Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2020 21:52 - ЧЕТЕТЕ НАЙ ПОПУЛЯРНИЯ САЙТ В БЪЛГАРИЯ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1490 Коментари: 8 Гласове:
3

Последна промяна: 22.03.2020 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                               

 

  ИНФОРМИРАЙТЕ  СЕ  ОТ  САЙТ №1  НА  БЪЛГАРИЯ, ОВЦА НЮЗ

 

    Много нови сайтове се появиха, много нови електронни пространства, но в тях – само битовизми. Затова и никой не ги отваря, поместеното в тях така и остава да си виси в нета. Причината е, че в тях няма нищо интересно, животрептящо, преминаващо като червена нишка върху бял чаршаф. Не такива обаче са поместваните информации на страниците на сайта, който аз редовно чета, обогатявам се по всички възможни линни, на първо място информационно и на второ духовно и поради този факт /!!!/ го рекламирам с цел докосването до него и на други високоинтелектници. Галеното име на сайта, който народът чете до безсъзнание и после отново от оснваването му преди почти година е Овцанюз. Без споменаване на латиница/кирилица, тирета и други излишности. Толкова е просто: Овцанюз.

    Политическите събития в него са представени накратко, компресирано до степен, в статиите за тях да бъде включен само отбран екстракт от есенцията им, но така, че да бъдат разбирани от всички. Почти цялата информация за случващото се по страната и света аз научавам от този сайт без никакво съмнение в достоверността на поместваното в него. Ще приложа примери с информация от този сайт, която научих от него, за да покажа неговата значимост и възможностите му чрез собствените си източници да достига /както вече казах/ до екстракта от есенцията на случващото се, помествайки в съйта си това, от което народът се интересува.  

   Привеждам пример, информацията е от кореспондентите на сайта Агнецов и Шиляшка:

    Екипът на сайта се самосезира върху страстното заподмятване на темата Коронавирус, което премина всякакви граници. Толкоз се разболяли, толкоз умряли, в момента болните били 111 души, чака се 112-ят, но не се знае от къде ще пъкне, не е ясно и кой от заболелите и къде ще пукне. Така се създава масова психоза, при която всеки, самосезирал се върху собственото си здраве установява, че и той е разболят не само от този вид грип, но има и още поне 100 болести, за които той сега научава не знае кави са. ДКЦ-тата пък в момента са под карантина, при влизане в тях снемат генетичен материал

    Действителната ситуация обаче е друга и от нея има съвсем лек изход. Това ни бе казано от най-умния човек в страната, президентът ни. С просветления си, остър като бръснач разум и недостижим интелект той с няколко щтриха гениално очерта как да победим вируса – като политиците престанат да се правят на лекари и лекарите престанат да се правят на политици. Толкова е просто! Ама и едните и другите нЕщът.

   Този казус не е от вчера. Напомням за същия казус по времето на Гражданската война в СССР, когато масово се разпространява сифилисът.

    Петка докладывал Чапаеву: 

-       Анна сифились хватила!

Чапаев распоредил:

-   Анна наградить сифилиса расстрелять!

Толкова е просто! Мислите на нашия президент са от

висотата на интелектната  площадка, на която някога – преди 100 години се е извивисявал легендарният командир, марксленинецът Чапаев. Век след него такива като него наричаме маркспутинци.

Подобна бе и ситуацията с африканската чума по свинете у

нас. Президентът ни беше против тази чума. Толкова е просто! И чумата вече я няма. Сега на ход са политиците и лекарите, получили насоки за действие от президента какво не трябва да правят, за да победим коронавируса.

   Как може да си лекар, политик и да си толкова тъп, визирам нашите лекари и политици. Според една българска поговорка президентът ни на лекарите и политиците късмет в гъзо им вкарва, они си бегат от късмето. Мольчать, президент слышит!   И вирус победим!  Толкова е просто...

