Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2020 07:38 - Поглед с едно око
Автор: bojo12345 Категория: Други   
Прочетен: 646 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Отворих домашния семеен компютър и срещу мен - заглавие ЕПИДЕМИЯТА. Без претенции за всеобхватност, се надявам съдържанието да успокои тези, които желаят да се успокоят и да разберат, че здравето е в техните ръце:



                                                      ЕПИДЕМИЯТА

Навярно си мислите: е, тук пък и дума не може да става за някакви жизнени линии - човек се разболява, защото про­сто са го заразили. И ще бъдете прави, но само в това, че той е позволил да се зарази. Съвсем не искам да кажа, че е тряб­вало да ходи с маска на устата - и това нямаше да го спаси.
Не вярвате ли?

Какво пък, чисто умозрително не мога да го докажа, както впрочем и всичко, за което става дума в книгата. Но нали и вие няма да ходите с маска през грипната епидемия, за да проверите думите ми? Затова просто ще говоря това, което зная, а да вярвате или да не вярвате е ваша работа.

И така, разказвам историята на болестта. Причината за заболяването е вашето доброволно съгласие да участвате в играта под название „Епидемия". Всичко започва от слу­ховете, че някъде вече бушува грипна епидемия. Всички нормални хора знаят, че грипът се предава лесно по въздушно-капков път, следователно вие като нормален човек до­пускате мисълта, че това може да се случи на всекиго. В главата ви веднага се завърта следния филм: имате темпе­ратура, кихате и кашляте. Край, от този момент вие сте в играта, защото излъчвате мислена енергия на честотата на деструктивното махало.
Подсъзнателно вече търсите потвърждение, че епиде­мията идва и вниманието ви започва да работи избирател­но. Наоколо е пълно с кихащи хора. Те винаги са си съще­ствували, просто вие не сте им обръщали внимание преди. В работата и вкъщи от време на време все някой ще отвори дума на тази тема. Предположението ви, че епидемията настъпва, намира нови потвърждения. Дори специално да не ги търсите и темата да не ви вълнува особено. Това ста­ва някак от само себе си.

Ако от самото начало на играта сте се настроили на честотата на деструктивното махало, връзката ви с него ще бъде все по-силна, независимо от съзнателното ви участие. Е, а ако нямате нищо против да поболедувате или се чувст­вате обречен, вие вече сте най-активен привърженик на ма­халото. Или не - решили сте да не боледувате и си внушава­те, че сте абсолютно здрав и няма да се разболеете. Нищо няма да излезе. Мислите за болестта, значи излъчвате на нейната честота. Насоката на мислите - за или против, няма значение. С други думи, ако се опитвате да се убедите, че няма да се разболеете, значи априори допускате такава възможност и никакви увещания няма да помогнат.

Думите, казани на глас, са просто разклащане на възду­ха, мислените думи въобще нищо не представляват, а вярата е мощна енергия, макар и да не се чува. Няма да се спасите, дори да си сложите противогрипна ваксина. Все едно ще преболедувате, каквото ви се полага, в една или друга фор­ма. Първият симптом на болестта ви поставя пред избор: в края на краищата ще боледувате ли или не? Слабо се съпроти­влявате и се примирявате с болестта. Това внася окончател­на корекция в излъчването ви и вие преминавате върху жиз­нената линия, където болестта върви по пълна програма.

Индуцираният преход е започнал още от момента на приемане на махалото. Ако действително плюете на епиде­мията, преминаване няма да има. Или сте в отпуск, нямате никаква връзка със света, не слушате новините и не знаете нищо за епидемията - махалото няма да ви докосне. То про­сто ще пропадне в пустотата.
Не сте ли се замисляли защо лекарите не се заразяват от своите болни? Мнозина дори смело работят без маски. Не е защото си правят ваксини. Срещу всички болести няма ваксини. Работата е там, че лекарите също активно играят играта на махалото на болестта, но ролята им е съвсем дру­га. По аналогия наблюдавайте стюардесите. Тези добри феи настойчиво ви препоръчват да закопчеете коланите, а са­мите те прехвръкват наоколо, сякаш ако нещо се случи, ще пърхат из въздуха като колибри.

„Но какво ще кажете за пеленачетата, заразени със СПИН? - ще попита любознателният читател. - И те ли излъчват енергията на прехода?" Първо, тук разглеждаме въпроса за епидемията като тенденция. Второ, не се и опит­вам да докажа, че няма никакво заразяване, а само излъчване на мислена енергия на честотата на болестта. Транссърфингът не е догма и не е крайната инстанция на истина­та. Не бива да се абсолютизира нито една идея. Можем един­ствено да приемаме за сведение закономерностите.
А истината винаги е „някъде наоколо", но къде точно - не е известно.

Благодарение на  В.Зеланд и книгата  Транссърфинг на реалността.


Тагове:   маска,   ваксина,   епидемия,


Гласувай:
7



1. fun1001 - :-))))
05.07.2020 08:48
откъде, го..изрови...ама, тан4еей..

В Зеланд, аз го чета от 20г...вече)
хубаво..браВаа..
цитирай
2. bojo12345 - Юлия, може би съм бил Танче някога -
05.07.2020 09:30
но сега съм с друго име.
Справка: блога.
Чети още, защото сляпото окато прави:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojo12345
Категория: Политика
Прочетен: 3630301
Постинги: 1932
Коментари: 4403
Гласове: 18518
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031