Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2016 08:56 - Честит Първи май!
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 5302 Коментари: 17 Гласове:
5

Последна промяна: 01.05.2016 09:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Честит Първи май! 
Това е истинския празник, не разните там попски, защото истинският Творец на благата е Трудът.
За съжаление, седерасите преебаха и него, но трудовите хора си го обичаме.
А, дали е възкръснал някой или не е, това е частен случай и едва ли му пука на някого. 


Извън темата:


Заря на Възкресение?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Чутовен гаф в храма! Нечия „умна глава“ от протокола на Плевнелиев поднесе изненада… image

Пълна излагация. Кощунство. Който измисли тази гавра с канона трябва да бъде разпнат като Христос. Много станаха простаците в тази държава, избухнаха форумите!

Чутовен гаф или нечия безкрайно неумстена приумица сътвориха грозна сцена пред катедралния храм „Св.Александър Невски“ в София тази нощ. Самото присъствие на президента Росен Плевнелиев до духовния водач на българите-християни по време на пасхалната служба в храма, буквално рамо до рамо, се случва за първи път, откакто България избира президент – от 1992 година, коментира „Флагман“. Плевнелиев, заедно с двама гардове, стоеше плътно отдясно на патриарх Неофит и се впусна пръв да вземе от Благодатния огън, когато Отецът го изнесе от олтара. В най-сакралния момент Плевнелиев застана с гръб към насъбралите се в храма миряни  и разговаря близо минута с патриарха. А после вървя плътно до него, помагайки му с изнасянето на огъня на площада пред храма.

Отвън трябваше да бъде прочетена празнична молитва за възкръсналия Христос. Докато целият площад бе притихнал, слушайки проповедта на патриарха, се разснесоха изстрели от оръжие, които стресираха групата духовници. Пукотевицата премина в празнична заря, а заедно с нея гвардейския духов оркестър засвири тържествен военен марш, характерен за официалните вечерни проверки при честване на Национални празници.

Забеляза се силен смутен от рязкото прекъсване на литургията. Коментаторът на БНТ успя само да каже, че може би това е ново виждане на Светия синод.

Зарята бе твърде кратка, след което силно стресираният немощен патриарх Неофит продължи литургията. Подобен тип сцена не може да бъде сътворен от висшето духовенство – в пълен разрез на канона, вероятно, нечия „умна глава“ от Протокола на президента е решила да поднесе изненадата.

В заключение Флагман.бг отбелязва, че подобен тип сцена не може да бъде сътворен от висшето духовенство – в пълен разрез на канона, но не е изключено нечия „умна глава“ от Протокола на президента да е решила да поднесе изненадата.

Източник: Блиц



Тагове:   идиот,   първи май,


Гласувай:
13



1. crep - Честит Първи май, Кушел!
01.05.2016 09:30
Трудът облагородява.
А физическият труд е благодат!
Това няма как да го разберат тези, които се трудят по задължение.
В момента се трудя по желание и съм много щастлива.
Хубави празници!
цитирай
2. kuschel - Трудът облагородява. А физичес...
01.05.2016 09:47
crep написа:
Трудът облагородява.
А физическият труд е благодат!
Това няма как да го разберат тези, които се трудят по задължение.
В момента се трудя по желание и съм много щастлива.
Хубави празници!


Имам ранчо и се трудя с огромно удоволствие. Май ще трябва да публикувам една фото сесия на градината ми. Колкото и да се халосват някои по религиозни глупости, истински доматки ще си хапват тия, които садят и поливат.
цитирай
3. kuschel - Някои вярват в богове, други в извън ...
01.05.2016 10:10
Някои вярват в богове, други в извън земни, трети дори в "демокрацията". Явно, глупостта е безгранична и неизкоренима.
цитирай
4. apostapostoloff - Ти не си трудов човек, а
01.05.2016 17:42
кръчмар, думбазин, чорбаджия, народен изедник.
цитирай
5. kuschel - Branimir Yankov
01.05.2016 18:07
ИЛЮМИНАЦИИТЕ НА ГЕРБ
НА ВЪСКРЕСЕНИЕ
КЪРТЯТ ТЪПОМЕРА...
Е, наистина сте идиоти, герберасти! Какви бяха тези фишеци, илюминации по средата на един от най-светите ритуали на православието!
Чудесата при нас са всекидневни, щом иде дума за простащина, излагация, не само духовна порнография... И както се видя, Герб чупят, къртят, разбиват тъпомера!... А най-тъпият чехльо се изтипосал до патриарха, само дето килимявка му липсваше...
Няма такива управляващи, няма такива идиоти другаде по света - ние сме №1!
И продължаваме напред... Няма кой да ни стигне!
....
Извинявам се, ако съм нарушил празничното настроение на някой от вас, но такава излагация и манифестираща простащина, с претенция за оригиналност, не е имало!
цитирай
6. kuschel - кръчмар, думбазин, чорбаджия, ...
01.05.2016 18:08
apostapostoloff написа:
кръчмар, думбазин, чорбаджия, народен изедник.


