Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 06:55 - Балканска простотия, ей!
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4929 Коментари: 11 Гласове:
16

Последна промяна: 30.03.2016 07:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Може ли такова нещо бе, господа полицаи, може ли, м? Докога с тая балканска простотия, бе? Сега ясно ли е защо никога няма да ни приемат в Шенген, защото си оставаме диви балкански субекти, груби и недодялани, нечувствителни към деликатната душевност на "третия пол". Ми, дето се казва в развитите страни "деликатните мъже" могат да се омъжват, да осиновяват деца, да бъдат офицери в армията, да стават кметове и дори държавни глави, а у нас...тормоз и само тормоз. Едно площадче си имаха дето честно и почтено да си изкарват хляба и него им отнеха. То само по интернет става ли?! Става дръжки. Съвсем друго си е прекия контакт с клиента, нали така. А знаят ли тия грубияни, полицаите, колко струва тунинга на един космат балкански маймуняк, докато придобие вид на нежна госпожица, м? Знаят дръжки. Лесно е да се разкарваш с патрулката, да тормозиш хората и паричките ти да са сигурни, ама когато трябва да ги изкарваш с гъ..дупето си...


БУНТ НА ТРАВЕСТИТИ В СОФИЯ: Полицаи от 6-о РПУ ни обиждат и унижават! А проститутките им правят свирки в патрулките и ги пускат!

image

Милена-един от травеститите, работещи на столичния пл. ""Македония"" разказа за полицейския терор, който по думите му, упражняват служителите от столичното 6-то РПУ. 

Милена твърди, че тя и колегите й- травестити, редовно прекарват нощите в районното управление, където биват унижавани и обиждани. 

Полицията всяка нощ прави проверки на пл. ""Македония"" и е прогонила травеститите от това място. Затова в момента те разчитат единствено на работата по адреси, тоест чрез обяви в нета. 

Именно такъв е случаят от изминалата нощ. 

След посещение на адрес, Милена се прибирала пеша по улица ""Алабин"", където я пресреща патрулка на 6-то районно, в която са нейните колежки, събрани от пл. ""Македония"". 

Въпреки че не е била на работа на площада, Милена също е задържана с другите травестити да пренощуват в РПУ-то. ""За пореден път ни прибират, единствено от това районно ни правят проблеми. Държат се ужасно, обиждат ни, псуват ни и ни карат да се чувстваме като боклуци за това, че търсим начин да изкараме пари. Ние не сме по-малко хора от всички други"", разказва ядосана Милена. 

""Боклуци"", "" Вие не сте хора"", "" Не ставате за нищо"" , ""Погледнете се на какво приличате"", "" Да ви е*а майката"" и прочее са само част от обидите, с които униформените се обръщат към нас- споделя Милена и допълва, че полицаите никога не дават обяснение защо ги задържат и кога ще ги пуснат. 

""Нарочно ни държат до обяд, за да може да си тръгнем по светло и хората да ни се смеят и подиграват"", казват огорчените травестити. 

Историята за тормоза обаче на свършва дотук. 

Според Милена травеститите са неудобни на полицията за разлика от проститутките по бул. ""Христо Ботев"", защото не се съгласяват да плащат, за да ги оставят намира. 

""Проститутките дават или по 20 лв., или им правят свирки и не ги тормозят, виждала съм го с очите си, как им духат в патрулките"", разказва Милена. 

Освен, че са обиждани и унижавани, Милена разказва и друга история от ""кухнята"" на 6-то РПУ. 

Преди години полицай й казал, че ако направи свирка на негов колега, ще я пуснат преждевременно. Тя се е съгласила. Завели я на паркинга зад сградата, където били паркирани автомобилите на служителите. 

Нейни колежки-травестити също минали през този ""рекет"". Пуснали жалби в полицията, но след това са били заплашвани, че ще бъдат пребити, ако не оттеглят оплакванията си. 

""Травестите живеем в страх, но вече ни писна да си мълчим. Ще говорим и с имена. Като начало може да питате защо дежурният в 6-то РПУ Любо ни тормози винаги, когато отидем, обижда ни и се гаври с нас"", завършва Милена.

pik.bg/%D0%B1%D1...
 



