Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2018 19:59 - Българският премиер е напълно неспособен за своя пост, простоват, неук, неграмотен, със съмнително и престъпно минало
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4136 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 21.05.2018 20:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

„Който обижда министър-председателя, обижда една нация, един народ и една държава.“ От исковата молба на Бойко Борисов в съда.

От това знаменателно съждение трябва да направим извод, че Б. Борисов е сравним с Луи ХIV /кралят-слънце/, халиф-султан Баязид, Карл Велики, Наполеон, Мао, колегата Шикългрубер и генералисимус Сталин.

Позволявам си да твърдя, че българският премиер е напълно неспособен за своя пост, простоват, неук, неграмотен, със съмнително и престъпно минало /потвърдено от сводките на американските посланици в България/, страхлив, мнителен и невъзможен в случайно подарената му служба.
За да е по-обидно за споменатия – същият е напълно некадърен тенисист и ритнитопковец.
С характеристика доближаваща епохата на неолит и кроманьон можем да предположим, че Особата е кадърен да бъде чобан, хамал, каруцар или поне файтонджия.


Споделената любов с азиатски диктатури е престъпление срещу нацията.

Той е прост, вие прости ли сте ?!

Велислав Минеков

Аз съм напълно съгласен с г-н Минеков. А вие?



 



Гласувай:
11



1. kuschel - Онемях. По бТВ новините не обелиха ...
21.05.2018 20:50
Онемях. По бТВ новините не обелиха нито дума за посещението на президента в Русия. Нито дума?!?!?!?!?

Милана Недялкова Пара им излиза от ушите от яд!

Крум Боянов Крумов Някой тъпунгер, който дърпа конците на тази псевдомедия, навярно си въобразява, че прави НЯКОМУ услуга, налагайки цензура и затъмнение. Гладкото му мозъче не може да си представи, че прави „мечешка услуга” на господаря си. И неоценима реклама на президента!

Alexander Atanasov Atanasov Цветана, дъвче килима, а ти за репортаж настояваш...

Едмон Дантес Това е нечувано. Да отразяват с подробности всяка целувка на Боко с еврогейовете, да предават 5 часа някаква сватба, а да не отделят минута на президента на България, който е на важно посещение при Путин, веднага след Маркел...не го разбирам. Потресен съм!

Мария Кузманова Е, БТВ е първият чужд българомразец нахлул след промените у нас. То не, че има вече българска телевизия, но тези са върха на помията..:( И нямам, ама никакво желание да ги гледам!

Румяна Шаламанова Защо ли не съм изненадана!?

Едмон Дантес Ще задам един логичен въпрос. Да не би българското правителство и медиите да са приели за даденост, че Русия е наш кръвен враг и нищо свързано с нея и нейните постижения не трябва да се довежда до знанието на българската аудитория. Враг ли е Русия на България официално??? Казвайте престъпни мутри!!!

Genka Maneva Просто не ги гледам от много време.Това не са телевизии а тоалетна!! Герберските мекерета се надпреварват да лъжат и мажат и цвилят като обезумели! Гледам само "Евроком" -поне имат стойностни предавания !!Всеки ден има обзорно предаване на Николай Колев Сашо Диков Юлиан Вучков Васил Василев и други които си заслужава да седнеш пред телевизора и чуеш нещо стойностно !!!
цитирай
2. vaquero - kuschel,
21.05.2018 23:57
Борисов щял да посещава Руската федерация. С какви ли очи?
цитирай
3. kuschel - Гьонсуратски. Но те добре ще го п...
22.05.2018 05:08
Гьонсуратски. Но те добре ще го подиграят, бъди сигурен. Ще го изпратят с празна торбичка. Руснаците помнят кой се е ебавал с тях.
цитирай
4. pando - Съдбата на националните предатели
23.05.2018 20:55
Е една. На ибрикчиите също.
Вече са си приготвили табелите "Здравствуйте братушки".
цитирай
5. kuschel - Гледай ги как ще станат първи рус...
24.05.2018 08:39
Гледай ги как ще станат първи русофили.
цитирай
6. apostapostoloff - Престъпна сган
26.05.2018 20:31

Всеки средно интелигентен, цивилизован човек знае, че руснаците са народ от мошеници, крадци, лентяи, негодници и пияници. Наскоро стана ясно, че през най- тежките години на прехода, те бизмилостно и нагло са ни ограбвали, като са ни продавали газ на изключително висока цена. Затова милиони българи зъзнеха и се чудеха как да платят сметките за парно. Хиляди български пенсионери пък направо си измряха без време от студ.

Въпреки това хиляди тъпи българи и до днес смятат, че руснаците са наши братя, че те са тези от които имаме огромна полза. Точно обратното е вярно- България никога не е имала някаква полза от изостаналата и прогнила Русия. Руснаците винаги са ни грабили и мамили.

Това стана ясно и от решенията на Европейската комисия, която най- сетне задължи руските мошеници да продават на нас, българите, газ на пазарни цени. Така все още твърде високите цени на парното у нас най- сетне чувствително ще паднат!

Казано другояче, антимонополното разследване на Европейската комисия задължи "Газпром" да доставя газ в Централна и Източна Европа на конкурентни цени и да разреши на клиентите си в ЕС реекспорт на руския газ. Освен това "Газпром" не бива да изисква от София никакви обезщетения за анулирането на проекта "Южен поток".

ЕК обяви също така, че е постигнала споразумение с "Газпром" руското дружество да прекрати занапред налагането на по-високи цени в пет държави от ЕС - България, Естония, Латвия, Литва и Полша.

"Всички компании, развиващи бизнес в Европа, трябва да спазват нашите правила за конкуренцията. Няма значение откъде са дошли", каза по този повод еврокомисарят по конкуренцията Маргрете Вестагер.

Крайно време е и последниат български идиот да разбере, какво огромно преимущество за България е нейното членство в Европейския съюз и НАТО. Всеки българин тярбва да се ръководи единствено и само от девиза на съвременна България:

ВИНАГИ С ЕВРОПА, НИКОГА ПОВЕЧЕ С РУСИЯ!

цитирай
7. bojil - Това го казва един циганин- голям ...
22.09.2018 08:02
Това го казва един циганин- голям капацитет сред ручофилите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2376833
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031