Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2016 08:42 - Седесарската чума
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 1594 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 По своите безчинства и ужасяващите последствия от тях, престъпната, демонкратясала орда на Жельо Желев няма аналог в българската история. Дори османските поробители не успяха да бъдат така безпощадно разрушителни. След двадесет и шест години свирепа демонкрация, отчитаме загуба на една трета от населението, колониален статут на държавата, пълна отбранителна безпомощност и чужди бази в страната, посредствени: промишленост, социална, образователна и здравна системи, пълен морален упадък и пълен хаос в управленската сфера. Престъпниците - седесари трябва да бъдат поставени на позорния стълб на историята и всички честни хора да ги заплюят. СДС и нейните производни, включително ГЕРБ трябва да бъдат забранени и разтурени със закон Едва тогава България има някакъв шанс да се възроди от пепелището на демонкрацията.



Гласувай:
7



1. dartanjan - Ти си от едната страна на монетата. ...
05.09.2016 09:46
Ти си от едната страна на монетата. Самонаречените демократи са от другата и страна. И вашите безумни вражди поддръжат огънят на Хегеловата диалектика, а аворите на хаоса в този свят са доволни от вас.
Но с тази монета не може да си купиш нито справдливост, нито смисъл, нито щастие, нито вечен живот. Просто страсти и похоти. Вие сте еднакви. Няма значение че воювате помежду си. Служите на една и съща богохулна казуа без да го осъзнавате. И последсвията от това ще бъдат еднакви за вас.

Тази бутаформна вражда е напълно безмислена защото ангажира вниманието на хората в грешна посока. Който търси страсти и похоти ще участва в нея. Но който търси истината и има сърце за нея, ще я намери сред планина от лъжи. А лъжите в днешният свят наистина са като планина. Живеем във века на лъжата и измамата. Послендият век от човешката история на тази увехтяла Земя наситила се на скръб и кръв.
цитирай
2. kuschel - Давай практически рецепти, иначе ...
05.09.2016 12:31
Давай практически рецепти, иначе всеки може да гледа от високо.
цитирай
3. dartanjan - За да видиш цялата картина, трябва ...
05.09.2016 14:46
За да видиш цялата картина , трябва да погледнеш от високо място.

Чети Божието слово и живей според волята и моралният стандарт на нашият Създател и подържник. Останалото ще ти се прибави. не с еопитвай да спасяваш света. Спаси ако можеш поне себе си и близките си хора. Защото няма спасители сред хората и този свят е натрупан за огън. Той нищо не можи да ни предложи освен мимолетна суета и на финала тление. Но Бог и Неговият Възлюбен Син имат решение на този дълговечен конфликт. И ни призовават да познаем Божията истина и да се научим да живеем според принципите на вечният живот още тук на Земята, за да бъдем пригодни за Божието царство, когато Агнецът дойде да прибере своите и да ги облече в нетление и безсмъртие. Тези фундаментални принципи на живот са любов , истина и свободна воля в рамките на Божият порядък , който прави възможно да пребъдва живота във вечността в мир, любов, истина, радост и хармония.
цитирай
4. kuschel - Това не са никакви рецепти. Това са ...
05.09.2016 16:30
Това не са никакви рецепти. Това са егоистични действия. Всяка коза за свой крак. От молитви файда няма, само губене на енергия.
цитирай
5. dartanjan - Кое са егоистични действия? Да о...
05.09.2016 18:17
Кое са егоистични действия? Да обичаш Бога и ближният? Ти какво ще направиш с твоите крехки рамене? Кога революците на са били дело и в полза на авторите на хаосът в този свят? Кога са донесли справедливост? Срещу сатана и компания сам не можеш да се бориш. Добро не можеш да постигнеш чрез зло.

Бог казва че разумните и коритките ще наследят ще наследят Земята. Ти мислиш за война, а не за мир едиствено воден от его и силни страсти, които сатана умее да експлоатира виртуозно. Чуствата и страстите са измамни, и той атакува най-вече тях. Затова по-малко емоции и повече разум е нужен. Бог никога няма да чуе молитвите ти ако не вярваш искрено в Него и не живееш според Неговата воля и закон, който е любов към Бога и ближният. На Бог не моежш да угодиш без вяра. А вярата е твърдат аубеденост в същестуването на нещо, което не можеш да видиш, пипнеш или усетиш чрез своите сетива, но само чрез разума и стремежа към истината и хармонията.
Понеже сме грешници и нямаме сила сами да с справим с нашето греховно плътско естество, можем да се помолим Божият Син да влезе в живота чрез искрено покаяние вяра и совещение. Ние можем да разчитаме единствено на Него за нашето спасение и на никой друг. Той е пътят и истината и животът, и никой не довожда до Отца освен чрез Него. Той плати цената за нашите грехове и Той ще ни съди. Сами без Неговото присъствие в живота ни не можем да направим нищо, ще се изгубим и провалим.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2383955
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930