Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2017 13:12 - Наблюдение
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 5557 Коментари: 11 Гласове:
12

Последна промяна: 07.01.2017 15:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Забелязвам, котенцата ядат кренвиршите без особен ентусиазъм, все едно "от нема и къде".

 

image


image








Тагове:   котки,   кренвирши,


Гласувай:
14



1. merlin68 - Моята кучка въобще не ги яде даже ...
07.01.2017 14:55
Моята кучка въобще не ги яде даже много интересно отскача назад като ги подушка.
Наденица печена яде от немай къде, но само понякога. Чудя се тя ли е злояда или наденицата дето и викахме "кучешка радост" по времето на Тато, днес е станала "кучешка нерадост":)))
цитирай
2. kuschel - Виж сега, аз имам една тумба зад б...
07.01.2017 15:02
Виж сега, аз имам една тумба зад блока дето си ги храня редовно. Един път с кренвирши, друг път с кървавица. Кървавицата с кеф я ядат, но на кренвиршите и другите салами се мръщят, макар да умират от глад. Това ме навежда на мисълта, че нещо не е наред с тия храни. Сигурно са отровни.
цитирай
3. kuschel - Да видим какво са написали колегите от фейса.
07.01.2017 15:08
Данаил Антонов Моята даже луканката не я ще
Милена Христозова Моята дори не поглежда кренвирши
Мая Сталева А КУЧЕТО ГИ ПОМИРИСВА И ОТМИНАВА.
Диана Рудзка Дивото ги зове.Може да искат да си хванат мишки. :)
Veselin Dimitrov Ако си ял кренвирши в Бг, значи всичко си ял!
Елена Евстатиева Моята не яде кренвирши и всякакви колбаси,независимо евтини или скъпи....подушва и отминава.
Ваня Крънчева Ами, кренвирш! Само като му замирише на пържола се строява и си иска.
Rosen Redjovski моя г-н Мачо като му дам кренвирш или нещо подобно ме дере до кръв , обръща паничката и гледа лошо..
цитирай
4. avekuku - От Масква до Филипините: Само Путин-филите. РАШКА Е ИСКАНИЯТ ПОКРОВИТЕЛ-СЪЮЗНИК ВЪВ ФИЛИПИНИТЕ. САЩ СА ПРИЗВАНИ ДА НАПУСНАТ ДЪРЖАВАТА, БИВША КОЛОНИЯ НА САЩ до 4
07.01.2017 18:58
От Масква до Филипините: Само Путин-филите. РАШКА Е ИСКАНИЯТ ПОКРОВИТЕЛ-СЪЮЗНИК ВЪВ ФИЛИПИНИТЕ.
САЩ СА ПРИЗВАНИ ДА НАПУСНАТ ДЪРЖАВАТА, БИВША КОЛОНИЯ НА САЩ до 4 юли1946,
СЪСТАВЕНА ОТ 7107 ОСТРОВА, около 700 от които са населени...
...Москва, Москва!
Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!
Ти пак си огнено сърце
и с ясна пурпурна усмивка бдиш
над братски стиснати ръце.
Че блясъкът на твоята зора
раздра световната тъма,
че ти като възторжена сестра
събра на цялата земя
и радостта, и бурната печал!…

Москва, Москва!
сърце от разтопен метал!
цитирай
5. vencivaleri1951 - Привет" Куш"
07.01.2017 19:18
Пред "Фантастико" видях няколко разкъсани кренвирша . Първо едно, след това второ куче мина покрай тях/едното ги помириса/ и не ги пипнаха . Аз лично обичам кренвирши
но от години не съм купувал в наш магазин. Миналата година си правих сам, но не ги докарах . Колбасът се получи приятен, но не беше кренвирш. Иначе си купувам от Димитровград/Цариброд/ Великолепни са, местни са и са с вкуса който познаваме като деца. Добър вариант/но не като царибродските/ е и от Березка. Впрочем там не е лош и телешкия салам-"Докторская".
Ако купувате месо или колбаси от Сърбия се запасете с нашенски опаковки и етикети/внимавайте покупките да съответстват с грамажа/ На митницата ако ви спрат казвате, че сте отишли за малко да хапнете плескавица например, а месото си е нашенско и че отивате на вилата си за определен период и за това сте се запасили. Митничарите почнаха да шарят и да правят мърсотии за храни защото много българи почнаха да купуват храна от Сърбия. Стоката им не е по евтина, но стандарта и като нашия едно време БДС-минимално количество бои ,консерванти и стабилизатори. До колкото пограничните райони са предимно с българи, то и рецептурата им напълно ни устройва. Струва си да убиеш два часа път и да си напазаруваш качествена храна за седмица две. Има и не лоши и евтини кръчмета веднага след границата с качествени напитки и храна. Не е нужно да сменяваш пари дори-при сарафите ще ти излезе по скъпо
цитирай
6. kuschel - Знам, Венци, бил съм много пъти в ...
07.01.2017 19:36
Знам, Венци, бил съм много пъти в Сърбия, дори имах приятели в Ниш. Независимо какво ни внушава пропаандата, сърбите много ни обичат и ни имат за братя. Аз зная прилично сръбски. Та един приятел там ми каза: "Брато ние сме као едно волско лайно през което е минало колелото на историята. Не ги слушайте политичарите, ние сме братя." Щастливци са те, че не попаднаха в лапите на еврогейците.
цитирай
7. apostapostoloff - Сръбските и руските боклуци не могат
08.01.2017 08:56
да се мерят с НЕМСКИТЕ кремвирши, които се продават в буркани в немските магазини Lidl и Hit.