  

    Друг пример, кореспондентите на Овцаюз този път са различни, Овчарова и Сагмалов и Кочев.

    Пояснение преди да премина към примера:

   Овцете биват сагмал, когато имат агне и дават мляко, йоз, когато са ялови, дзвиски, които ще бъдат заплодени за първи път, шилета, когато са на около 6 месеца, агнета, когато са до 6 месеца. Мъжкарите са два вида – ако е скопен се нарича овен, ако не е скопен се нарича коч. А гледащите овце са от три категории – юруци, каракачани и арнаути. Задължително е за читателите на Овцанюз да боравят с тези понятия така вещо, както една неуспяла кандидаткметица с интимните контакти, които тя превръща в изкуство и така пред нея се отварят много тежки врати.

    А сега към примера:

    Ще има честване на 3-март. Президентът ни иска да напомни на народа за любовта на руснаците към България, поради която те идват да ни освободят от турско робство. От МС за да попречат на този изблик на любов на българите към двойния ни освоблодител казват, че имало коронавирус и не препоръчвали да се пътува до Шипка, където ще има струпване на хора и вероятност от предавене на заразата, но който искал, да отиде. В речта си президентът се подигра на МС за този акт, окачествявайки го косвено като политпровокация. Защо ще пречат на хората, нека да си отидат на Шипка, толкова е просто, каза той. Коронавируси, простотии, министърпредседателски глупотевини. Такава бе оралната му изява като му набутаха микрофон.

  

  От този сайт аз научих и други факти. Привеждам за пример кои са Троицата най-обичаните от народа политици. Първият е президнентът ни, вторият е неуспялата на изборите за кмет на София интелектница, каквато светът до сега не е познал, а третият е Слави Трифонов, който дори не е политик, но ще стане и народът избликва любовта си към него. Това е най-първият ни борец срещу опростачването на младите хора в България. Нещо, което той вършИ към 20 години и наинелектуализира цяло едно поколение.

   Сайтът помести първото тотално разбирателство между всички парламентарно представени партии. Предпоставка за това решение бе двама депутати да се маскират с предпазно облекло по време на разглеждане на важен за страната закон, с което наподобяваха на капути. Възмутени, останалите депутати единодушно гласуваха закон, с който забраняват употребата на  такива облекла, но пък задължават депутатите да ползват лични предпазни средства, които не се виждат, за да се дразнят хората. След диференциране на народните избранници - колко човека и колко жени са депутати, били са взети от Държавния резерв презервативи и дамски кондоми, чието употребление /ползване?/ става задължително и депутат/к/ите ще се проверява преди влизането им в пленарно заседание дали са надждно защитени в личен план. Това е първият консенсус между всичките парламентарно представени партии, а този закон е бил подписан и от президента – единственият закон, приет в НС, което той не е върнал.

   Според Овцанюз сега има две сериозни причини да се иска вот на недоверия на правителството, което означава махкване на ББ. Първата причина е отказът на ББ да се яви в парламента, където е повикан от Корнелия Нинова лично да даде разяснения що има и що няма в Държавния резерв. Тук ще допълня нещо друго – Нинова по линията на БСП за България иска по случай коронавируса да се дадат повече пари на народа, ГЕРБ не дава. Говорим ГЕРБ, разбираме ББ. Говорим ББ, разбираме ГЕРБ.

  Втората причина за внасяне на вот на недоверие е разпространението на коронавируса.За здравеопазването отговаря МЗ, а това означава цялото правителство и на първо място ББ. В Китай щом се появи този вирус, ББ трябваше да вземе мерки да не се допуска този вирус да проникне в България, както не го допуснаха в Русия. Ама там е Путин, а не ББ. Как са се предпазили руснаците от вируса в сайта има поместено интервю на кореспондентите ни Скудоумова и Кретенкин, които са с руски етнос и владеят езика. Те наинтервюираха две рускини на нашето летище. Първата – една типична брантийка на въпроса какво мисли за коронавируса, отсече:

-       Я русская, я не боюс коронавируссом!

