Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2020 20:54 - разум или его
Автор: mihala Категория: Лични дневници   
Прочетен: 987 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 30.07.2020 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ВСЕЗНАЕЩИ ЛИ СМЕ?

Когато се замислим над нещо или някакво действие, виждаме,че или сме збъркали, или
сме постъпили правилно. След като гледах видеото, се замислих.Дали нашето искане да намерим извънземни цивилизации няма да доведе до наше унищожение или заробване.
Във всички случаи по-нисшите няма да доловят сигналите, а по-висшите ще имат по-развити начини на комуникация, което ще ни постави в подчинено положение.Да се придържаме към нашите природни дадености и Бог, който е над цялата вселена ще контролира нашите действия когато го призовем. Разговорната реч е наша даденост, а не мисловната комуникация. 
https://www.youtube.com/watch?v=X9dO_or3D4g



Тагове:   вселена 020,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elizabethborislavova - Нашето искане да намерим извънземни няма да доведе до нищо
30.07.2020 21:14
Защо? Защото няма извънземни. Никъде във вселената няма извънземни. А какво има? Има небесни същества, които Библията нарича ангели. Разликата между тях и нас е, че те са нетленни. ние нито можем да ги видим, нито да ги чуем.
За разлика от нас обаче те могат да ни видя ти чуят. На земята около нас е пълно с огромен брой ангели/извънземни. Това значи, че те ни знаят, виждат и чуват. За съжаление в момента на земята са свалени и така наречените паднали ангели.
цитирай
2. mihala - Благодаря,elizabethborislavova,
30.07.2020 22:04
Има много неща,които не знаем или знаем, но не точно. Изменението в материята води до много други образувания. Освен това и нашите чувства, особено Божествената любов твори други чудеса, за които не всеки може да достигне. Но във всички случаи тази любов запазва нашето съществуване и нашата планета.На живите същества във вселената са дадени по-фини критерии на чувства,което трябва да имаме предвид.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653477
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив