Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 19:53 - Зловещо Разкритие: ГЕРБ Строи МАГИСТРАЛИ НА СМЪРТТА! Ето какво изнесоха специалистите! Виж Тук:
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Зловещо Разкритие: ГЕРБ Строи МАГИСТРАЛИ НА СМЪРТТА! Ето какво изнесоха специалистите! Виж Тук:

 

imageИма ли ден, в който да не ни съобщят за катастрофа на автомагистрала „Тракия“? Тази гордост на ГЕРБаджийското управление! А иначе – инфраструктурно безумие с най-много отрязани лентички, което погълна и най-много пари! Поне на хартия?

Само в неделя там катастрофираха кола с кола, друг автомобил отнесе линейката, дошла на помощ на пострадалите от първите две коли, а мъж обърна колата си в канавката, но за щастие счупи само ламарините. За многото верижни катастрофи в тоя ден бе обвинен дъждът!

А в други дни, когато не вали, е виновно слънцето. Когато е облачно – хвърлят вината връз „видимостта“. Пък като падне сняг- ясно кой е виновен.

Вчера пък стана зловеща катастрофа на 20 километра от Бургас, в която загина жена, друга бере душа, а останалите са с тежки травми в болницата.

Че част от българските шофьори карат като състезатели от Формула 1 е факт. Че 80 процента се возят в таратайки втора употреба също е факт. Но най-неоспоримият факт е, че прехвалената ни магистрала, която всъщност си е най-обикновен четирилентов път, прилича на лунен пейзаж.

Пътували ли сте скоро по автомагистрала „Тракия“? Кръпка до кръпка, всяка с различен асфалт, колата подскача като пумпал и при 100 километра в час, тресе. До степен, че пътниците имат чувството, че се намират върху вибриращи седалки, които всеки момент ще ги изстрелят към тавана на автомобила. Следва километър равно шосе… и тъкмо се успокоиш и… попадаш на поредния направен криво-ляво кърпеж, който също се руши. Шофьорите стискат здраво волана, защото не знаят къде дебне следващата дупка, или следващият капан.

Резултатът е пред очите ни: Всеки ден катастрофи, всеки ден обърнати коли, всеки ден задръствания, докато КАТ прави оглед на поредния инцидент, а линейките оглушително пищят.

imageКолко пъти Борисов ряза лентички на всеки километър от така наречената „магистрала“? Едва ли някой може да ги преброи. Колко пъти се тупа в гърдите, че пътят до морето вече е готов и това ще развие икономиката на регионите?

Никаква икономика обаче не разви, а само увеличи работата на погребалните служби. И службите по поддръжката, които всеки ден запушват дупки.

Наскоро инженер Илия Запрянов разказа как се е строила автомагистрала „Марица“. Изнесе такива ужасяващи данни за спестения асфалт, некачествената настилка, некомпетентното проектиране, още по-некомпетентното изпълнение на проекта, че направо страх да те хване да се качиш на шосето. На всичкото отгоре там и мостовете се клатят и през няколко месеца запразняват за ремонт. ВИЖ: ТУК

По същия начин е правена и „Тракия“. Излива се асфалт трето качество, слага се двойно по-малко покритие от стандартните изисквания, а след няколко месеца лентата става на дупки. Причини винаги има – слънцето, дъжда, снега, че даже и вятърът.

imageИстината обаче е съвсем друга и е обществена тайна. България получи едни европари за магистралите и ги усвои. Само че Крадецът на джанки и гербаджийската му кохорта усвоиха половината в собствените си джобове и ги изнесоха в собствените си офшорни сметки. Куче влачи, диря няма…

Иначе няма никакво, ама никакво логично обяснение как едно такова голямо пътно съоръжение като „Тракия“ се амортизира само две години след построяването му. И сега заприлича на лунен пейзаж.

Че другарите от ГЕРБ крадат, всеки го знае. Ама крадете умерено бе, крадете прилично, а не със самосвали!

Сега откраднахте не само пари. Откраднахте стотици животи, които свършиха и ще свършват там, на пътя…

imageГоспода герберасти, с асфалтовите си кражби оставихте вдовици, оставихте сираци, оставихте сума ти инвалиди, срещу които сега лаете, че взимали пари от ТЕЛК и ощетявали драгоценния Ви, опоскан пак от самите вас бюджет.

Заврете си го този бюджет в…сещате се коя дупка, господа герберасти!

Вие ще останете в историята, като палачите, които построиха магистралите на смъртта!

Ако изобщо останете и народната памет не ви изтрие като най-позорната партия, докарала най-позорното време, в което народът ни някога е живял.

И умирал! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4399957
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031