Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2017 20:52 - Американската необуздана алчност с шокиращи последствия за човечеството.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4843 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Изгледайте търпеливо. Във ваш интерес е.
 




Гласувай:
12



1. kuschel - Толкова си тъпа, розова шматко. ...
28.01.2017 21:00
Толкова си тъпа, розова шматко. Грам мозък нямаш.
цитирай
2. pando - PRIVET
28.01.2017 23:34
Camarade!
цитирай
3. chavdar01 - ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ ГОВОРЯ ЧЕ:
29.01.2017 08:24
ХРАНЕНЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЗДРАВЕТО!!!
НО ВЕЧЕ НЯМАМЕ ИЗБОР,ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ НАВСЯКЪДЕ ПРЕДЛАГА БОКЛУЦИ И НИКОЙ НЕ ПРОИЗВЕЖДА КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ,ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ КРЪСТИЛИ "БИО"!
СЕГА ВЕЧЕ КОГАТО СИ ПАЗАРУВАШ ПРОСТО ТЪРСИШ ДА СИ КУПИШ ПО-МАЛКОТО ОТРОВНО НЕЩО ЗА ХРАНЕНЕ.СЪЩО КАТО ИЗБОРИТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ,ТЪРСИМЕ ВСЕ ПО-МАЛКОТО ЗЛО.
ЗА ДОРО ВЪОБЩЕ И НЕ МОЖЕМ ДА МЕЧТАЕМ!
цитирай
4. kuschel - https://www/watch?v=GXoDx9z...
29.01.2017 09:20
stefbelchev написа:
https://www/watch?v=GXoDx9zcsUI&list=PLf5T6Mi7l7OBRI4eqlPiVMWX1kMUEafY3


Интересен филм. Просто иска много време да го изгледа човек.
цитирай
5. kuschel - От години отглеждам собствени з...
29.01.2017 09:34
От години отглеждам собствени зеленчуци, почти екологично. Ядем предимно консерви и компоти от ранчото ни и то правени със стевия (10 таблетки) вместо захар. Месо купуваме само непреработено, а колбаси само от "Берьозка", защото в Русия са забранени всички ГМО-та и Е-та. Хляба също си го правим сами в машина. Ще ви кажа как го правя аз. Наливам 350 мл. топла вода в машината, наливам две супени лъжици олио и предварително разбъркани в чаша едно яйце, супена лъжица кафява захар и половин лъжица сол. Изсипвам 400 гр. типово брашно и го разстилам. Разсипвам едно пакетче - 7гр. суха мая и досипвам оше 200 гр. брашно. Пускам машината за 3:20 часа и готово. Става фантастичен хляб. Така никой у нас не надебелява. Опитайте. :)
цитирай
6. chavdar01 - ЗА ХЛЯБА ПОЛЗВАМ СЪЩАТА РЕЦЕПТА.
29.01.2017 12:53
В БЕРЬОСКАТА САЛАМИТЕ СА СУПЕР ОБАЧЕ ВСЕ ОЩЕ СА МИ ДОСТА СКЪПИ И ТРУДНО СИ ГИ ПОЗВОЛЯВАМ.ЗАТОВА ОТ ТАМ ПРЕДИМНО ПЕЛМЕНИ И СМЕТАНКА ЗА ТЯХ. :)
ПОЗДРАВИ!
цитирай
7. podvodni - http://whitepigeonbg.blogspot.bg/2011/04/blog-post.html
29.01.2017 14:56
kuschel написа:
От години отглеждам собствени зеленчуци, почти екологично. Ядем предимно консерви и компоти от ранчото ни и то правени със стевия (10 таблетки) вместо захар. Месо купуваме само непреработено, а колбаси само от "Берьозка", защото в Русия са забранени всички ГМО-та и Е-та. Хляба също си го правим сами в машина. Ще ви кажа как го правя аз. Наливам 350 мл. топла вода в машината, наливам две супени лъжици олио и предварително разбъркани в чаша едно яйце, супена лъжица кафява захар и половин лъжица сол. Изсипвам 400 гр. типово брашно и го разстилам. Разсипвам едно пакетче - 7гр. суха мая и досипвам оше 200 гр. брашно. Пускам машината за 3:20 часа и готово. Става фантастичен хляб. Така никой у нас не надебелява. Опитайте. :)

Правиш си хляба сам, но де факто отново постигаш резултатите от които бягаш. И грешката която огромна част от хората допускат е, че използват суха или някаква друга мая. Дето се казва - хвърлен труд на вятъра.
Ако искаш да получиш истински хляб и наистина да се похвалиш че се храниш що-годе правилно приготвяй си хляба не с мая, а с КВАС !!
Разгледай адреса който съм пратил ! Там е истината.
цитирай
8. kuschel - Зная за кваса и се каня да опитам н...
29.01.2017 15:04
Зная за кваса и се каня да опитам някой ден. Не съм пробвал и с жива мая. Маята е бактерии, какъв е проблема?
цитирай
9. podvodni - Проблемът на маята са така наречени ...
29.01.2017 16:17
Проблемът на маята са така наречени термофилни дрожди, които са невероятно устойчиви както на температура, така и на слюнка и стомашни сокове.
Т.е. след като е завършил процесът на втасване и изпичане на хляба, термофилните дрожди попаднали в човешкият организъм продължават своето разграждащо действие, но този път главно върху вътрешните органите - стомашно-чревен тракт. А пападнали посредством кръвта засягат и други органи.
В общи линии - кофти работа.
цитирай
10. kuschel - Прочетох целият ти по постинг. Той е ...
29.01.2017 17:45
Прочетох целият ти по постинг. Той е обширен като научен труд. Така или иначе няма от къде да взема хмел и ще опитам с живата мая. Не зная какъв и е състава, по при нея на се допуска топла вода. Освен това как може нещо да остане живо след 3 часа печене при 200 градуса. Абсурд!
цитирай
11. podvodni - Всъщност КВАС може да се направи с ...
29.01.2017 20:30
Всъщност КВАС може да се направи с вода, врашно и малце шекер.Но задължително трябва всеки ден да го "храниш". Хлябът получаван с КВАС е божествен и неповторим.
Заслужава си, пробвай.
А относно това, какво може да остане живо след печене 3 часа на 200 градуса, просто не бих избързвал с изводите.
"Природзата" "мамата си щрака" и въобще не е по силите ни да я разберем. Все пак съществуват организми които оцеляват при далеч по-екстремни условия - радиация, вакуум, разтопена магма и пр. чудатости божии.
цитирай
12. kuschel - Хлябът пружинира като дунапрен. ...
29.01.2017 20:35
Хлябът пружинира като дунапрен. Коричката е хрупкава, а миризмата се усеща от 100 метра и е божествена.
Зъболекарските инструменти ги дезинфектират на 110 градуса, а там се изисква абсолютна стерилност.
цитирай
13. bojinkata - Пробвай Куш и содените хлебчета или ...
30.01.2017 22:13
Пробвай Куш и содените хлебчета или питки! Също стават и стават по-бързо! Няма мая. Иначе са същите продукти. Но ползвам брашното - лимец.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377181
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031