Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2016 00:14 - Либерастията
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 6401 Коментари: 16 Гласове:
11

Последна промяна: 16.01.2016 06:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Отдавна ми се ще да обобщя наблюденията си върху явлението "либерасти" (седерасти, седерунгели, нарцисти, егоманяци, лицемери, демагози, обикновени и турбо малоумници, демократясали кретени, еврогъзооблизвачи, майкопродавци, отцеубийци, родоотстъпници, чуждопоклоници, неблагодарници, ветропаказатели, сервилни влечуги, американски лайнояди, евроГейски педали и палачи на българската нация). Какъв е генезиса на това явление и кои са неговите субекти.? По мои наблюдения леберастите са основно три типа:
1. Първата голяма група либерасти произлизат от монархо-фашистките среди. Те са отрочета на бивши легионери, бранници, паисиевци, пчелички и тем подобни фашизоидни организации. През целият си живот са търсили реванш и "демокрацията" им идва като топъл хляб.
2. Втората група са реститути и потомци на хора, участвали някога в политическия и икономически живот преди 9.ІХ. Наследници на индустриалци, земевладелци и всевъзможни политикани, чиято златна лъжичка е била издърпана при национализацията.

За тия двете групи може да се каже, че имат свои основания да ненавиждат социализма и да търсят реванш, но има и една трета група, която поражда у мен особена погнуса.

3. Групата на "Вечните партийци", хората, които ЧЛЕНУВАТ, независимо къде и в какво, стига да има келепир и облаги. Близо милион подобни влечуги се бяха набутали в БКП и най-безскрупулно осребряваха ЧЛЕНСТВОТО си. След 10.11.89 година точно те станаха гръбнака на новоизлюпения СДСариат. На принципа "Пази боже от разпопен поп", тия подляри станаха най-ревностните критикари и борци против социализма, преживявайки метаморфоза от върли комунисти в хипер демократи. Нищо че, голяма част от тях са били и агенти в силовите структури. Това са хората, които заслужават най-голямо презрение и с каквито е пълно и тук в блог.бг. Всички ги знаете кои са. Почнете от Сопола и карайте нататък...все отбор юнаци, демократи, майдановци, шарлита...и изобщо хора, страдащи от евроатлантическо оглупяване.

Хайде, че стана дълго, а трябваше да е кратко въведение в темата. Оставям ви в ръцете на един опитен журналист.

Краят на либералното лигавене
От Петър Волгин . Публикувано на 12.01.2016.  

 

През последните няколко десетилетия в т.нар. цивилизован демократичен свят безпрекословно господства либералната идеология. Според нейните особено гласовити проповедници, човек няма никакви задължения към останалите хора, изобщо не е длъжен да се интересува от начина, по който живеят, и единственото, за което трябва да мисли е собствения си успех. Сумата от отделно взетите егоизми, твърдят заклетите либерали, ще доведе до всеобщо благосъстояние. Разбира се, там където на пиедестал е поставен егоизмът, не могат да виреят никакви социални виждания и никакви леви идеи. Всичко, което и в най-малка степен прилича на ляво, е остракирано и направо забранено. Хората нямат нужда от леви партии и движения, нямат нужда от профсъюзи, защото всички те пречат на здравословния егоизъм, твърдят либералите и добавят, че никой няма право да пречи на разцъфтяването на този егоизъм.

 

Този глуповат либерален шаблон се прилага не само към европейците, но и към всеки, който стъпи на територията на някоя европейска държава. Така още при пристигането си в Европа, стотиците хиляди, а вече и милиони мигранти разбират, че могат да живеят и да действат така, както са свикнали, защото, нали, според либералната догма, никой няма право да пречи на отделните индивиди да правят, каквото си искат в услуга на егоизма си. В случая с мигрантите, към либералното клише се прибавя още една безкрайно досадна мантра – тази за мултикултурализма. Според нея всички религии и култури, независимо от огромните разлики между тях, могат да си съжителстват мирно и кротко на една и съща територия. Умните хора отдавна недоумяват, когато слушат такива глупави твърдения. Наистина, как е възможно едни хора, за които жените са втора ръка същества, трябва да са опаковани в черни чували и да не свалят поглед от земята, да наблюдават спокойно европейките, които искат да имат колкото може по-малко дрехи по себе си? За много мюсюлмани начинът, по който изглежда съвременната европейска жена е истинско светотатство, което трябва да бъде наказано.