Но поне не съм Шарли , Квак.
цитирай
7. kuschel - Днес не трия. Всички идиоти сте на ...
01.05.2016 19:33
Днес не трия. Всички идиоти сте на промоция. Използвайте. :)

Ааааа, Шарли, без тия номера! Сам се изтри, куче. Заклевам се в Комунизма!
цитирай
8. josarian - Кухар, някой тякога казвал ли ти е че си пълен кретен?
01.05.2016 21:39
Ако не е, то аз сега го казвам - ти се пълен кретен. Дебил на квадрат:)
цитирай
9. kvg55 - Честит 1-ви май на всички герои на ...
01.05.2016 22:01
Честит 1-ви май на всички герои на труда.
Другото не заслужава коментар.
цитирай
10. kuschel - Честит 1-ви май на всички герои на ...
01.05.2016 22:14
kvg55 написа:
Честит 1-ви май на всички герои на труда.
Другото не заслужава коментар.


Честит и на теб!
цитирай
11. josarian - Воистине честит 1 май, Кухия - за вас, червените свинчуги, чукане на камъни по 18 часа на ден, 7 дни в седмицата.
01.05.2016 22:57
А надника - за пострадалите от комунистическите зверства. И така, докато не ви дойде акъла, дето го нямате:)
цитирай
12. kuschel - След като разпънали Ешуа на кръста ...
01.05.2016 23:09
След като разпънали Ешуа на кръста (на ужким де) и той умрял, после се помотал още 40 дена на земята като първо се явил на майка си и си поговорил с нея, а после периодично и на другите си приятели. На четиридесетия ден потеглил към Марс, като преди това обещал на своите хора, че ще се върне на земята още докато са живи за да въздаде правосъдие (демек второ пришествие), обаче...минаха вече 2000 години от него ни вест, ни кост. Как му се вика на това, а? Неспазване на обещанието? Или как?
цитирай
13. kuschel - Най-голямо задоволство честния ...
02.05.2016 06:55
Най-голямо задоволство честния човек изпитва тогава, когато успее да събуди глупака от умствената му летаргия и овча битност. Няма значение какви емоции предизвиква, важното е глупака да се почеше по врата.
цитирай
14. josarian - Ама вие не сте честни бе, дъртия, вашата честност е лицемерна - вие сте неосъществени убийци и садисти, жалки червени свине.
02.05.2016 09:06
Съсипахте прехваления си социализъм с потресаваща некадърност, с икономическа идиотия, с мързел, с тъпанарщина. Така че нямате никакво морално право да задавате темите на деня, некадърници прости - избихте интелигенцията на България, прогонихте способните и можещите хора - сега си стойте в посткомунистическата кочина и висете на първа в блог.бг. Жалки комунопитеци. Хората отидоха в 22 век, вие сте още в средновековието, тъпанари жалки.
цитирай
15. watchtowerman - Трябва да ти припомня как цялата, обичана от теб, комунистическа шайка, наречена Политбюро
02.05.2016 09:18
на Връх Рождество Христово 1989 беше в храма "Ал. Невски" и СИТЕ твой Любимци атеисти, паднаха на колене и глави сведоха. Коленичили се надпреварваха кой пръв да целуне Кръста, че току виж изтървал Прошката... Щото вън тълпата можеше да е приготвила вече дръвника... Щото дни по-рано Младенов викаше пред Народното събрание на Добри Джуров да докара танковете за да ви спаси от народния гняв и възмездие...Затуй Молеха за Прошка и Снизхождение ОНЗИ, КОГОТО ПРЕСЛЕДВАХА и ГОНЕХА...И ти си бил по същото време с наакани гащи като господарите ти от СТРАХ... Pнаехте, че НАРОДЪТ ИСКАШЕ ВЪЗМЕЗДИЕ за комунистическите ви Мръсотии...Затуй ЦЕЛУВАХТЕ РЪКАТА на ТОЗИ, КОЙТО Го НЯМА...Но...Господ ви прости и ви остави...Ама защо такива като теб си мислят, че им се е разминало, не знам... С ТОВА, че си си прекръстил "дачата" на "ранчо" НЯМА да докараш американските танкове да те спасяват... Втори път Прошка НЕ СЕ ДАВА НАГЛЕЦ...
цитирай
16. pando - POZDRAVLENIA
02.05.2016 10:05
Camarade!
цитирай
17. kuschel - Добре, че беше СДС, та цъфнахме и ...
02.05.2016 11:26
Добре, че беше СДС, та цъфнахме и завързахме. То промишленост, то земеделие, то здравеопазване, то образование, то армия, то раждаемост, то национален доход, то жизнено равнище... накъдето и да се обърнеш, цветя и рози. То по какво ли не сме на първо място отзад напред. Ако някога сме били на 26 място в света по жизнено равнище, сега сме на 126 благодарение на либерастите.
Аз нямам любимци. Всички еврогейски педали от Станишев, Миков, Вигенин или Найденов до В.Симеонов, Чехльо, Тиквун, Местан и всички седерунгели са ми еднакво противни, включително и затова че го дават много набожни. Народния съд е дал справедливо възмездие на фашистките главорези и техните помагачи. Надявам се скоро да има такъв и за днешните българоубийци.
Радвам се, че всички малоумници от сайта се възползат от промоцията за коментари, която им давам по случай Първи май. Давайте, сега е момента!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2388211
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930