Кой ли ще е този абдал, който ще повярва на вашите тъпотиите за сръбските и руски "деликатеси"?! Българите винаги са предопчитали и предпочитат НЕМСКОТО качество, което е безспорно и неоспоримо в целия свят.

Впрочем, руснаците са толкова тъпи и некадърни, че гореспоменатите руски салами се произвеждат в Германия. Поогледайте ги и ще откриете немските надписи. Русанците дори един салам не моагат да направят!
цитирай
8. vencivaleri1951 - Ех Постолее...
08.01.2017 09:26
apostapostoloff написа:
да се мерят с НЕМСКИТЕ кремвирши, които се продават в буркани в немските магазини Lidl и Hit.

Кой ли ще е този абдал, който ще повярва на вашите тъпотиите за сръбските и руски "деликатеси"?! Българите винаги са предопчитали и предпочитат НЕМСКОТО качество, което е безспорно и неоспоримо в целия свят.

Впрочем, руснаците са толкова тъпи и некадърни, че гореспоменатите руски салами се произвеждат в Германия. Поогледайте ги и ще откриете немските надписи. Русанците дори един салам не моагат да направят!


Щом звездите ти "говорят" че трябва да се храниш от супермаркети като Лидъл и Хит така да бъде.
Иначе руски колбаси и въобще храни се правят на много места в света-руската диаспора е сериозна и е свикнала да носи "Русията със себе си"
Колкото до вкусовите качества на немската кухня позволи ми да съм скептичен.
Лично аз не съм срещал извън Германия в друга страна немско заведение. Може да има, но не съм срещал. Виж италиански, китайски, френски, руски, а и сръбски ресторанти дал Бог вкл и в самата Германия. Немската кухня вероятно е здравословна и задължително е върхът в хигиената при приготвянето , но за мен е блудкава и не прави спомени. Впрочем както и спомените с фройланите които също бързо избледняват:)
цитирай
9. kuschel - Венци, много си лош. Шарлито е не...
08.01.2017 10:31
Венци, много си лош. Шарлито е немски възпитаник от Хумболт унивеситет, философ и професионален шарлатанин, така че колкото вурстове и изял, ти толкова не можеш да броиш. Нормално е да е свикнал с тоя блудкаж.
цитирай
10. apostapostoloff - Баба Венка както винаги
08.01.2017 11:56
започва разговор извън темата. Темата е: качеството на българските, руските и немските колбаси. Немските колбаси са най- качествените, докато българските, руските и сръбските са си откровени боклуци.

Баба Венка, разбира се, веднага се опитва да отпочне спор, но като всяка червена простакеса тя не е чела Оскар Уайлд, който го е казал най- добре: "Спорят само безнадеждните кретени." Особно пък за неоспорими неща. Толкова за баба Венка...

Кухлелят не само че е простак от същата кръвна група, той е и ПРЕСТЪПНИК. Защото да набеждаваш някого в шарлатанство е тежко престъпление според нашия НПК.

Но аз няма да падна толкова ниско и да съдя това миризливо лайно, защото то... смърди. Смърди, бе!

Освен това тази анонимна отрепка от циганската махала на Европа нито ми е на образованието, нито на интелекта, нито на общественото положение.

Отрепката няма моята класа, моето ниво и моя формат. И никога няма да ги има!

Това го докарва до бяс, ама за това има лек. Да се хапе по гъза, нищожеството. По гъза!
цитирай
11. kuschel - Не ми и трябва шярли. Аз съм инженер и ...
08.01.2017 21:45
Не ми и трябва шярли. Аз съм инженер и това значи много. МНОГО, ако имаш малко мозък. Анонимен съм за глупци като теб, за готините хора изобщо не съм анонимен. Ферщейст ду? Рано или късно ще се срещнем очи в очи и ще има голяма изненада.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2399258
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930