи: Нека бежанците да разберат, че нашите жени не са свободен дивеч за отстрел. Лигльо! Хващай един гранатомет, двайсет лимонки и в първия лагер. Като направиш всички на кайма, другите ще си опичат акъла. Всъщност най добре е да заработи Дахау.
Iva Kasabova ама какво има да разбират, те бежанците си го знаят, просто никой нищо не може да им направи, защо да не се позабавляват...
Kushel Касс, дай ми някакво разумно обяснение или някакъв убедителен мотив, Меркел така страстно да кани тия касапи в страната си. Остави, че заради нея, джагалите наводниха и страни дето не ги искат.
Мара Антонова Куш, моята версия е че си създават умишлено предпоставки, да имат причина да си затворят границите и да изфъшкат покрай арабите и всички източно европейци. ти понеже си атеист и не се интересуваш от религия, но според мен католици и протестанти винаги са ни мразили и са търсили начин да ни подчинят. Имат грандоманско самочувствие.
Iva Kasabova Меркел е изкукала, освен това си правеше тънки сметки бежанците да не стигнат чак до Германия, но никой не спази дъблинското споразумение и поканените пристигнаха при мама Меркел...
Iva Kasabova Мара Антонова Не мисля, че ще поканят мюсюлмани за да изгонят православните християни, звучи абсурдно...
Мара Антонова Iva Kasabova Тц. Вече излязоха първите им изказвания на тяхната социална министърка, да отрежат помощите за българи и румънци.
Iva Kasabova те на помощи са сам онези "българи" и "румънци" от скъпата боя...
Мара Антонова Откакто прочетох тази статия мисленето ми се преобърна. http://www.pravoslavieto/.../vojnata_sreshtu...
Войната срещу Източната църква
pravoslavieto
Iva Kasabova Мара Антонова Не мога да се съглася, на запад се изказват и против чехи и поляци, въпреки че са католици... гърците пък са православни, но никой не ги гони от никъде.
цитирай
3. kuschel - Мара Антонова Iva Kasabova Ок! Това ...
05.01.2016 21:25
Мара Антонова Iva Kasabova Ок! Това е мое усещане, но целта им да си затворят границите е вече факт. Дори да не е заради нас, явно се готвят да си прочистват териториите от навлеци. Преди време отчетоха, че са се провалили в опитите да интегрират арабите. Саркози им забрани да влизат в обществени учреждения с бурки и забрадки. В Швейцария искаха събаряне на джамиите. Моя приятелка във Франция казва, просто са пренаселили държавата. Явно им е кафясало и търсят начин да ги изпроводят кой откъдето е. Само да не спрат до Балканите в пътя си наобратно.
Iva Kasabova да, мисля че разбират какво са си навлекли, но трудно ще се отърват от тях, още много проблеми ще имат...
Kush Kushel Тия теории не ми звучат правдоподобно. По-вероятно е, Меркел да е искала да си набави евтина работна ръка, но сметките и са без кръчмаря. Арабите не работят. Те не са като турците.
Мара Антонова Защо тогава не си отвориха границите за нас още през 90-та година? С такава мъка ни приеха в ЕС чак през 2007-ма, след като ни ликвидираха икономиката и армията? Дали щяхме да имаме мутренски преход ако хората можеха свободно да работят в Европа?
Мара Антонова Защо тогава не си отвориха границите за нас още през 90-та година? С такава мъка ни приеха в ЕС чак през 2007-ма, след като ни ликвидираха икономиката и армията? Дали щяхме да имаме мутренски преход ако хората можеха свободно да работят в Европа?
Мара Антонова Защо тогава не си отвориха границите за нас още през 90-та година? С такава мъка ни приеха в ЕС чак през 2007-ма, след като ни ликвидираха икономиката и армията? Дали щяхме да имаме мутренски преход ако хората можеха свободно да работят в Европа?
Veselin Dimitrov http://wwwovo/.../%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8.../
Kush Kushel Страхотна статия! Зная за Канцлерския договор, но са минали 67 години от тогава. Дали още се спазва?
Ivaylo Ivanov Не само в Германия...тук във Франция изнасилиха една девойка във един влак-тролей (RER)в Париж пред мнооооого пътници свидетели на сцената....никой нищо не е направил в защита на жената!
Kushel Е как е възможно. Това е невероятен инфантилизъм.
Ivaylo Ivanov Може може ...отвратен съм като цяло от много неща в манталитета им тук!
Kushel Тръмп е нашият човек. За него ще гласуваме.
Veselin Dimitrov Много по за предпочитане от ушат негър, хомосексуалист и мюсюлманин!!
Iva Kasabova ми то тук да не е по-различно Кушел? Не помниш ли навремето мутрите като си правеха каквото искат с младите момичета и никой не смееше нищо да каже? И цигани да са пак ще е същото, защото знаят, че съдът ще оправдае насилника, а този който е помогнал ще го изкарат расист...
цитирай
4. kuschel - Valentin Georgiev преди 9 мин. ...
05.01.2016 22:29
Valentin Georgiev
преди 9 мин. ·