 

Когато разказваш това на мултикулти либералите, те ти отговарят, че си прост, че нищо не разбираш от постмодернизъм и е достатъчно само малко да поговориш с традиционно настроените мюсюлмани, за да се превърнат и те в защитници на феминизма и мултикултурализма. Надявам се, че случилото се в Кьолн, а и в други европейски градове, поне малко е отрезвило либералите, накарало ги е да напуснат селенията на глупавите мечти и да се върнат в реалността. Макар че може и да не ги е отрезвило. Особено когато гледам някои български либерали и либералки, почти се убеждавам, че тези мъже и жени никога няма да успеят да приведат мислите си в съответствие с реалността. Тези хора се държат и говорят така, все едно участват в някакъв перманентен семинар на „Червената къща“ или на Центъра за либерални стратегии. Не спират да се лигавят и да ронят тежки сълзи за „горките бежанци“, макар въпросните „горки бежанци“ в повечето случаи да са здрави и прави 20 или 30-годишни мъже, които не биха се поколебали да направят едни много неприятни работи тъкмо на своите либерални защитнички. Всъщност, по Нова година някои от тях показаха какво точно биха направили с жените.

Ако все пак има нещо хубаво в тази толкова драматична ситуация на нашия континент, то се състои във факта, че лигавият либерализъм окончателно се дискредитира. Той никога не е представлявал смислена идея и това с пълна сила се вижда тъкмо сега. Идеята, че егоизмът е свещен и че нищо не бива да му пречи, е безкрайно глупава. Тя наистина води до просперитет, но далеч не на всички, а само на една изключително тънка прослойка привилегировани лица. Всички останали губим. Играейки според либералните догми, не ставаме нито по-свободни, нито по-богати, нито по-щастливи. Имаме само един шанс да запазим социалните си права и да не позволим окончателно да ни превърнат в безмозъчни винтчета от корпоративната машина. Трябва да търсим общото помежду си, а не да гледаме да успеем на всяка цена за сметка на останалите, както всъщност ни учат либералните идеолози. Само ако сме обединени и ако действаме заедно, можем да се съпротивляваме успешно срещу опитите на свръх богатия 1% да отнема още и още от правата ни. Крайно време е да изхвърлим либералния мулти култи буламач на боклука и да се борим така, както са го правили социалните революционери през 19-ти и 20-ти век. Това е единственият ни шанс.

„Хоризонт“, БНР



Тагове:   демокрация,   либерали,


Гласувай:
18



1. sekirata - И тук дребна престъпност,НО АЗ ИМ ПРЕЧА С АНАЛИЗИТЕ И КРИТИКИ НА "ТВОРБИТЕ" ИМ
16.01.2016 00:25
от: apostapostoloff За постинг: КЪДЕ Е ВЯРАТА ТИ, МОЙ НАРОД?!
аз се чудя къде и как да изпразня дисагите...
Одобри | Изтрий

Вещице какво прави щерка ти? А Петърчо как е? Живи ли са?
Одобри | Изтрий

1. apostapostoloff - Напрaвена ти е черна магия, НО
10.10 06:38
аз мога да я разваля. Само срещу 4400 лева.
цитирай
Изтрий

apostapostoloff - Пак те
12.10.2014 07:22
преебаха, еееееей! Черна магия, черна магия е това. Копанарска черна магия е това, много добре съм запознат със симптомите. Ще ти направя отстъпка и ще я разваля само срещу 3800 лева. И ще се избавиш от мъките си завинаги!
цитирай
09:08 - Айде, без сръдня и с

от: apostapostoloff За постинг: ЧЕСТИТА 2016!
весела пръдня. Честита да е!

Направи ли вчера главата? Дра ли лисици?
Одобри | Изтрий

от: apostapostoloff

Харесаш ли момата,

запрятай и полата.

Хвърли я на кревата и

й разкрачи краката!
цитирай
2. kuschel - Секира, това е един от най-изяве...
16.01.2016 00:43
Секира, това е един от най-изявените демократи в блог.бг, на всяко гърне мерудия, много досаден и нахален. Но съвсем не е единствен. Боклуци, с лопата да ги ринеш. Марсола, систъраасс, джоса, монтанера, кошара, пискуна, мааму, алабала и т.н.т. Дегенерати, просто се чудя как не се гнусят от себе си.
цитирай
3. sekirata - Още по зле,че не е единствен,но се търпят тук такива,а?! Поръчково стана всичко,гади ми се.
16.01.2016 00:50
ЗА ЕДНИ МОЖЕ,ЗА ДРУГИ НЕ?!
Ако секирата искаше пари тук за нещо,както иска apostapostoloff от МЕНЕ
дали нямаше да бъда най малкото изтрита? Дори дадена на полицията. Защо се прави разграничение между хората И ТУК, това меко казано дразни. Оправдание няма! Иначе ми дреме за минусите на най добрите ми клипове и постове,това говори ,че съм нещо и дразня неможещите.и ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА ЩАСТЛИВИ У НАС,защото най вероятно е поръчково.
цитирай
4. zaw12929 - Мисля, като Петър Волгин Успешен ...
16.01.2016 13:09
Мисля, като Петър Волгин
Успешен ден!
цитирай
5. pando - Прекрасна статия
16.01.2016 14:18
Другото име на толерастията е Диктатура на Содом и Гомор...
цитирай
6. kuschel - Искам седерунгелите да са наясно, ...
16.01.2016 15:44
Искам седерунгелите да са наясно, че ще отговарят за унищожението на нацията с цялата строгост на закона, макар че аз бих ги наказал по един много хуманен начин. Всеки от тях ще трябва да напише ръкописно един милион пъти "Аз съм престъпник" и след това ще бъде освобождаван.
цитирай
7. kostas - Кандидатът за президент Радан Кънев си показа голото дупе на любовник!
16.01.2016 16:37
* http://pik/f/gallery/128/c8ca7c6af6821218663ee4ed673834cf.jpg *

