Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2016 22:07 - Жалки български марионетки, кога ще се научите да мислите за народа си, както правят чуждите политици?
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 5111 Коментари: 14 Гласове:
19

Последна промяна: 28.05.2016 22:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ще си платите един ден! Народът ще ви потърси сметка! За кой път вече го водите в грешната посока! Колко територии да загубим още, колко хора да прокудим и колко суверенитет да отстъпим! Засрамете се, боклуци! Един път стомна за вода, втори път, но трети...много стана! Искаме проекти с Русия, работа, търговия и достоен живот, признателност. Стига слугинаж! Тия, за които сте се залепили сега, нямат никакви сантименти към нас, използват ни за свои геополитически цели и ще ни пожертват без да им мигне окото! Кой ви пие мозъка, че сте така слепи! Толкова ли не можете да устоите на няколко пачки долари. Да ви приседнат! Ще се вдигнем и ще ви накажем, но защо да се лее кръв, когато може да се прояви и малко здрав разум. Не знам какво да кажа повече. В края на краищата нещата винаги си идват по местата, но на каква цена?! Имам тревожно предчувствие.

А има и умни държавници...

 С посещението на Путин в Атина, гърците демонстративно опровергаха мита за „руска заплаха“
Доц. Йордан Величков:
image
    Гърция за пореден път даде пример, как се провежда външна политика и как се отстояват национални интереси. В момент, когато държавите от ЕС, под мощния натиск от Вашингтон, участват в акцията за международна изолация на Русия и когато руската държава е демонизирана, като най–голямата заплаха за мира и сигурността на Европа, гръцкото правителство приема руския президент Путин на двудневно посещение.   
  От тази визита могат да бъдат направени два изключително важни извода:    Първо. Интересите на Гърция се поставят над всякакви други съюзнически, трансолигархични или тясно корпоративни амбиции и цели . И тези интереси гръцкото правителство отстоява упорито, последователно и без да се съобразява, че ще засегне някои геостратегически планове.   
  Второ. С този акт – посещението на Путин в Атина, гръцките управляващи демонстративно опровергаха глупаво скроения мит за „руска заплаха“ и разобличиха авторите му – военнопромишлените среди на САЩ, чиито корпоративни интереси са да вкарат света в нова студена война, за да пласират продукцията си, трупайки огромни печалби.   
  С поддържането на активни политически контакти на най-високо ниво с Русия, и то в крайно деликатен момент, гръцката страна показа, че разполага днес, както и в миналото, с изключително професионално подготвен и обигран политически елит. Не случайно през последното столетие тя три пъти увеличи територията си, а населението й от 3 милиона нарастна на 11 милиона.   
  Гърция отново доказа, че на международната сцена се уважава, не само силния, но и достойния. Този извод трябва да бъде отчетен от бъдещите български политици и то задължително, защото десетилетия България се управлява, включително и днес от едни от най-посредствените, най-сервилните и най-продажни политици в Европа.   
А катастрофалните последици от тяхното управление са налице, защото на външната политика се гледа не като инструмент за отстояване на интересите на държавата, а като възможност за търсене на външни покровители за заемане или утвърждаване на властови позиции в България.


  Автор:    Йордан Величков


Тагове:   България,   атон,   гърция,   путин,   крим,   Ципрас,


Гласувай:
20



1. kvg55 - Гърците са рубладжии и путиноиди. ...
28.05.2016 22:26
Гърците са рубладжии и путиноиди. Поставят националните си интереси над евроатлантическите. Унгарците също.
цитирай
2. kuschel - И чехите, и словаците, и австрий...
28.05.2016 22:38
И чехите, и словаците, и австрийците, че сега и испанците и французите. Италианците пък го правят полуявно. Горкия ни народ, тоя път вече окончателно ще го ликвидират.
цитирай
3. dartanjan - Не живей с илюзии. Никой от гражд...
29.05.2016 07:19
Не живей с илюзии. Никой от гражданите на България няма да потърси сметка на управляващите. Бъди сигурен в това. Но има висша сила която е изявила своята воля и закон и който не се съобразява с авторитета и закона на Творецът, се отрича от източника и поддръжник на живота, воден от своят нарцистичен садомазохизъм, за да угажда на суетата си и консуматорските си страсти.
Тази Земя е натрупана за огън и ще бъде унищожена заедно с непокаялите се в благодатното време грешници. Тези които грабят и престъпват закона искат да забогатяват и трупат чужда собственост в неподходящо време. Техният социален инженеринг направи хората толерантни към тяхното беззаконие, като ги отдели от Бога чрез антинаука и лъжи, за да станат техни волни и неволни съучастници. Така възпитаните консуматорите ще са готови на всякакви морални комрпомиси в името на тяхното егоистично "благоденствие" и много от тях за съжаление ще пропуснат да влязат през отворената все още врата на Божията милост. Кози няма да има в Божието царство. Само агнета.

