Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2017 17:09 - Гласът на разума, който либерастията задушава.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 2446 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 01.01.2017 17:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Моя позната от фейса, която живее в Берлин и всеки ден ни запознава с положението в Германия, каза че турците вече се чувстват като господари там и налагат свои правила. Всеки ден имало демонстрации в подкрепа на Ердоган и за някаква интеграция дори и след 50 години не можело да става дума. Аз като ходих до Щтутгард преди наколко години, минах през някакво градче около Мюнхен и бях поразен от това, че почти всички бяха турци и се говореше на турски. Очевидно е, че мюсюлманите никога и никъде не се интегрират, точно обратното - капсулират се. Всъщност, колко интегрирани цигани познавате, м? 

Съсипа ги! Задължително прочетете! Историческа реч на канадски кмет срещу мюсюлманските мигранти!
image

Мюсюлманските родители поискаха премахване на свинското месо във всички училищни столови в Монреал и предградията му. Кметът на Дорвал, предградие на Монреал, отказа и изпрати нота до всички родители за да обясни защо.

“Мюсюлманите трябва да са наясно, че те трябва да адаптират към Канада и Квебек техните обичаи, традиции и техния начин на живот.”

“Мюсюлманите трябва да осъзнаят, че те трябва да се интегрират и да се научат да живеят в Квебек. Те трябва да да променят начина си на живот, а не канадците, които така щедро ги посрещнаха.”

“Също както и други народи, канадците не са готови да се откажат от своята идентичност и от тяхната култура.”

“И най-накрая, те трябва да разберат, че в Канада (Квебек), с неговите юдео-християнски корени, коледни елхи, църкви и религиозни празници, религията трябва да остане личен въпрос. Община Дорвал има право да откаже всякакви отстъпки на исляма и шериата.”

“За мюсюлманите, които не са съгласни със секуларизма и не се чувстват комфортно в Канада, има 57 прекрасни мюсюлмански страни в света, повечето от тях са слабо населени и са готови да ги приемат с отворени обятия според шериата.

“Ако сте напуснали страната си заради Канада, а не заради други мюсюлмански страни, това е, защото сте вярвали, че животът в Канада е по-хубав, отколкото някъде другаде. Ние няма да ви позволим да свалите Канада до нивото на тези 57 страни.”

“Задайте си този въпрос – само веднъж:” Защо е по-добре тук, в Канада, отколкото там, откъдето сте дошли? ”

“Столовата със свинското в менюто е част от отговора.”

Ако сте дошли в Канада с идеята, че ще ни изместите с вашето плодовито разпространение и в крайна сметка ще превземете страната, ще трябва да си съберете багажа и да се върнете на мястото, откъдето сте дошли. Ние нямаме място за вас и вашата идеология.

Ако приемате ситуацията, останете. Ако не, тогава се гответе да си тръгнете.”



sosnovini.bg/%D1%81%D1%8A%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%B0-%D0%B3%D0%B8-





Гласувай:
16



1. apostapostoloff - Това е така, защото младите
01.01.2017 17:50
пият наркоман. Американците ги подкукоросват. Пият наркоман, а след това търсят по горите Изтислав.

Джагалите в Германия: още в началото на 70- те те се настаниха в един квартал на Берлин, наречен Кройцберг. Направо го окупираха и създадоха свой анклав в центъра на Берлин. Жените бяха забулени или със забрадки, а мъжете бяха мръсни, небръснати и занемарени.

Това, за което пишеш, не е ново. То започна още през 60- те години на миналия век, когато немците започнаха да внасят работна ръка. Най- вече от Турция.

Апропо, по същото време отскочих до Париж и забелязах, че и там всеки трети французин е всъщност негър или арабин.

Така е, тези типове не се интегрират. Само малоумната комсомолска секретарка Меркел мислеше, че интеграцията е възможна. Чак сега и увря празната кратуна. Да, ама е късно...

Сестра ми е омъжена в Берлин и твърди, че немците са изгубили контрол над ситуацията. Пак благодарение на споменатата малоумница, която пусна над милион джагали в страната си.
цитирай
2. kuschel - Нямат ли инстинкт за самосъхран...
01.01.2017 18:13
Нямат ли инстинкт за самосъхранение тия хора? Омръзна ли им нормалния живот? Какво искат да си навлекат нерешими проблеми ли? Аз лично не го разбирам това, освен като някакво крайно извращение на неолиберализма - някакъв митичен мултикултуризъм.
цитирай
3. apostapostoloff - Не разбираш, защото си СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ българин.
02.01.2017 06:08
СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯТ българин е човек без самочувствие, защото смята, че западноевропейците многократно го превъзхождат.

А истината е, че западноевропейците са доста глуповати и наивни. Сегашното катастрофално състояние на нещата го доказва. Това, че някога по тези земи са живяли и творили Ницше, Вагнер, Хегел вече нищо не означава. Тълпата е простовата и тъпа.

Ами виж я Гърция. Там се е зародила европейската философия, те са дали на света изключителни мислители, но днешните гърци я докараха дотам, че държавата им фалира...
цитирай
4. bojil - На 1-ви януари всички хора празн...
22.09.2018 10:27
На 1-ви януари всички хора празнуват,само ти се н@сираш от писане!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2378340
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031