Не един милион пъти "Аз съм престъпник" - едно бренеке в гъзът !!!
цитирай
8. ednavania - Скоро се трансформираме в малко Робовладелци и много Роби - истински. Както си е било някога след Демокрацията
16.01.2016 19:58
Не зная колко ще продължи това психопатно течение Демокрация и Демократи...Но зная, че след някогашната Демокрация са се установили за много векове Олигарсите-Робовладелци и техните лични милиарди Роби...
цитирай
9. dimat - Мухата!
16.01.2016 21:12
Чула мухата,че е много модно,престижно и даже задължително всеки да има опашка,но не каквато и да е,а забележителна опашка.

Да,ама тя си нямала никаква,даже и най-скромната и незабележима такава.

Помолила се тя на Господ и той и разрешил да си намери такава,но за целта трябвало да си поиска назаем от някое животно,което има такава.

И така,с Божието разрешение,използвайки го като оръжие тръгнала за изисква от животните да и дадат опашка.Но да бъде най-голямата опашка.

Започнала да кръжи тя от животно на животно и да го влудява с искането си за опашка.Накрая съответното животно кандисвало да я даде но казвало,че има друго животно,с по-голяма опашка.Така,мухата изредила всички животни с големи опашки, стигнала до вола,който си лежал мълчаливо и преживял.

Започнала нахалната муха да кръжи над него,да каца по разни места и непрекъснато да иска опашка.

По едно време,разярена,кацнала на гърба му и започнала най-непоносимо да му иска опашката.

Волът,мълчал,мълчал...и по едно време развъртял опашката и я стоварил върху мухата,която паднала мъртва на земята.

Така,въпросът с най-непоносимата и влудяваща досада, за всички животни,която ги е довеждала до лудост,е бил решен от търпеливия вол.

Приятен размисъл!
цитирай
10. asthfghl - Съгласен съм с теб:
16.01.2016 21:43
Време е да върнем газовите камери, танковите бригади Панцер, ЕсЕс, Гестапо, ескадрилите Щука, кафевите мундири и пречупения кръст. Да изтребем де що намерим, дето не ни отърва и уйдисва. Да създадем един нов свят, който да е подчинен на... каквото нас ни кефи. Който не е съгласен с нас е либерастичен седерунгел, соросоид и рептил ЕльОмЕнат. Един буден и свръхнадъхан блогомъдрец рече тъй - значи е истина и точка.
цитирай
11. kuschel - Не чети бе, мухльо, някой да те кара. ...
16.01.2016 22:03
Не чети бе, мухльо, някой да те кара. Вземи си няколко джагала у вас да ти пазят жената. Егати седераското малоумие.
цитирай
12. asthfghl - Heil Kuschel!
17.01.2016 00:53
Селски, аз таман да взема да се съглася с тебе, пък ти тъй с лошото. Що така типично по неандерталски?
цитирай
13. kuschel - Щото се правиш на седераст. С тях ...
17.01.2016 02:19
Щото се правиш на седераст. С тях така.
Аз съм враг на нацизма, но тия, които създадоха бежанскато криза, търсят точно възраждането му.
Така, както не се смесват олио и вода, така не могат да се смесят и араби мюсюлмани с европейци. Затова, всяка жаба да си знае гьола.
Да се върнат, да се бият като мъже и да си извоюват свободата. На Европа и стигат изтребителните войни до сега.
цитирай
14. asthfghl - Значи...
17.01.2016 11:13
Ако се "правя" на седераст, значи всъщност не съм? А?
Айде по-полека с епитетите, може ли? Особено като не знаеш грам за тоя, с който разговаряш. Нъл уж си мъдър? Докажи го.
цитирай
15. kuschel - Не обичам празнодумие. Ако имаш да ...
17.01.2016 11:32
Не обичам празнодумие. Ако имаш да казваш нещо по темата, казвай!.
цитирай
16. asthfghl - Чети внимателно...
17.01.2016 16:03
...Вече го направих.
цитирай
17. apostapostoloff - Мир, труд,
20.01.2016 17:51
социализъм!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377440
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031