Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2016 18:32 - Либерастията мина всякакви граници.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 10387 Коментари: 18 Гласове:
-7

Последна промяна: 30.12.2016 09:46



Вход за крастави кучета и еврогейски педали СТРОГО ЗАБРАНЕН! 


Уморих се да доказвам очевидното. Светът попадна в ръцете на извратени хора и те стават все по-нагли и нагли и хората не реагират. Докога?
Германец се засели в Сибир, за да спаси 10-е си деца от секс уроците в Германия  Йоген бил глобен и дори вкаран в затвора, защото дъщеря му не искала да учи за транссексуалните, радостта от еднополовата любов и "Камасутра"
Съпрузите Мартенс заедно с 10-те си деца са били принудени незабавно да преустроят живота си в Сибир, напускайки родния германски град Арнсберг. Сега семейството подава документи за получаването на руско гражданство. Причината за тази драстична промяна съвсем не е банална. Работата е там, че наскоро в училищата в някои региони в Германия се появил нов предмет. Ако дословно той трябва да бъде преведен, ще звучи така: „Сексуално просвещение”. Това не би било толкова стряскащо, ако педагозите откровено и постоянно не просвещавали учениците в живота на възрастните. А това не е gut, смятат родителите.   Затова Мартенс решили да си купили в Новосибирск парцел земя и, както пише НТВ, там да си построят дом.     Първите дни в заснежената Киштовка   Старата нова Родина за гражданина на Германия започва със стара уазка на местната администрация, силни студове и засипан със сняг бюст на Ленин. Ойген Мартенс сега моли да бъде наричан Евгений. Той е пристигнал в Новосибирска област по програма за преселване на съотечественици. Иска да стане фермер и да възпитава своите деца така, както той смята за правилно. Първата работа на новоизпечения руснак е да посети местните чиновници.   На германеца с руски корени, Ойген дори знае що годе руски, в местната администрация се опитват да помогнат с всички сили. Германецът иска да отглежда добитък, има малък капитал. Останало му е само да си купи земя.   За неговата история в Новосибирск не знаят само отшелниците.   Ойген стана световно известен, когато дъщеря му Мелита отказа да посещава задължителните уроци за сексуално просвещение, а той заедно с жена си Луиза и 10-те си деца решава фактически да избяга от родната Германия.   По време на тези занятия за секс просвещение на учениците се дава избор да избират дали да са мъж или жена. Десетгодишните деца се просвещават, например, в тайните на „Камасутрата”, разказват им за транссексуалните и за прелестите на еднополовата любов. За пропуските на уроците родителите били глобени. Ойген обаче отказал да плати. Тогава той бил осъден на лишаване от свобода. В Германия дори се провела демонстрация в негова подкрепа.
Превод и редакция: БЛИЦ
van Georgiev ·  

Бояришника се пие по собствено желание-могу пить,могу и не пить.Западният коктейл,,Извращенец"" е задължителен за всички.Но пък имаш демократичен избор-или в затвора,или в Сибир..



image


www.blitz.bg/svyat/germanets-se-zaseli-v-sibir-za-da-spasi-10-e-si-detsa-ot-seks-urotsite-v-germaniya-video_news475047.html



Тагове:   либерастия,


Гласувай:
18



1. aveboko - Борбата с уродливостта и сатанинството в нас - човеците, минава през възпитаване на чувства против империята на злото отвъд океана, подпалвач на 200 войни за 10
29.12.2016 18:59
САЩ унищожиха суверенна държава ИРАК и родиха ОНЕЗИ МИГРАНТИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ДНЕС ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ със своята духовна вяра в АЛЛАХУАКБАР.
Борбата с уродливостта и сатанинството в нас - човеците, минава през възпитаване на чувства против Империята на злото отвъд океана, подпалвачи на 200 войни за 100 години!
цитирай
2. apostapostoloff - Скоро всички германци ще
29.12.2016 19:09
избягат в Русия, защото там много ги обичат и уважават, пък и стандартът на живот в Русия е в пъти по- висок от немския.
цитирай
3. kuschel - САЩ унищожиха суверенна държава ...
29.12.2016 19:19
aveboko написа:
САЩ унищожиха суверенна държава ИРАК и родиха ОНЕЗИ МИГРАНТИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ДНЕС ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ със своята духовна вяра в АЛЛАХУАКБАР.
Борбата с уродливостта и сатанинството в нас - човеците, минава през възпитаване на чувства против Империята на злото отвъд океана, подпалвачи на 200 войни за 100 години!

Тръмп е против извратеняците, но може да го убият. Имат богат опит в това отношение.
цитирай
4. kuschel - http://www.blitz.bg/svyat/chudo-germantsi-byagat-v-rusiya-veche-ne-se-chuvstvame-sigurni-v-rodinata-snimki_news435557.html
29.12.2016 19:25
"Хората вярват, че Германия е демократична държава, но грешат. Морално корумпирани, такива са хората в Германия - те търпят престъпленията, които се случват и не им пука.

Руското общество не е такова, руснаците са много по-добри, а Путин е един много по-добър модел на лидер. Германия е корумпирана. Путин е по-голям демократ от Меркел. Тя кани мигранти в Германия, за да сеят конфликти - правителството явно само иска тази война. Няма страна, която толкова да иска мигрантите!

Германия взе участие във войните, водени от американците, в сирийския конфликт - Германия плаща цялата тази глупост да продължава", заяви Грисбах. Цитиран от Канал 3.
цитирай
5. kuschel - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1238688
29.12.2016 19:31
Защо казват на германците шваби?