Тагове:   третият пол,


Гласувай:
17



1. kvg55 - На никого не е лесен животът в Бъл...
30.03.2016 07:42
На никого не е лесен животът в България.
цитирай
2. kuschel - На никого не е лесен животът в Бъл...
30.03.2016 07:49
kvg55 написа:
На никого не е лесен животът в България.


Особено но по-нежните. :), освен тия в Народното събрание и в медиите.
цитирай
3. lidislidis - То тяхното е
30.03.2016 12:31
Криво разбрана травеститиация и криворазбрана полициация.
Навсякъде има травестити, но никой не проституира публично, както и никой полицай няма такива методи. Всъщност има ли закон в България за действия на полицията и проституиране по улици и адреси на травестити??
При нас има тражестити, но никой не проституира. Имаме закон за забрана на проституцията от много години и няма такива жалки случки...
цитирай
4. lesovski - Един познат,
30.03.2016 12:40
казваше на брат си- "Слушай, ако до един месец не се ожениш- ще те омъжа!"
Добре, че се ожени! Кой знае на какъв щеше да попадне?
цитирай
5. kush11 - казваше на брат си- "Слушай, ...
30.03.2016 12:44
lesovski написа:
казваше на брат си- "Слушай, ако до един месец не се ожениш- ще те омъжа!"
Добре, че се ожени! Кой знае на какъв щеше да попадне?

Ха ха, щеше да попълни редиците на травелите.
цитирай
6. kush11 - Криво разбрана травеститиация и ...
30.03.2016 12:46
lidislidis написа:
Криво разбрана травеститиация и криворазбрана полициация.
Навсякъде има травестити, но никой не проституира публично, както и никой полицай няма такива методи. Всъщност има ли закон в България за действия на полицията и проституиране по улици и адреси на травестити??
При нас има тражестити, но никой не проституира. Имаме закон за забрана на проституцията от много години и няма такива жалки случки...

Не съм сигурен, но май закон няма и всчки се правят на ударени.
цитирай
7. dedenze - Трябва да им се направи регламентиран дом !
30.03.2016 14:27
Понеже са много, подходяща сграда е НДК, той и така се ползува малко за култура ! Да се обзаведе със съответните секс играчки, коляно-мотовилкови механизми, вани, джакузита, камшици, белезници, колани и пр....Да се осигури охрана и реклама !
Така дейността ще се регламентира и обложи с данъци, а ние ще се издигнем много евроатлантически ! ЕС ще ни дава за пример !
цитирай
8. kuschel - Готов си за депутат. Много ценни ...
30.03.2016 18:25
Готов си за депутат. Много ценни предложения.
цитирай
9. pando - Нямам нищо против тях
30.03.2016 22:08
Но да си правят реклама? Да се връткат,но дискретно .Има предлагане,има и търсене,но да не се прави капитал за права и т.н.
цитирай
10. kuschel - ЕПМ!
01.04.2016 14:47
ЕПМ!
цитирай
11. teodordetchev - По принцип не пиша коментари във Вашия блог ...
07.04.2016 13:14
... но ще направя едно изключение.
Нямам намерение да коментирам отношението на когото и да било към травеститите.
Мисля обаче, че е крайно неразумно да се разпространяват брътвежите на ПИК.
Всички знаем, че измислянето на сюжети и истории в ПИК си е практика.
Да припомня случая с измислената история за учител от Сливен, който си поръчал проститутка и дошла ... дъщеря му. той я пребил, а полицията го арестувала. Това беше поздравът на ПИК за българските учители в навечерието на 15-ти септември преди няколко години.

И какво стана - хората провериха и се оказа, че в Сливен, пък и в цялото ни Отечество няма такъв учител, както съответно и такава негова дъщеря. Нито дъщеря, нито сестра ...

Измислянето на подобни сюжети е отвратително и не би трябвало ПИК да бъдат насърчавани по никакъв начин за тази тяхна "народополезна" дейност. Особено от блогъри, които твърдят, че са против всякакви извратености ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377037
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031