Постинг
28.01.2017 20:52 -
Американската необуздана алчност с шокиращи последствия за човечеството.
Изгледайте търпеливо. Във ваш интерес е.
За да се помни и да се събудят приспанит...
кайлас - градът на светлината /11
кайлас - градът на светлината /11
кайлас - градът на светлината /11
кайлас - градът на светлината /11
Малка, но Древна БЪЛГАРИЯ ИЗБУХНА! Планъ...
Арменски фермер сънува сън копаеше упори...
ВЧЕРА НА МИТИНГА НЕ ВИДЯХ НИКОЙ ОТ ТАКАН...
Арменски фермер сънува сън копаеше упори...
ВЧЕРА НА МИТИНГА НЕ ВИДЯХ НИКОЙ ОТ ТАКАН...
Толкова си тъпа, розова шматко. Грам мозък нямаш.
цитирайCamarade!
цитирайХРАНЕНЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЗДРАВЕТО!!!
НО ВЕЧЕ НЯМАМЕ ИЗБОР,ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ НАВСЯКЪДЕ ПРЕДЛАГА БОКЛУЦИ И НИКОЙ НЕ ПРОИЗВЕЖДА КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ,ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ КРЪСТИЛИ "БИО"!
СЕГА ВЕЧЕ КОГАТО СИ ПАЗАРУВАШ ПРОСТО ТЪРСИШ ДА СИ КУПИШ ПО-МАЛКОТО ОТРОВНО НЕЩО ЗА ХРАНЕНЕ.СЪЩО КАТО ИЗБОРИТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ,ТЪРСИМЕ ВСЕ ПО-МАЛКОТО ЗЛО.
ЗА ДОРО ВЪОБЩЕ И НЕ МОЖЕМ ДА МЕЧТАЕМ!
цитирайНО ВЕЧЕ НЯМАМЕ ИЗБОР,ХРАНИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ НАВСЯКЪДЕ ПРЕДЛАГА БОКЛУЦИ И НИКОЙ НЕ ПРОИЗВЕЖДА КАЧЕСТВЕНИ ХРАНИ,ДОРИ И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ КРЪСТИЛИ "БИО"!
СЕГА ВЕЧЕ КОГАТО СИ ПАЗАРУВАШ ПРОСТО ТЪРСИШ ДА СИ КУПИШ ПО-МАЛКОТО ОТРОВНО НЕЩО ЗА ХРАНЕНЕ.СЪЩО КАТО ИЗБОРИТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ,ТЪРСИМЕ ВСЕ ПО-МАЛКОТО ЗЛО.
ЗА ДОРО ВЪОБЩЕ И НЕ МОЖЕМ ДА МЕЧТАЕМ!
stefbelchev написа:
https://www/watch?v=GXoDx9zcsUI&list=PLf5T6Mi7l7OBRI4eqlPiVMWX1kMUEafY3
Интересен филм. Просто иска много време да го изгледа човек.
От години отглеждам собствени зеленчуци, почти екологично. Ядем предимно консерви и компоти от ранчото ни и то правени със стевия (10 таблетки) вместо захар. Месо купуваме само непреработено, а колбаси само от "Берьозка", защото в Русия са забранени всички ГМО-та и Е-та. Хляба също си го правим сами в машина. Ще ви кажа как го правя аз. Наливам 350 мл. топла вода в машината, наливам две супени лъжици олио и предварително разбъркани в чаша едно яйце, супена лъжица кафява захар и половин лъжица сол. Изсипвам 400 гр. типово брашно и го разстилам. Разсипвам едно пакетче - 7гр. суха мая и досипвам оше 200 гр. брашно. Пускам машината за 3:20 часа и готово. Става фантастичен хляб. Така никой у нас не надебелява. Опитайте. :)
цитирайВ БЕРЬОСКАТА САЛАМИТЕ СА СУПЕР ОБАЧЕ ВСЕ ОЩЕ СА МИ ДОСТА СКЪПИ И ТРУДНО СИ ГИ ПОЗВОЛЯВАМ.ЗАТОВА ОТ ТАМ ПРЕДИМНО ПЕЛМЕНИ И СМЕТАНКА ЗА ТЯХ. :)
ПОЗДРАВИ!