Преди да отговорим на този въпрос обаче, трябва да изясним кой ги нарича шваби. Руснаците казват на германците шваби. Ние може да сме привнесли този израз покрай филмите за Втората световна война. Повтаряме, най-вече филмите, но у нас този израз не е устойчив.

Швабия е исторически културен и лингвистичен район в Югозападна Германия. Границите на този регион не са кой знае колко точни - част от него е в днешната провинция Баден-Вютенберг, част - не. Немският там е по-особен, ама не кой знае колко по-особен. Просто е диалект. Дори въпросната провинция има един закачлив слоган - "Всичко можем, освен да говорим правилен литературен немски". Въпреки историческите корени Швабия е била отделно херцогство. Твърде пресилено е автоматичното свързване на цяла Германия с швабите, а не да кажем със саксонците, прусаците или баварците.

Причината за това руско хрумване - да се вика на немците шваби, е много преди конфликта на двете страни във Втората световна война. Екатерина Втора издава манифест, с който позволява съществуването на чуждестранни колонии и поселища в границите на Руската империя. Тогава първите шваби се заселват по бреговете на Волга, но както отбелязват изследователите, техният брой е много по-малък от преселниците от Хесен.

Истинското голямо швабско преселение към Русия е в следствие на Наполеоновите войни. Цяла Южна Германия е разорена и населението масово емигрира на изток. Така че в днешна Украйна и, разбира се, в Русия се появяват значителни немски колонии. Тези колонии са си всъщност швабски, хората си шпрехат на швабски, не на хохдойч. И самите те не се наричат немци или още по-малко пък германци, а шваби. Така ги знаят и руснаците. Това население не се интегрира, а си остава доста консервативно, защото нито религиозно, нито философски-културно се вписва в широката руска страна.

Има швабски заселници, които стигат чак до Казахстан и Азербайджан. Но важното е да уточним, че става въпрос именно за шваби.
цитирай
6. kuschel - избягат в Русия, защото там много ги ...
29.12.2016 19:36
apostapostoloff написа:
избягат в Русия, защото там много ги обичат и уважават, пък и стандартът на живот в Русия е в пъти по- висок от немския.

Тук си прав.
цитирай
7. apostapostoloff - Аз винаги съм прав!
30.12.2016 05:57
Ама ти все мислиш, че се ебавам с теб. Истината е, че много те ценя и те имам за нещо като мой духовен наставник и ментор.
цитирай
8. kuschel - Ама ти все мислиш, че се ебавам с теб. ...
30.12.2016 06:15
apostapostoloff написа:
Ама ти все мислиш, че се ебавам с теб. Истината е, че много те ценя и те имам за нещо като мой духовен наставник и ментор.


Хихихихи...голям плонж бе, шарли, ще ме просълзиш, хахахаха.
цитирай
9. kuschel - Полигоре, Полигоре и цял ден да с...
30.12.2016 08:22
Полигоре, Полигоре и цял ден да слагаш минуси, истината не може да се скрие. Ма ти нали си луд, простено ти е.
цитирай
10. chavdar01 - ВИЖДАМ ЧЕ МНОГО ПЕДЕРАСИ СА НАСЛАГАЛИ МИНУСИ!!!
30.12.2016 09:48
ТОЯ СВЯТ НАИСТИНА СЕ ПОБЪРКА!!!
цитирай
11. bojinkata - Соросоидчета, коментирайте &q...
30.12.2016 10:11
Соросоидчета, коментирайте "учебния предмет", а не вестоносеца! Ама това е в разрез с опорните точки от Козяк, нали!
цитирай
12. kuschel - И хиляда минуса да сложат, ще ми п...
30.12.2016 10:31
И хиляда минуса да сложат, ще ми пръднат на кура. Точно на мен ли ще ми пука от шушумиги. Аз в живота си минус не съм слагал, но на всеки педал мога да му таковам майката незабавно.
цитирай
13. pando - Истината не трябва да се крие
30.12.2016 13:04
Очевидно има хора,които печелят живота си със криене или изопачаване на истината.Това обяснява и наличието на минуси,когато показваш истината. Страхуват се да не би да им спрат кранчето...
цитирай
14. stevilia - .....
30.12.2016 13:12
Двадесет и първи век - объркан и побъркан свят... За съжаление,факт...
цитирай
15. kuschel - Очевидно има хора, които печелят ...
30.12.2016 14:14
pando написа:
Очевидно има хора,които печелят живота си със криене или изопачаване на истината.Това обяснява и наличието на минуси,когато показваш истината. Страхуват се да не би да им спрат кранчето...

На доизживяване са. Преломът идва на 3 ти март. Гответе се.
цитирай
16. dedenze - Много еврогейски педали са те напъпили стръвно !
30.12.2016 14:15
Не им харесва истината, тя е като светлината, ако гледаш в нея те заболяват очите!
цитирай
17. kuschel - Двадесет и първи век - объркан и п...
30.12.2016 14:20
stevilia написа:
Двадесет и първи век - объркан и побъркан свят... За съжаление,факт...

Гадно започна и тая година е преломната. Или ще се стабилизира или голяма война и край.
цитирай
18. kuschel - Не им харесва истината, тя е като ...
30.12.2016 14:23
dedenze написа:
Не им харесва истината, тя е като светлината, ако гледаш в нея те заболяват очите!


Хахаха. Той глупакът е един. Денонощно виси в блога със стоте си ника да слага минуси. Виж цялата първа страница на какво прилича. Полигор, пуснали са го отпуска от лудницата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377934
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031