Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 20:03 - Ми диспиаче, ступиди!
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3177 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 18.11.2016 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не зная колко угнетени и изоставяни се чувстват дупенцата на Боко, но аз се чувствам отлично и хич не ми дреме за клетите службогончета. Всеко едно от тях, когато си е продавало задничето на един надут пуяк, е трябвало да си дава сметка за статута си на "нищо незначещто лакейче" и за това че, като бъде употребено ще бъде изхвърлено в първия момент, когаго на господаря му се развали кефа."Се ла виФ", дупенца! Ми диспиаче! 

Министрите в оставка гневни и шокирани: Бойко, защо ни предаде!?

image51956 | 17 ноем. 2016 | 15:50

Те обвиняват премиера в оставка, че дори и на 57 години продължава да се държи като дете – сдал властта без бой и без конкретна политическа причина и ги захвърлил на политическото бунище

 



 В пълен ступор са изпаднали министрите и депутатите на ГЕРБ, след като премиерът Бойко Борисов подаде оставка и тя бе гласувана от Народното събрание, показа проучване на Епицентър.бг.

 

Депутатите ходят в парламента с посърнали лица, изправени пред неизвестността на политическото им бъдеще. Повечето от тях са си правили сметка за 4-годишен мандат, а сега ще трябва да се сблъскат с жестоката житейска реалност.

 

Хората на Борисов не са на себе си след изборния провал, който изобщо не очакваха. Шокирани са от "емоционалните" действия на лидера им, който необмислено обвърза резултата от президентските избори с оставката на кабинета. В стрес е и цялата държавна администрация, пълна с активисти на управляващите партии, които сега трябва да освобождават бюрата си. Всички те обвиняват премиера в оставка, че дори и "на 57 години продължава да се държи като дете" – сдал властта без бой и без конкретна политическа причина и ги захвърлил на политическото бунище.

 

Най-тежко оставката на правителството е приета от министрите от Реформаторския блок. Меглена Кунева, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Даниел Митов, Петър Москов все още отказвали да повярват, че съвсем скоро ще трябва да напуснат министерските кресла. Петър Москов фучеше днес безмълвен в кулоарите на парламента, почти неадекватен в действията си, с поглед, невиждащ никого.

 

Божидар Лукарски обаче даде воля на гнева си, като заяви, че партия ГЕРБ е допуснала много грешки, които са довели до катастрофалната загуба на президентските избори от кандидата на БСП ген. Румен Радев. Лукарски се присмя и на резултатите от частичните местни избори в столичния район „Младост“, натъртвайки, че там партията на Бойко Борисов е била победена от „една фризьорка“.

 

Недоволство от действията на премиера изказа и заместникът му Томислав Дончев, който дори си позволи да изтъкне грешката с номинирането на Кристалина Георгиева.Признанието му: "Бяхме подведени", всъщност е директна атака срещу премиера, позволил да бъде "воден за носа" от разни външни фактори.

 

Нито един от министрите на Борисов не вижда грешка в работата си, за да напуска властта, и затова повечето смятат, че той ги е "предал", свързвайки президентските избори  с тяхната работа. Още повече, че никой не ги е питал дали Цецка Цачева е удачна кандидатура да този пост.

 

Министрите са обидени и от поведението на Бойко Борисов по време на гласуването на оставката в Народното събрание в сряда. След като произнесе „тронното си слово“, премиерът остави членовете на Министерски съвет да слушат с часове критиките на опозицията, които в огромната си част бяха насочени срещу него, а не визираха работата им в министерствата. Освен това Борисов се е затворил, сърдит на всички, не общувал с никого и дори не сметнал за нужно да обясни решението на министрите си.

 

След като бъде назначено служебното правителство 12 от министрите ще се върнат в парламента, но "на улицата" ще останат финансовият министър Владислав Горанов, министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова,  министърът на външните работи Даниел Митов. За разлика от колегите си в Министерски съвет, те няма да се върнат като депутати в НС, тъй като не са избирани за такива.

 

Повечето от знаковите лица на ГЕРБ, които участваха и в двете правителства на Бойко Борисов са убедени, че политическата им кариера е на финала си, тъй като те едва ли ще бъдат включени в листите за следващите парламентарни избори. В опит да се отърси и да прехвърли негативите от управлението си, премиерът вероятно ще пожертва дори най-изявени лица на партията си.

 

В парламента пък депутати от малките парламентарни групи започнаха трескави сондажи и преговори за предстоящите парламентарни избори. Най-сериозни са критиките към Бойко Борисов от страна на Реформаторския блок.

epicenter.bg/article/Ministrite-v-ostavka--Boyko--zashto-ni-predade-/114371/2/48

Хахахаха, молодец, Тръмпи!

 
image

от буда2



Тагове:   министри,   глупаци,   боко,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. kuschel - http://19min.bg/news/8/82358.html
18.11.2016 23:05
„Това, което ме притеснява от изказванията, аз ги слушах внимателно, защото двуличието на мен не ми е присъщо. Просто как се променят хората за часове. То ще им се върне от Господа, не от мен. Спомням си как се возеха с мен напред-назад да отчитат свършената от нас за тяхна заслуга".

цитирай
2. pando - Те сега са като паяци в буркан
19.11.2016 09:52
Ще започнат да се ядат помежду си. Много интересно ще става. И какви ли кирливи ризи ще излезнат на повърхността...
цитирай
3. kuschel - Както прогнозирах между двата тура ...
19.11.2016 10:19
Както прогнозирах между двата тура "патриотите" вече се разтуриха. Всички са долни службогонци и авантаджии.
цитирай
4. dedenze - Партийците в България се борят само за кокала !
19.11.2016 12:20
Тук няма леви, десни, няма идеали, няма нациионални интереси и цели ! За да има залъгване на оглупелия народ, се играе една стара игра на стражари и апаши ! Забележете, за да няма обидени, ролите доброволно и периодически се сменят ! Партийните актьори са универсални и никакъв шанс нямат да станат режисьори и автори !
цитирай
5. kuschel - Съвъшено прав си. Алчни лапачи до ...
19.11.2016 12:33
Съвъшено прав си. Алчни лапачи до един са.
цитирай
6. bojil - Путин обслужва Тръмп по всякакъв ...
22.09.2018 10:50
Путин обслужва Тръмп по всякакъв начин- на тези кадри му е личен бръснар.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377540
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031