Ти не предлагаш реална алтернатива. Твоят начин на мислене е същият като на грабителите срещу които ругаеш. Не можеш да се бориш срещу неправдата с неправда и срещу насилието с насилие. Горделивите са в ръката на сатана понеже имат неговият начин на мислене.

В действителност човек няма бъдеще без Творецът, но няма бъдеще и с Творецът ако не се научи да живее според принципите на вечният живот любовта, истината и свободната воля, които са заложени в Божият закон.
цитирай
4. kuschel - Дартаняне, стани поп. В църквата ще ...
29.05.2016 07:33
Дартаняне, стани поп. В църквата ще те слушат в захлас, защото си много напреднал в материята. Аз не искам да чакам на господ да ми оправя нещата. Преди да възкръсне, Христос обещава на учениците си, че ще се върне да въздаде справедливост още докато те са живи, а още го няма. Ако всичките си обещания изпълнява с такава скорост, няма да доживеем да видим как ще накаже алчните.
цитирай
5. chavdar01 - АКО ТИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПУТИН В ГЪРЦИЯ НА ДВА ПЪТИ СИ СВАЛИ САКОТО И ОСТАНА ПО РИЗА!
29.05.2016 13:32
ПЪРВИЯТ ПЪТ БЕШЕ ОЩЕ ПРИ ПРИСТИГАНЕТО СИ НА ЛЕТИЩЕТО,А ВТОРИЯТ ПЪТ БЕШЕ ПРИ ПОПОВЕТЕ КОИТО СЕ НАДПРЕВАРВАХА ДА СЕ РЪКОСТИСКАТ С НЕГО.
САМИЯТ ЖЕСТ ЧЕ СИ СВАЛЯ САКОТО НА ТОЛКОВА ОФИЦИАЛНО ПОСЕЩЕНИЕ СПОРЕД ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ ПРОТОКОЛ ОЗНАЧАВА МНОГО НО НАШТЕ ТЪПАГЬОСИ ПОЛИТИЦИ И ЖУРНАЛИСТИ ВЪОБЩЕ НЕ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ЖЕСТ!
А ТОЙ БЕШЕ ТОЛКОВА ПОКАЗАТЕЛЕН!
-"ИДВАМ ПРИ ПРИЯТЕЛИ И ИЗОБЩО НЕ МЕ Е СТРАХ ЗА ЖИВОТА МИ"!!!
ТОВА КАЗА ВЛ.ПУТИН ЗА ГЪРЦИТЕ ПРЕД ЕВРОПА!!!
ЖАЛКО ЧЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОВА!!!
цитирай
6. legna - Поздравления ....
29.05.2016 16:30
много добра статия.Първо за да си помогнем трябва да си обичаме страната ,трябва сами да си помогнем а след това ще видим ..... :)
цитирай
7. staler - бале, човеко по горе казва че пос...
29.05.2016 16:55
бале,човеко по горе казва че посещението на путин в гърция доказва че гръцките политици знаят как да въртят гръцки номера...в резултат на това фалирала гърция дава прехрана на стотици хиляди бачкатори от бугарско--имала европа излишни пари --дала,сега гледат да изкярат нещо покраи русия,къв ти е проблема--че ако радан се качи на раменете на борисов,наи много да цуне ципрас по гъзът ли?
цитирай
8. debeloto - досега не съм видял от брюксел нищо ...
29.05.2016 17:11
досега не съм видял от брюксел нищо хубаво, нито някоя смислена евроатл. ценност да е възпитала хората към добро. от запада нищо хубаво няма да дойде, ако се погледне историята - не е и идвало, винаги са воювали и опитвали да съсипят балканския регион. хич не им харесва фактът откъде произлиза културата им и куп други неща. унгарци, гърци, словаци и etc. не се показват като рубладжии, а си гонят своите национални интереси, тъй като с тези си интереси не се поробват от партньорите си, нито им стават блюдолизци, както това става у нас - без да ни искат нещо, ние им се предлагаме, като уличници. радостното е, че до 5 години скапаният евросъюз ще е полуразпаднал се.
цитирай
9. leonleonovpom2 - Поздрави!
29.05.2016 18:44
Гърците са тарикати!
Те играят в случая резервна роля Ами ако се наложат преговори в тази обстановка, трябва посредник с Русия
И вместо ние да бъдем този посредник, те ще играят тази роля Защото доброволно сме я отстъпили, ей така, без нищо За обикновените хора
Така ,че гърците по този начин ще си" заработят" новите милиарди, а старите, те ще бъдат опростени! Ва разлика от нашите!
А геноцидът е за северните им съседи!
Хубава вечер!
цитирай
10. kuschel - Мерси, Иване! Абсолютно точен си.
29.05.2016 19:12
Мерси, Иване! Абсолютно точен си.
цитирай
11. dartanjan - И какво ще направиш срещу грабит...
29.05.2016 20:54
И какво ще направиш срещу грабителите на дуржавата и света? Можеш ли да победиш злото със зло или то ще те победи? Насилието и гордостта държи хората в ръката на сатана. Единствено с добро можеш да победиш злото. Но затова се изисква смирение. Човек не може да следва Божиите пътища без да се смири.