Втората – рускиня в размножитеелна възраст, отсече още по

яко:

-       У нас корона вирусса запрещен!

   Това е видимата причина, но има и друга, за която кореспондентите на сайта Кобилкин и Жребцова узнаха от пресконференцията в Москва – оказа се, че руските вирусолози имат антивурс на коронавируса и не само на него, а също и на такива, които могат да се появят. Ето едно от обясненията, защо в Голямата страна живеят най-щастливите хора в света. Те са така надеждно защитени от всичко, че във всеки момент се чувстват сигурни като да ползват Олуейс с крилца.

Толкова е просто казаното от двете пътнички на Аерофлот.

Като с президента ни да са завършили образованието си в един Център, като да са обладани от духа на Чапаев, та запазват неговата интелектност вече век.

   Тактически е най-добре да се поиска вот на недоверие към

правителството заради отказа на Борисов да изпълни искането на г/жа Нинова. Всички честни и прогресивни депутати ще гласуват за падането на правителството, но ако то пак оцелее, ще има поправителен – втори вот на недоверия във връзка с допускането на коронавируса да навлезе в България. То, както и първото, ще има подкрепа и от президента. На времето той бе против африканската чума по свинете, сега е против правителството на ББ, което е некомпетентно, корумпирано, всеки момент ще падне и има още 100 смъртни грехове. От тях всеки ден и при всеки когато прави звуци, той им посочва на ден по няколко. Пътят на спасението на България е махкването на ББ от поста министър-председател и тургането на Нинова на негова място, а за министър на културата – Мая Манолова. Тая Троица са цветът на нацията ни като умност и интелектност,  Слави Трифонов – не.

   Иначе няма да се оправим и след 3000 години. Трябва

промяна, която само тези две дами и президентът могат да осъществят.

  Доле ГЕРБ,

  горе Радев, Нинова и Манолова!

  Слушайте ги с осторожно внимание, другие – дурые хуйни!

  Четете Овцанюз и ще започнете да мислите АНАЛитично като мен, ще се въздигнете и духовно!

   И една новина от областта на културата:

   Овцанюз предлага за най-смислен текст на попфолк песен текстът към песен на Луна Костинбродска, където и музиката са нейни. Костинброд се свързва и с големите политици Манолова и Бюреков, които случайно по време на избори попаднаха в цех за печатане на бюлетините. И добре, че се получи така, иначе Боко и Цвъко щяха да наманипулират изборите.

   Ето и текстът на песента, която печели приза за песен с най-смислен текст. А песента е бисер, почти на нивото на српско-циганския състав Южни ветар. Ще я поместя в линк.

   Приятно докосване до Балканската култура.

  Май тя е основната причината да си избираме политиците, мисля си аз...

   

     Ще приключа с приложение на текста на песента, с която поздравявам най-обичаните три първи политика на България – моята любима песен. Преди година някакъв циганин донесе от Сърбия песента „Сине, сине, бог ли те изпрати?”, която се превърна в хит. Същият този циганин сега отнесе песента на Луна в Сърбия, където тя там се превърна в хит.  Името му е познато в този бизнес, казва се Йото Циганина.

 

                 ИСКАМ  ГО  МЪЖО,  СТИСКАМ  ГО!

 

                              Искам го мъжо, стискам го,

                              стискам го мъжо, искам го,

                              твоето пишче гиздаво.

 

                 Не го слагай на дълбоко,

                 трябва да е на широко.

                 За да му попълниш фиша,

                 слагай го да спре да диша.

 

                 Който бърза бавно стига,

                 за да може да го вдига. 

                 Да го вдига да се цели,

                 милиони да печели.

        

                               Искам го мъжо, стискам го,

                               Стискам го мъжо искам го,

                               Твоето пишче гиздаво.

