Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 07:50 - Бях сигурен, че това ще се случи.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 6777 Коментари: 7 Гласове:
14

Последна промяна: 06.01.2016 07:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В началото на 2015 година, след поканата на Меркел към бежанците да заповядат в Германия, нещо, което изглеждаше нелогично на фона на десетте милиона турци, които вече живеят там, започнах да подозирам, че тук имаме някакъв по-дълбок замисъл, който остава скрит за обществото. След като прехвърлих фактите стигнах до извода, че приемането на стотици хиляди напълно чужди на западната цивилизация индивиди, вероятно цели НЕОБХОДИМОТО възраждане на нацизма. Ясно е, че срещу тия огромни, фанатизирани и мързеливи тълпи, ще е необходима една свръх мобилизация на германците, а знаем как става това в бившия Райх. Опасявам се, че познах.

Неонацисти се надигат срещу мигрантите в Кьолн image

Полицията усилено се подготвя за неделната демонстрация на опасната групировка „Хулигани срещу салафити“

Полицията в един от най-големите германски градове Кьолн усилено се подготвя за неделната демонстрация (25 октомври) на крайно опасната групировка „Хулигани срещу салафити“, информира The Local. Групировката придоби популярност миналата година, като обедини хулигани от футболни агитки и неонацистки организации, които буквално оставиха след себе си погром в центъра на Кьолн и едвам бяха удържани да не нападнат митинг под лозунга „Рамо до рамо срещу расизма и религиозния екстремизъм“.

Все още не е ясно къде точно в Кьолн ще се проведе новата демонстрация на „Хулигани срещу салафити“. През октомври миналата година обаче екстремистите раниха дузина полицейски служители, като опитаха да стигнат до места в града, известни като квартали на имигранти. Бяха необходими часове, за да може най-сетне полицията да въдвори ред, включително с помощта на водни оръдия.

Заради този печален опит шефът на кьолнската полиция Волфганг Алберс поиска от съда да забрани сегашната демонстрация, но искането му беше отхвърлено. Все пак сега на „Хулигани срещу салафити“ им е забранено да правят шествие през целия град, както миналата година. Те могат да се съберат само на едно място и там да изразят позицията си.

Освен „Хулигани срещу салафити“, демонстрация ще проведе и ПЕГИДА. Очаква се 500 членове на движението да излязат по улиците на Кьолн. Засега полицията в града още не е взела решение дали ще позволи демонстрацията да стане факт.

Припомняме, че точно в Кьолн беше нападната Хенриете Рекер – кандидат за кмет на града, която спечели и изборите. Рекер беше наръгана с нож заради убежденията си и позицията си в подкрепа на бежанците.

nbox.bg/world/item/10984-neonatzisti-se-nadigat-sreshtu-migrantite-v-kyooln.html





Гласувай:
17



1. kuschel - Гледам, че модераторите пак изт...
06.01.2016 12:11
Гледам, че модераторите пак изтърваха нещата. Пак започна едно поголовно помпени, което си е подигравка с блогерите. Толкова ли е трудно да се контролира това нещо. Всички знаем, че реалните прочити рядко могат да надхвърлят 350 за едно денонощие. Кови са тия постинги с 16 000 прочити. Глупаво е и сайта олеква.
Другото, което ми прави впечатление е, че потребителите на сайта са станали пълни нихилисти. Като че ли нищо не ги интересува, освен личното им битово благополучие.
цитирай
2. kush11 - Emiliya Scott 9 мин. · Всъ...
06.01.2016 13:33
Emiliya Scott
9 мин. ·

Всъщност ЕС е един механичен сбор от абсолютно различни и несъвместими един с друг етноси и култури. Например перверзните северни народи искащи хора от едно семейство да имат секс помежду си или да бъде намалена възраста на съгласие за секс, какво общо могат да имат те с останалите европейски народи; източноевропейците какво общо биха могли да имат с лицемерните англичани, които създават конфликти и после си измиват ръцете или със затъпялите ояли се германци? А сега им бяха натрапени и разнородни мюсюлмани, които са нещо още по-различно и наистина страшно ретроградно - както казва ФБ приятелка: какво можем да очкаваме от тях ,които от малки са научени че незабрадените жени са проститутки и че изобщо жените не са дори и хора, а предмети?! Нещо като междузвездни войни - различни хора механично събрани на едно място - Европейския континент и абслютно несъвместими едни с други! Всеки народ би трябвало да живее в държавата и ако иска да следва културата си, а не да я налага на другите така както мюсюлманите в Европа се опитват да правят и правят!
цитирай
3. dalida - Относно прочитите - блог.бг има изгода от високия им рейтинг - това продава блога много по-скъпо!
06.01.2016 19:02
Относно твоето "шесто чувство" - имаш предчувствие. Аз пък си мисля, че този който дърпа конците на Меркел, просто е решил да я жертва. Идват избори. Как ще реагират германците, след като жените им са изнасилени и тероризирани? Как ще гласуват? Дали Меркел (дъщеря на ЩАЗИ) ще запази престола си? Ами живота си? Дали не й кроят някой "сценарий"?
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Имаш напредък, ще се сетиш и за още.
06.01.2016 21:25
Имаш напредък, ще се сетиш и за още.
цитирай
5. pol4y - Кефиш ли се на лъжливите си прочита?
06.01.2016 21:28
Как да ти вярваме, като се оказа, че с измама си на челна всеки ден, а днес с два постинга? Ти вярваш ли си?
цитирай
6. blackpredator - мдаа,
06.01.2016 23:42
"Вьi хоть понимаете что натворили ?"

лидка пак ти завидяла :)
цитирай
7. kuschel - Как да ти вярваме, като се оказа, че с ...
07.01.2016 07:12
pol4y написа:
Как да ти вярваме, като се оказа, че с измама си на челна всеки ден, а днес с два постинга? Ти вярваш ли си?


По принцип не отговарям на заяждания, но понеже въпросът е принципен, ще кажа: Заклевам се, че нямам нищо общо с помпането и съм против. Нямам представа кой го прави, но мисля, че контролът е в ръцете на модераторите. Смятам, че повече от 350 прочита са съмнителни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2384820
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930