Мисля че виждаш резултатите от социаният инженеринг на поклониците на златният телец?
Култивираха си немислещи консуматори които се кланят на пари, хора или направено от човешки ръце - идоли. И ти си идолопоклоник и чакаш спасители сред хората. Но такива няма и няма да има със сигурност.

Емоционалне си, но емоциит епречат н атрезвата мисъл. Ти не търсиш истината, а отдухник на емоциите си. Не подозираш в какъв свят живеем. Нито знаеш какво в действителност става зад политическият параван. Как да знаеш като гордостта на невежият не ти позволява да се докоснеш да Библейските пророчества. Вече камъните крещят, а много от хора още не могат да разберат какво става в действителност света. Което е тъжно и тревожно. Аз знам какво ще дойде и какво трябва да направя. Без крепката ръка на Творецът човек трудно ще устои на идващата криза.
И няколко въпроса за да правокирам мислене в дървената ти глава.

Може ли да има еволюция ако случайните промени (мутации) в ДНК предизивкват повече негативни, отколкото хипотетични позитивни ефекти в живите организми?

Колко позитивни и колко негативни ефекти от случайните мутации са познати на науката? Каква е ролята на имунната система по отношение на мутациите?
цитирай
12. ozgojovan - Евроатлантизмът е вид мухоморка. ...
29.05.2016 23:01
Евроатлантизмът е вид мухоморка. От тази отрова мухите измират, докато паяците, кърлежите и останалите паразити остават живи. Ако не сте нито муха, нито паяк, единственият начин да преживеете пръскането на България с евроатлантически препарат е да не го вдишвате. Спрете да гледате български и западни телевизии, спрете да четете български и западни вестници, спрете да изпращате децата си в български и западни училища и колежи, спрете да работите за богатите.
цитирай
13. kuschel - Евроатлантизмът е вид мухоморка. ...
30.05.2016 07:22
ozgojovan написа:
Евроатлантизмът е вид мухоморка. От тази отрова мухите измират, докато паяците, кърлежите и останалите паразити остават живи. Ако не сте нито муха, нито паяк, единственият начин да преживеете пръскането на България с евроатлантически препарат е да не го вдишвате. Спрете да гледате български и западни телевизии, спрете да четете български и западни вестници, спрете да изпращате децата си в български и западни училища и колежи, спрете да работите за богатите.


Много хора от години не поглеждат телевизия, но аз се изкушавам. Прескачам пропагандните евроатлантичиски внушения, но все пек успявам да се ядосам.
цитирай
14. kuschel - Какво искаш да кажеш бе, Дартаняне? ...
30.05.2016 07:24
Какво искаш да кажеш бе, Дартаняне? Като си толкова велик, хайде кажи ни и на нас какво ще става занапред и как да се освободим от американско робство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377201
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031