Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2017 21:59 - Астролог: Бойко Борисов ще изгори бързо, ако не се лекува
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 2039 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 11.02.2017 22:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ееееее, доживях най-после, шарли, да видя в мрежата твое предсказание, макар че, забелязвам елементи на плагиатство от мой скорошен пост, но както и да е. Аз не държа на авторските права. 

1. apostapostoloff - Ей, шапшал!
07.02 18:07 Трябва да прочетеш най- сетне нещичко, та да разбереш елементарни неща и да не ставш за смях на стари години. От край време дращиш глупости за звезди, пророчества и пр. и се опитваш да делиш мегдан с мен. Видяла жабата, че подковават вола...

Тъй като си прост като гъбено семе, не можеш да проумееш, че дъртак като теб, не бива да се излага по такъв просташки начин. 
2. apostapostoloff - Герджиков прие властта от Бойко, а
04.02 13:43 на пролет отново ще я предаде на Бойко. Готов е вече кабинетът Борисов 3. Туй то, толкоз. По корем да се влачи Ниновица- все тая...
3. kuschel - на пролет отново ще я предаде на Б...
04.02 14:16 apostapostoloff написа: на пролет отново ще я предаде на Бойко. Готов е вече кабинетът Борисов 3. Туй то, толкоз. По корем да се влачи Ниновица- все тая...

От кога чакам да се хванеш на въдичката. Хахаха. Нали се сещаш какво ще те направя после след това погрешно пророчество. Дупе да ти е яко.
5. apostapostoloff - А бе, Кухо, ама Радев
25.01 17:42 направо ви се изсра в червените мордички! Еба ви майката от главата до краката:
7. apostapostoloff - Нищо подобно, той разбра откъде духа вятърът:
26.01 10:04 "Русия е една от най-големите заплахи за световния ред и конфронтацията с нея е неизбежна" - заяви генерал Джеймс Матис, новият министър на отбраната на САЩ. Изказването му е направено пред комисия в Сената.

Той добави, че Путин се опитва да разруши НАТО и САЩ трябва да предприемат дипломатически, икономически и военни стъпки, да работят със своите съюзници, за да се защитят."
8. kuschel - Шарли, един сериозен астролог, ...
26.01 20:12 Шарли, един сериозен астролог, трябва да внимава какво говори. Пък и да мисли повечко не вреди.
1. apostapostoloff - Така е то- простите, необразованите хора
24.01 05:51 все си мислят, че астрологията е един вид гадателство. Точно по това можеш да познаеш простака- по опростенческото му мислене. 

Простакът винаги смята, че всичко му е ясно, че нещата на този свят са прости, понятни, лесно смилаеми. А интелигентните хора не мислят така, те са чели Ницше, който го е казал кратко и ясно: "Животът е едно много сложно занимание." 

Интересно е и това- простаците непрекъснато се оглеждат и ослушват за някакви предсказания, пророчества и пр. Защото са простаци и не могат да мислят. Те чакат някой друг да им каже какво ще става.

Какво ще става е повече от ясно и без гадатели- БСП няма да спечели изборите. Показват го всички социологически проучвания. Това идва да рече, че на пролет ще имаме кабинет Борисов III.
4. kuschel - Шарли, много си забавен, но и сам ...
26.01 20:07 Шарли, много си забавен, но и сам знаеш, че абсолютно нищо не може да се предскаже по никакъв начин дори за секунда напред. Не си криви душата зад високопарни приказки. Така, както по теория на вероятностите има определен процент на сбъдване на дадено събитие и то и във функция от броя на опитите, така и ти може да познаеш в известен процент, но това е случайност и ти го знаеш много добре. Всичко останало са вероятности изградени на логиката и опита на даден човек. Много съжалявам, но в мен няма и милиграм мистицизъм и няма книга, която може да ме убеди, че се случват чудеса. Просто такива няма. Има физикохимични и механични процеси и нищо друго. Естествено, че мога да говоря много и за ядрена физика и за цял куп други неща, но няма на кого. Шарли, ще ти прочета всички книги и ще ти стана най-голям почитател, ако дадеш едно, единствено доказателство, че можеш да предвидиш нещо, каквото и да било. Ето, аз например казвам, че Бойко Борисов е свършен като политик и никога повече няма да има власт и вероятно скоро ще получи инфаркт или друго тежко заболяване. Ти какво казваш по въпроса? Да се обзаложим.

image

Бойко Борисов ще пренасочи вниманието си бавно и постепенно от политиката към едрия (капитал). Вече дочух, че той подготвя един от  своите  заместници в партията за нов партиен лидер, каза астрологът Апостол Апостолов. Аз го предсказах това преди година – казах, че ще се оттегли от политиката, похвали се контактуващият със звездите.

Според него Борисов вече е в графата  на хронично болните, но не го осъзнава. Ако не лекува хипертонията си правилно и не спре да я предизвиква, има опасност от смърт, предупреди Апостолов. Най-малкото можел да го разтърси сериозен инфаркт, ако продължава да насилва организма си и нервите си. Според него за здравето на Борисов влияят две  от най-разрушителните планети – Уран, която е  планетата на внезапната метаморфоза и Плутон, който е агресивен, а двете задено според хороскопа му  се намират във взаиморазрушителна връзка.

Това били  бавни планети  и точно  затова са  доста съдбоносни. Не само за вождът на ГЕРБ, но и за много хора от неговата зодия. Хората пощръклявали, започвали да правят неразумни и глупави неща, опитвали се да надскочат себе си, което в крайна сметка се оказвало пагубно за тях. За пощръкляването той даде като пример протестите в цял свят. Тълпата ставала неуправляема и агресивна.

От 2014:

Астрологът  прогнозира нарастващи протести по земята през 2014 година.  Разбрах, че протестиращите се канят да минават към радикални мерки. Според него радикалните мерки са в главите на шепа хора, които обаче могат да повлекат със себе си и невинни и доверчиви последователи. Той предложи да бъдат поканени инициаторите на протестите в телевизионно студио и да бъдат попитани какви са тези радикални мерки. Ще видите, че няма да знаят какво да ви отговорят. Защото няма как да тръгнат с калашници, танкове и друга техника. Остава им само  коктейл „Молотов“ ли“, пошегува се  Апостолов.

През следващата година  се очакват големи трансформации, промени и насилие. Със сигурност ще има и смяна на министри“, заяви астрологът. Но смяна на провителството няма да има и то ще изкара целия си мандат, категоричен е той.

ВИЖ ВИДЕОТО:




skandalno.net/astrolog-bojko-borisov-shte-izgori-barz-153499/



Тагове:   пророчества,   шарли,


Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2378944
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031