цитирайПОЗДРАВИ!
kuschel написа:
От години отглеждам собствени зеленчуци, почти екологично. Ядем предимно консерви и компоти от ранчото ни и то правени със стевия (10 таблетки) вместо захар. Месо купуваме само непреработено, а колбаси само от "Берьозка", защото в Русия са забранени всички ГМО-та и Е-та. Хляба също си го правим сами в машина. Ще ви кажа как го правя аз. Наливам 350 мл. топла вода в машината, наливам две супени лъжици олио и предварително разбъркани в чаша едно яйце, супена лъжица кафява захар и половин лъжица сол. Изсипвам 400 гр. типово брашно и го разстилам. Разсипвам едно пакетче - 7гр. суха мая и досипвам оше 200 гр. брашно. Пускам машината за 3:20 часа и готово. Става фантастичен хляб. Така никой у нас не надебелява. Опитайте. :)
Правиш си хляба сам, но де факто отново постигаш резултатите от които бягаш. И грешката която огромна част от хората допускат е, че използват суха или някаква друга мая. Дето се казва - хвърлен труд на вятъра.
Ако искаш да получиш истински хляб и наистина да се похвалиш че се храниш що-годе правилно приготвяй си хляба не с мая, а с КВАС !!
Разгледай адреса който съм пратил ! Там е истината.
Зная за кваса и се каня да опитам някой ден. Не съм пробвал и с жива мая. Маята е бактерии, какъв е проблема?
цитирайПроблемът на маята са така наречени термофилни дрожди, които са невероятно устойчиви както на температура, така и на слюнка и стомашни сокове.
Т.е. след като е завършил процесът на втасване и изпичане на хляба, термофилните дрожди попаднали в човешкият организъм продължават своето разграждащо действие, но този път главно върху вътрешните органите - стомашно-чревен тракт. А пападнали посредством кръвта засягат и други органи.
В общи линии - кофти работа.
цитирайТ.е. след като е завършил процесът на втасване и изпичане на хляба, термофилните дрожди попаднали в човешкият организъм продължават своето разграждащо действие, но този път главно върху вътрешните органите - стомашно-чревен тракт. А пападнали посредством кръвта засягат и други органи.
В общи линии - кофти работа.
Прочетох целият ти по постинг. Той е обширен като научен труд. Така или иначе няма от къде да взема хмел и ще опитам с живата мая. Не зная какъв и е състава, по при нея на се допуска топла вода. Освен това как може нещо да остане живо след 3 часа печене при 200 градуса. Абсурд!
цитирайВсъщност КВАС може да се направи с вода, врашно и малце шекер.Но задължително трябва всеки ден да го "храниш". Хлябът получаван с КВАС е божествен и неповторим.
Заслужава си, пробвай.
А относно това, какво може да остане живо след печене 3 часа на 200 градуса, просто не бих избързвал с изводите.
"Природзата" "мамата си щрака" и въобще не е по силите ни да я разберем. Все пак съществуват организми които оцеляват при далеч по-екстремни условия - радиация, вакуум, разтопена магма и пр. чудатости божии.
цитирайЗаслужава си, пробвай.
А относно това, какво може да остане живо след печене 3 часа на 200 градуса, просто не бих избързвал с изводите.
"Природзата" "мамата си щрака" и въобще не е по силите ни да я разберем. Все пак съществуват организми които оцеляват при далеч по-екстремни условия - радиация, вакуум, разтопена магма и пр. чудатости божии.
Хлябът пружинира като дунапрен. Коричката е хрупкава, а миризмата се усеща от 100 метра и е божествена.
Зъболекарските инструменти ги дезинфектират на 110 градуса, а там се изисква абсолютна стерилност.
цитирайЗъболекарските инструменти ги дезинфектират на 110 градуса, а там се изисква абсолютна стерилност.
Пробвай Куш и содените хлебчета или питки! Също стават и стават по-бързо! Няма мая. Иначе са същите продукти. Но ползвам брашното - лимец.
цитирайТърсене
Блогрол