  

 

                     Музика 




Гласувай:
4



1. getmans1 - „Руското издание „Правда“ даде нов ...
22.03.2020 22:44
„Руското издание „Правда“ даде нов принос в борбата с опасния китайски вирус, обяснявайки, че мастурбацията помага за подобряване на имунната система, тъй като отделя хормоните на радостта. Постигането на оргазъм чрез мастурбация може да бъде допълнителна превантивна мярка срещу коронавирус, пише руската „Правда“, позовавайки се на информация в Health magazine.„
цитирай
2. planinitenabulgaria - В Боляшья стрна две газеты, Правда и Известия.
22.03.2020 22:50
getmans1 написа:
„Руското издание „Правда“ даде нов принос в борбата с опасния китайски вирус, обяснявайки, че мастурбацията помага за подобряване на имунната система, тъй като отделя хормоните на радостта. Постигането на оргазъм чрез мастурбация може да бъде допълнителна превантивна мярка срещу коронавирус, пише руската „Правда“, позовавайки се на информация в Health magazine.„


В Правда нет известия, в Известия нет правда...
цитирай
3. rosiela - Коста,
23.03.2020 07:03
умрях от смях с този текст, кафето щях да разлея.
цитирай
4. anonimen65 - moje li malko poiasnenie
23.03.2020 08:09
zviska pri oftsete e kato unitsa pri kravite.s drugi dumi ednogodishna ne zaplodena
цитирай
5. planinitenabulgaria - Вие сте погледнала несериозно на този текст, удостоен като най-смислен.
23.03.2020 09:30
rosiela написа:
умрях от смях с този текст, кафето щях да разлея.

Той е красив дори заради стихотворната си форма!
Такъв бе текстът на песента "Ела, подай ми твоята ръка" на Бийтълс преди години. Във връзка с него се появи тази класация, която протича сега на Балканите.
Разбирам, че не сте била на концерта на Цеца Величкович преди около две години в България, когато тя заедно с Ибряма изпълни тази песенна бис. Това се случи в Зала 1 на НДК пред 3000 души, сред които бях аз, но и президентът. Още същата вечер президентът покани в президентурата Цеца - за Ибряма не спомена и дума! - изказа съболезнованията си за смъртта на сръбския герой от Юговойвата Аркан и я награди с най-високата държавна награда. По същия начин той дава награди на осетинеца Гергиев всеки път, когато идва да дирижира в България. Цеца и Гергиев, това са любимците на президента.

цитирай
6. planinitenabulgaria - Има такива примери от живота:
23.03.2020 11:39
anonimen65 написа:
zviska pri oftsete e kato unitsa pri kravite.s drugi dumi ednogodishna ne zaplodena


Мая Манолова, Надето Михайлова и блогърката Радостина имат поведение и излъчване на дзвиски, защото яйчниците им работят като моторетки.
цитирай
7. 1997 - Да осмиваш, който си отива- върви
23.03.2020 12:26
но да се присмиваш на тези, които ще дойдат не върви. Губиш
цитирай
8. planinitenabulgaria - Га губиш, не знаеш що печелиш. Мразим корупцията га не участвам в нея!
23.03.2020 13:26
1997 написа:
но да се присмиваш на тези, които ще дойдат не върви. Губиш


Постингът ми не е хумористичен, а в Катогория "Политика". Аз мисля АНАЛитично и винаги достигам до разкриване на скритите от политиците истини. Няма осмивки и други таквиз.
Разбирам, че Ви е трудно да ме разберете, защото аз съм много изключителен и малцина - между които Радостиналасса - могат да ме разберат. Няма да изтъкна фактът, че тя е по-умна от Вас. Да не пропусна още един, който ме разбира - Божинката. Има и други - Джамбазката, Станишката, Брижитката, Лимонката.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12266991
Постинги: 4564
Коментари: 10792
Гласове: 18367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930