Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2020 09:00 - ОРДО АБ ЧАО - ПОРЪЧКА ИЗВЪН ХАОСА
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 405 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.04.2020 09:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ОРДО АБ ЧАО - ПОРЪЧКА ИЗВЪН ХАОСА

31 март 2020 г.

image
    https://www.wakingtimes.com/2020/03/31/ordo-ab-chao-order-out-of-chaos/?fbclid=IwAR3-ksaEbOVifc-Hm1_aWLEPkgYQiIECqz44N1JgvmX3qkflqcDa1o2kGSA

Елва Томпсън ,  сътрудник
Waking Times

„Има тайнства на зло, както и добро за нас, и ние живеем и се движим към моята вяра в непознат свят, място, където има пещери и сенки и обитатели в здрач. Възможно е човек понякога да се върне по пътя на еволюцията и вярвам, че ужасният ера все още не е мъртъв. "  Артур Махен.

Ordo ab chao

Определение за хаос :  анархия, безпорядък, раздора, разстройство, беззаконие, пандемоний, бум и смут.

Редът от хаоса е известен като Хегелски диалект след философа Георг Хегел, който го описва като: Теза - антитеза - синтез или  проблем-реакция-решение . Хегел постулира, че елитните институции или илюминатите имат стратегия за контрол на масите чрез нарочно създаденото разделение. Те първо създават проблем или криза, които карат хората да реагират със страх и да искат решение. След това предложете решение, което вече беше предварително определено преди да започнат кризата. И изглежда, че решението винаги води до повече власт за тях и по-малко свободи за нас.

страх

Използвайки страха като оръжие, елитът прокарва своята програма за крайни игри, която е доминиране на целия спектър на човечеството. Чрез произведената криза след криза те постигат своите цели, цели, които не биха били възможни при нормални обстоятелства. Този връх към тиранията се ускорява до бягане и е по-добре да сме духовно готови, когато истинското лайно удари вентилатора.

„Никога не искаш сериозна криза да се разхищава. И това, което искам да кажа под това, е възможност да правите неща, които смятате, че не сте могли да правите преди. " Рах Емануел

Началото на тиранията

„Най-старият и най-силната емоция на човечеството е страхът, а най-старият и силен вид страх е страхът от неизвестното.“ - HPLovecraft.

Нашата реалност се променя ... държави и градове на заключване. Хората, затворени в домовете си. Войски на улицата. Паническо купуване и недостиг….

Ние сме в обсада, уплашени и несигурни за бъдещето си. Мнозина се отчайват от информация и са залепени денонощно към своите телевизори, компютри и телефони. Но средствата за масова информация се занимават с лъжи и страхът е във въздуха.

Заключваме се и травмираме, защото вирусът на настинка е убил 27 000 души по сегашния брой, когато редовен грип убива 200 000 души плюс всяка година. Намирам това за странно.

Може би тази произведена криза е създадена, за да постави световните икономики на колене и да даде шанс на елита да приложи нова цифрова валута за новата си парадигма .... Луциферианският план за световно господство съществува от много време.

Медиа индуцирана кома

„С убождането на палците ми идва нещо нечестиво по този начин.“

За мен изглежда, че вирусът "Корона" е психологическо упражнение. Сатанинският елит няма нужда да започва истинска пандемия. Ние сме в такава медийно индуцирана кома, че те могат да ни контролират от страх.

Наистина ли супер студ обосновава такава истерия и паника? Или има друг дневен ред?

Събуждането

Корона или „коронен вирус“ може да бъде мощност от елита. Проучване на живо, за да видим как обществото реагира на тяхната „пандемия“ и да тества колко лесно би било да откраднем това, което е останало от нашите свободи. Подготвят ни за истинското. Push дойде да ги хвърли ... те са отчаяни.

Докато старостта умира електромагнитното потискане на нашите психични центрове, 6-та и 7-ма чакри се провалят - изчерпва се сок. И докато енергийните окосми отпадат, нашата епифизна жлеза и коронна чакра се отварят. Ние идваме онлайн към духовната реалност, събуждайки се масово и променяме нашата гледна точка на този „вихър“. По-високите вибрации заливат съзнанието ни и ние сме отблъснати от идеята да погълнем мъртвите като глутница от ухажове ... и уморени да губим енергията си в причудливата игра на двойственост. Вижте моята статия https://www.heartstarbooks.com/the-art-of-neutral/

 

И докато насилието на много нива се увеличава, за все повече хора практиката на жестокост става невъзможна. Движението за права на животните и приемането на веганска диета Gen.1 v29 са симптоми на дълбоко духовно пробуждане.

Блокиране на изхода

Елитът не може да има информирано население. Те знаят, че трябва да спрат нашето събуждане в следите му, защото след като си възвърнем духовната сила, те ще бъдат безпомощни и ще бъдат забелязани за паразитните мръсници, каквито са. Така те постоянно сеят семената на разделението в нашия живот, измамят ни с травми, токсини и разсейване. Вържете умовете си в електромагнитна мрежа, за да не избягаме от фермата. Ние сме тяхното стадо овце и точно като овчарката те ще хапят по петите ни, за да ни уплашат, така че да се съобразяваме с каквото искат да ни оправят гърлото.

