Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2017 21:12 - Моля админите за компромис. Понякога се налага да показвам и нелицеприятни неща. Просто се налага.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 2029 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 04.02.2017 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Драги админи, в блога се подвизават хора, открито симпатизиращи на фашистката идеология, опитвайки се да омаловажават престъпленията и, да отричат холокоста, да отричат наличието на фашизъм в България преди девети септември, да поддържат зверствата на украинските бандеровци и да обявяват решенията на Народните съдилища за престъпни. Нямам намерение да споря с тях, нито да ги убеждавам в нещо. Ще покажа само малък набор от снимки, които да им освежат паметта и да знаят, защо за мен не представляват човешки същества. 
Колекцията съдържа 136 снимки, много от които са извадени от джобовете на пленени фашисти из цяла Европа. Давам линк към колекцията. Снимките са ужастни. Който има слаби нерви да не ги гледа. Предупреждавам!!!

www.facebook.com/photo.php






image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Това са само някои от геройствата на нацистите. Да се възхищаваш и да симпатизираш на подобни изверги, говори ясно що за човек си. 
Ако е нужно ще посоча и поименно блоговите симпатизанти на фашизма.



Тагове:   фашизъм,


Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kuschel - Това е номер 1.
04.02.2017 21:19
rosiela написа:
куку Кушел?

Това е номер 1. Хубаво я вижте коя е.
22:00 - rosiela
21:05 - rosiela
20:45 - rosiela
18:52 - rosiela
18:25 - rosiela
17:25 - rosiela

Нека приказките за демокрация и някакви си мними ценности не ви заблуждават. Това са истински фашистки вълци прикрити под демократични кожи. Внимателно с тях. Всички те са потомци на фашистки кръволоци и техни помагачи т.е. на "цвета на нацията".
цитирай
2. tota - Имало е фашизъм в Царство България ...
05.02.2017 10:28
Имало е фашизъм в Царство България или не ? А престъпен ли е бил той или ангел небесен?
Извадка от дневника на Васил Митаков, министър на правосъдието в правителството на Богдан Филов :
„13 април 1941 г.
Победите на германците и надеждата да си вземем Тракия и Македония опияниха всички.
…Искам да свърша моите бележки, но не мога. Чувствам, че има нещо, което още не съм казал, и че това, което съм казал, е много слабо, за да изрази онова, което в действителност става в мен и в душата на другите, в душата на българския народ. Аз съм щастлив, безкрайно щастлив, ако думата щастлив е достатъчна в случая, за да изкажа това, което в тоя момент изпълва душата на българския народ. Щастлив съм, че можах да доживея тоя велик ден, да видя българския народ отново изправен на краката си, с гордо вдигната глава.
…И всичко това, тая велика радост, това неземно щастие ние дължим на един — на немския народ, на един човек — на вожда на немския народ Адолф Хитлер — най-великия човек на нашата епоха, за когото няма титла — полубог, бог. Човешката история не познава по-голяма фигура.
Ние сме щастливи още и затова, че живеем в тая епоха, че живеем във века на Хитлер; че сме свидетели на неговите подвизи, на неговите дела, на неговите творения. Потомствата ще ни завиждат, ще гледат на нас с чувството на респект само затова, че сме живели в тая велика епоха, че сме съвременници на тоя велик човек, на тоя полубог, на тоя бог.
…Аз съжалявам, че не съм грамофонна плоча, за да възприема и запиша тия възторжени викове за вечни времена; за да види един ден поколението подир хиляда години как в тоя момент българският народ е посрещал събития, как се е радвал, какви чувства е изпитвал, какви думи е отправял към твореца, към водачите на света, към Хитлер и Мусолини.
В тоя момент българският народ е единен в чувствата и мислите си. Няма българин, който да не се радва. И ако има такъв, той сигурно не е българин. Няма никакво разделение, няма никакво разцепление. Всички се радват, освен враговете. В това число и Съветска Русия. Тя не може да понася мисълта, че политиката на България възтържествува. Тя искаше да ни види бити, сломени и коленичили пред нея, с вързани ръце, за да я молим за милост, за покровителство. Подлата болшевишка монархия пусна в ход всичките си интриги, за да срази Германия, а след туй и нас. Тя подстрекава Югославия, подстрекава сега и Турция. След Англия на нея се пада прозвището «велик подпалвач». Но жив е българският бог!
цитирай
3. tota - Извори "Граждани! То...
05.02.2017 10:42
Извори
"Граждани!
Толкоз желаното и тъй дълго очакваното проваляне на едно насилническо и развратно правителство, каквото бе това на Александър Стамболийски, най-сетне е дело свършено . . .
Новото правителство има за своя първа грижа да обезпечи мира и спокойството на гражданството, да възстанови потъпканите свободи на гражданина, като издигне престижа на държавната власт.
Правителството заявява, че реда и вътрешния мир в страната ще бъдат запазени на ВСЯКА ЦЕНА. Всеки опит за смут, всеко подстрекателство срещу държавата и правителството, всеко посегателство върху правата, имота и честта на гражданите ще бъдат немилостиво наказвани. На армията, жандармерията и на организираната гражданска полиция е дадена заповед БЪРЗО, РЕШИТЕЛНО И НЕУМОЛИМО СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА ДА ПОТУШАТ всеки опит да се изложи реда в страната и да се накаже всеки, който би противодействувал на властта.
Правителството . . . декларира, че лоялно ще изпълнява договора за мир [от 1919 г.] и че България е чужда на всякакви военни авантюри . . ."

Из "Манифест към българските граждани", подписан от министрите в правителството на проф. Александър Цанков, 9 юни 1923 г.
"Около 2 месеца преди преврата на 9 юни царят ми назначи среща чрез полковник Драганов. Срещата се състоя в Зоологическата градина в една стая . . . Там заварих царя. Той веднага ме попита: "Какво става с армията?". Аз отговорих, че настроението сред офицерския корпус е такова, че може да се изрази в нежелателна проява срещу правителството на Стамболийски . . .
На другия ден докладвах пред Централното управление на Военния съюз срещата с монарха и се направи окончателно заключение, че царят няма да бъде против преврата. Определихме и дата - 8 срещу 9 юни, петък . . . И на 10 юни . . . се представих на царя. Първите му думи бяха: "Вие спасихте България и трона". И тогава напълно се убедих, че всичко, тоест превратът, е станал по негово желание. Когато доложих на новия Министерски съвет, че Стамболийски е убит при опит за бягство, това се срещна от всички равнодушно. Александър Цанков само стана и нервно се изсмя. И каза, че при такива случаи не трябва да се дирят отговорности . . ."

Из изказване на ген. Иван Вълков на съдебно заседание от 23 август 1954 г.
In: "По дирята на безследно изчезналите" на Николай Христозов, 1972 г.

цитирай
4. kuschel - Разбира се, че е имало фашизъм. Д...
05.02.2017 10:48
Разбира се, че е имало фашизъм. Десетки пъти съм пускал постинти за това, включително с пълен списък на фашистките организации.
цитирай
5. bojinkata - Три минуса - три фашиста в блога!
06.02.2017 14:58
Три минуса - три фашиста в блога!
цитирай
6. bojil - Ти си писал, писал та си се нас!рал!
22.09.2018 10:11
Ти си писал,писал та си се нас!рал!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2376734
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031