Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 17:04 - Лют скандал. Охраната изхвърли Беновска от пресконференцията на Плевньо, защото задава неудобни въпроси. Байганювска демокрация в действие.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 2973 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 18.01.2017 17:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Грозна сцена на брутална цензура се разигра на последната пресконференция на Росен Плевнелиев като държавен глава. Президентът се уплаши от неудобните въпроси на журналистката Илиана Беновска, а в момента, в който тя понечи да му направи подарък, гардовете от НСО буквално я изнесоха. Агенция Блиц потърси Беновска за коментар за случилото се. Ето какво сподели тя пред медията като уточни, че го прави в добро настроение:
- Какво очаквахте от отиващия си президент, когато тръгнахте към него с ябълката!
- Очаквах от президента Плевнелиев смел отговор какво е получил, за да води абсолютно национално безотговорна и антибългарска политика, пропагандирайки и насаждайки, като момче за доставка на пица, в България най-мрачната от американската политика, а именно соросоидната, грантаджийската „Америка за България” и капиталската. Той очевидно нямаше смелост да отговори на този въпрос, а продължението ми съвсем не беше удобно, май. Попитах защо си позволи, в името на своите интереси, да нажежи до червено отношенията между България и Русия в разрез с националните интереси на родината ни и народопсихологията на България.

Исках да му подаря, не да му хвърля и не да го замерям, а да се приближа до него и да му подаря една зряла българска червена ябълка, защото той беше една гнила ябълка в българската политика, използвам метафората на заминалия си посланик Ксавие Лапер дьо Кабан, който обвини определени кръгове, без президента, че са гнили ябълки в българската политика и съдебната система.

Този път НСО вероятно бяха подготвени, защото тръгнаха към мен, преди аз да съм тръгнала. Няма да го нарека цензура, ще го оставя на вас журналистите да го квалифицират".

- Защо охраната нападна една крехка жена, толкова ли сте опасна?
- Аз съм много тренирана. Двама мъже, силни, атлети, които имат за задача всеки ден на тренират, така доста сериозна сила приложиха срещу мен. Не се оплаквам. За мен беше също една добра форма на фитнес, да си докажа, че тежестите, които вдигам, фитнесът, който правя всеки ден, имат смисъл.

Един приятел политик с когото споделих какво имам намерение да направя ,ми каза, че може би сега ще ме обезвредят като видят в чантата ми ябълките, защото това сега се смята за преносима бомба.

Съжалявам, че не можах да кажа финалното изречение, то е към бъдещия президент Радев, може би той сам ще се сети и неговият екип също: „Да проветрят хубаво, да отворят всички прозорци на президентството и да проветрят”.

Имате още 5 години да му задавате въпроси!
Не, аз нямам намерение да го атакувам, ако няма за какво, но чисто хигиенно като човек на човек му казвам да проветри президентството.

Интервю на Цанка Донкова, Блиц

image





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojinkata - Мишките напускат потъващият герб!
18.01.2017 17:08
Мишките напускат потъващият герб!
цитирай
2. apostapostoloff - Изхвърлиха тая дришла Беновска като
18.01.2017 17:19
мръсен парцал. Когато на времето Агафонов я изрита "7 дни", и хвърли дори един хубав един бой. Трябваше и сега да я наритат!
цитирай
3. kuschel - Когато хвалеше тиквата беше добра, ...
18.01.2017 17:22
Когато хвалеше тиквата беше добра, сега като зададе неудобните въпроси, гавазите я изнесоха от залата. Шарлийска демокрация.
цитирай
4. natashav - Плевнелиев, ще отговорите ли на въпроса КАКВО ВИ ЗАПЛАТИХА, ЗА ДА СТАНЕТЕ ПРОВОДНИК НА НАЙ-ВРЕДНИТЕ НЮАНСИ НА АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА, НА НАЙ-ВРЕДНИТЕ ЗА БЪЛГАРИ
18.01.2017 17:37
ДемоНкратичен задник.ПЛЕВНЬО.АЛИЕВ В КАРТИНА С ГНИЛИ ЯБЪЛКИ.ОСКВЕРНИ ХАРИЗМАТИЧНА ЖУРНАЛИСТКА.Беновска СТАНА ЖЕРТВА НА СОРОСАДИСТКО НАСИЛИЕ В ЧЕХЛЬО-АГОВИ ОБОРИ
"Извиват ми ръката в момента и се борят с мене", стенеше на микрофона в Президентството журналистката от радио К2, докато продължаваше с въпроса си към Пленелиев.
"Пуснете ме, не ме натискайте. Искам да чуя отговора, искам да си взема вещите", стенеше Беновска.
...Плевнелиев, ще отговорите ли на въпроса КАКВО ВИ ЗАПЛАТИХА, ЗА ДА СТАНЕТЕ ПРОВОДНИК НА НАЙ-ВРЕДНИТЕ НЮАНСИ НА АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА, НА НАЙ-ВРЕДНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ИМЕННО СОРОСОИДСКИТЕ, ГРАНТАДЖИЙСКИТЕ, ПРОТЕСТОРСКИТЕ, КАПИТАЛСКИТЕ и ДА НАЖЕЖИТЕ ДО ЧЕРВЕНО ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ В РАЗРЕЗ С НАЦИОНАЛНАТА ПСИХОЛОГИЯ И ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ?...
цитирай
5. kuschel - Мерси, Наташа! Твърде много мълчи и ...
18.01.2017 17:55
Мерси, Наташа! Твърде много мълчим и се спотайваме, той, фашизмът си пълзи в България все по-опасен и брутален.
цитирай
6. pando - Навремето Пискова
19.01.2017 13:27
Правеше гестаповски списъци в блога,след което веднага заявяваше че русофилите били фашисти.
Ха сега де!!!
цитирай
7. apostapostoloff - Беновска е побъркана-
24.01.2017 06:09
инсултът, който осакати мозъка и, е изписан на нейното лице. Трябва само внимателно да се вгледаш в нея. Никаква цензура няма тук- никой не може да хвърля предмети по един държавен глава.

А въпросите и са си идиотски. Те са досущ като твоите тъпни- писани са в Москва от безобразно тъпи руснаци. 20 години тези галфони все едно и също повтарят- соросоиди, грантаджии и пр. Тези глупави брътвежи не носят никакъв резултат, но вие, ахмаците, продължавате да си ги брътвите. Екстра, точно затова отново ще загубите изборите. Защото те не се печелят с простотии, обиди, банални сквернословия и отвратителни мърсотии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2378381
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031