Хаосът е създаден умишлено, за да забави вибрациите си, да ни заключи в матрицата, за да не можем да резонираме с честотата на възкачване, която се предлага в края на всяка Голяма Космическа година. Постоянни войни, фалшиви знамена, „пандемии“, 5G, ваксини, флуор в нашата вода, химически пътеки и gmo храни… всичко започва да има смисъл. Кадифените ръкавици са свалени и сега сме изправени пред железен юмрук.

Пренавиване на програмата

„Това, което беше, е това,  което ще бъде; и това, което се прави,  е  това, което трябва да се направи, и  има  няма ново  нещо  . под слънцето "  Еклисиати 1 v9

Когато една възраст премине, има нулиране, преди да може да започне следващата епоха. Когато говоря за епохите, имам предвид двайсет и шест хиляди години, които правят Голяма Космическа година, а не зодиакалните възрасти от 2160 години. За да се въведе Новата ера или Новия световен ред, трябва да се създаде нова матрица. И какво виждаме? Геоинженерство и пръскане на небето ни с алуминий, стронций и барий, частици, които са отровни за живота. 5g са разгърнати и хиляди сателити са изстреляни. В съчетание със земята на основата на Haarp машини те създават електромагнитна мрежа в нашия свят и чрез някаква произведена криза ще ни принудят чрез микро чип в мрежата и новата матрица. Тогава играта ще започне отново.

Може би съм луд (ухилва се), но това „какво ще стане“ ме отмества от известно време. Нека да разгледаме игра с виртуална реалност и да видим приликите в нашата собствена реалност

"Ние създаваме World of Warcraft, цифрова виртуална реалност и един ден, когато компютрите са достатъчно умни и достатъчно добре разбрахме природата на съзнанието, ще имаме съзнание в нашите компютри."  Том Кембъл.

Мисля, че има компютри със съзнание и мисля, че съществуваме в една от тези AI програми. Наричаме го матрицата.

Различна перспектива на реалността

Играта с виртуална реалност World of Warcraft е в много отношения паралел на нашата собствена реалност. Нашите аватари; нашите единици, нашите елфи и орки във видеоиграта са шахматни парчета на дъска, които да бъдат използвани за каквато и да е цел от програмиста. И също като елфа или орка, и ние сме играчи в игра с много играчи. Играта на противоположностите: „аз срещу теб“ и „нас срещу тях“.

Ограниченията на матрицата

Точно както елфът или оркът в играта с виртуална реалност трябва да работи в рамките на параметри и ограничения, зададени от „контролера“ в техния „набор от правила“ ... така и ние. Естествените закони управляват колко високо можем да скачаме, колко бързо можем да бягаме, колко дълго можем да задържим дъха си под вода и т.н. като твърдо и докато сме потопени в играта, ние сме роби на ограниченията на нашите сетива. Точно както в играта на Warcraft, нашият елф и орк не може да премине през дърво, освен ако не е програмиран да го направи.

Дигиталната игра се чувства обективно реална за играча, по същия начин, както физическият свят се чувства истински за нас. Айнщайн основно наричаше живота: постоянна илюзия.

Живеем ли в компютърна симулация?

Свързване към друга база данни  

Смяната на Ages се откъсва от ограниченията на програмиста и виртуалната реалност, в която сме обгърнати и хипнотизирани. Ако можем да изхвърлим обучението си за това какво е реално и кое не, зареждаме убежденията, които сме актуализирали [физичността на нещата], можем с намерение, да се свържем с различна база данни, друга времева линия, друга виртуална реалност, която вибрира по-бързо отколкото нашата собствена.

Ако искаме да използваме възможността, която се предлага при нулирането на играта за виртуална реалност, то следва, че ще се опитаме да си помогнем ... да видим какво работи, да бъдем отворени за въображение.

Много от нас избухват от кондиционирането, опитват се за нещо ново и всъщност участват в нашата собствена духовна еволюция. Важното за нас в тази миазма на объркването е да не се бездействаме, а да действаме от сърце и да предприемаме растежа на последствията, което естествено следва действия.

Ние сме родени за това преживяване и създателят на източника ни даде инструментите да се събудим и да останем будни. Нека пътуваме навътре и спрем да търсим отговори извън себе си. Ние сме многоизмерни същества, изхвърлящи оковите на страха и сервитута и нашата мисия е да вибрираме себе си от този фалшив, жертвен свят.

Много ви обичам.

До следващия път останете съсредоточени в сърцето и не се страхувайте.

за автора

Елва Томпсън  е родена в Англия през 1947 г. и се премества в резервация Rosebud Lakota през 1987 г. Тя е автор на поредицата Heartstar; Първа книга: Ключът, направен от въздух, и книга втора: Вратата към пандемонията. Другите й интереси включват органично градинарство, древни фонетични езици, звуков звук и приложението им в лечебните изкуства. Тя също е медицинска интуитивна и учи на звуково повторно рисуване, използвайки звук, цвят и етерични масла. Елва Томпсън е на централния автор на Amazon @  amazon.com/author/heartstar




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39962784
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930