Митът за "клетите бежанци" рухна в Кьолн, но е очевидно, че за нещастие щетите, нанесени от извратената толерастия, са необратими !!!! Защото ако германският народ бе това, което е бил някога, сега Меркел щеше вече да е набита на кол !!!!
цитирай
5. kasnaprolet9999 - М. . да, там явно мъже не са останали, ...
05.01.2016 23:12
М..да, там явно мъже не са останали, то и затова жените им ходят лятото по-разголени, за да успеят някак да ги впечатлят. Това обаче бежанците няма как да го храносмелят, пък и е известно, че са им слаби ангелите. Чудя се само как през зимата, под дебелите палта на жените, те разбират, че са разголени, че това са проститутки, по техните стандарти, разбира се. Не, това е дирижирано според мен. Мисля, че не е в интерес на бежанците, нещо друго е и ще се разбере в скоро време. Във всички случаи това, което се случва е ужасно за обикновените европейки.
цитирай
6. kuschel - http://varg1. blog/novini/20...
06.01.2016 04:02
http://varg1.blog/novini/2016/01/05/ujasyt-v-kioln-ot-pyrvo-lice-pantaloni-spasili-germanka-ot-o.1420213
цитирай
7. vencivaleri1951 - Куш ЧНГ ако съм пропуснал да ти честитя Да си здрав и късметлия
06.01.2016 15:24
Виж имам друг поглед върху нещата и той не е от днес
Не знам какво точно се случва днес, но мога да кажа че
този проблем с "изнасилени" германки не е от вчера.
Като изтрезнеят и видят че са се изложили пред познати или
ги хванат на калъп стават веднага изнасилени. Отнасяха го
преди най често турци и араби. После съдиите се усетиха
и доста германки изгоряха за набедяване.
Като студент вместо бригада ме хващаха за екскурзовод
на руски групи. Та една "чехкиня" от Судетите /те са си германци/ чудо видя докато
се набута в чаршафите на един арменец от моите. Да ама мъжът и я излови и тя пусна легендата , че я дръпнал в стаята си насила и я изнасилил три пъти/ по пезервативите се разбра колко/ Нашите от следствието прибраха арменчето и нищо добро не го чакаше ако КГБеедника от групата не се намеси. Чехът плати пари на арменецът да не ги съди за набедяване
Не казвам , че случаите днес са същите, но истината е една, а гледните точки много-винаги повече от една
цитирай
8. kuschel - Венци, има достатъчно клипов в т...
06.01.2016 17:20
Венци, има достатъчно клипов в тубата, където ясно се вижда какво става. Такова масово лъгане за една вечер не ми се вярва.
цитирай
9. danailvdimitrov - докъде може да доведе педерастията една здрава и силна нация
06.01.2016 18:55
като германската- до Кьолн!
цитирай
10. vencivaleri1951 - Нямам време да следя всичко, а и малко ме интересува
06.01.2016 19:15
kuschel написа:
Венци, има достатъчно клипов в тубата, където ясно се вижда какво става. Такова масово лъгане за една вечер не ми се вярва.



След пъвото ни море с жена ми отидохме за няколко дни на село. Жена ми тръгнала по шорти да купи нещо от хоремага. Спира я една леля /учителка/ с въпроса

Ти за Валето или за цяло село се жениш?

Нито на мен, нито на жена ми беше минало на ум, че ние се намираме в доста по различен свят от този на "Златните" или София
Да не говорим за онези които са с векове назад в азвитието си, имат коренно различна ценностна система и много, ама наистина много тестостерон

Впрочем не е ли същото ако например жена седне до теб в кафенето и сложи ръка на бедрото ти. Това е типична покана в Скандинавието, а вероятно ти се е случвало и тук по морето
цитирай
11. zaw12929 - Гневно ми е идват ми на ум гадости за ...
07.01.2016 10:55
Гневно ми е идват ми на ум гадости за чиновниците от Брюксел. Вече съм расист и искам да изнасилят Меркел... или да има нови избори за Европарламент
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377502
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031