Постинг
31.12.2015 17:12 -
Последно за тая година
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 1929 Коментари: 5 Гласове:
Последна промяна: 31.12.2015 17:14

Прочетен: 1929 Коментари: 5 Гласове:
4
Последна промяна: 31.12.2015 17:14


Днес ми е кеф, днес ми е празнично, да ви таковам измислените коледи и тъпотии! Сега отивам да правя баница с късмети с дебели кори "Одрински". Тая ми е четвъртата, но вече никой не иска да яде друга освен моята. Пожелавам на всички хора с леви убеждения да прецапат през 2016 година успешно, без болести и безпаричие. Аааа, а тия от снимката всичките да влязат в дрънголника за национално предателство!
На седерунгелите пожелавам освестяване, ако още им е останал малко мозък, ако ли не да пътуват...нагоре...!
Граф Кушел, 31 ХІІ. 2015 година
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира

26 години преход- четвърт век ГЕНОЦИД
2 800 000 българи зад граница.
2 000 000 умрели без време.
2 500 000 живеещи под прага на бедността...
СТИГА ЦИРК, СТИГА ТЕРОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СТИГА СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С НАС, СТИГА...НА КОИ НАРОД СЛУЖИТЕ ВИЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ...
В дранголника, драги! Там ви е мястото.
На седерунгелите пожелавам освестяване, ако още им е останал малко мозък, ако ли не да пътуват...нагоре...!
Граф Кушел, 31 ХІІ. 2015 година
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира

26 години преход- четвърт век ГЕНОЦИД
2 800 000 българи зад граница.
2 000 000 умрели без време.
2 500 000 живеещи под прага на бедността...
СТИГА ЦИРК, СТИГА ТЕРОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СТИГА СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С НАС, СТИГА...НА КОИ НАРОД СЛУЖИТЕ ВИЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ...
В дранголника, драги! Там ви е мястото.
Следващ постинг
Предишен постинг
Бъди здрав и ти!
цитирайПожелавам на Марсола, Арманяна, Фотифърст Робер, Шарлито, Монтанера, Дъртис Пърчис Тътиейт, Скуикърката, Швестер Аас, Хиз Мом и всички подобни на тях от "демокрасик" рейд сектър, ... не, не това, бе. :))) Просто да им е трудно както в блога, така и в живота!
Аз ще им помагам с всички сили. Амин!
Можете да поздравите "любимите си" блогери тук. Разрешавам.
цитирайАз ще им помагам с всички сили. Амин!
Можете да поздравите "любимите си" блогери тук. Разрешавам.
3.
vishnichka -
Сурва,
01.01.2016 09:38
01.01.2016 09:38
сурва,
весела година,
пълна къща със коприна!
Живи, здрави догодина,
догодина, до амина!
Да ме прощават тези от коментар две, защото не ги разпознавам, пък и не ми е съвсем ясен самия коментар, че съм привърженик на дипломатичността иначе ...
малко са плътни и дебели одринските кори, господин Куш (нали си ти под нова регистрация), баниците стават леко като тутманик...
ЧНГ!:)
цитирайвесела година,
пълна къща със коприна!
Живи, здрави догодина,
догодина, до амина!
Да ме прощават тези от коментар две, защото не ги разпознавам, пък и не ми е съвсем ясен самия коментар, че съм привърженик на дипломатичността иначе ...
малко са плътни и дебели одринските кори, господин Куш (нали си ти под нова регистрация), баниците стават леко като тутманик...
ЧНГ!:)
vishnichka написа:
сурва,
весела година,
пълна къща със коприна!
Живи, здрави догодина,
догодина, до амина!
Да ме прощават тези от коментар две, защото не ги разпознавам, пък и не ми е съвсем ясен самия коментар, че съм привърженик на дипломатичността иначе ...
малко са плътни и дебели одринските кори, господин Куш (нали си ти под нова регистрация), баниците стават леко като тутманик...
ЧНГ!:)
весела година,
пълна къща със коприна!
Живи, здрави догодина,
догодина, до амина!
Да ме прощават тези от коментар две, защото не ги разпознавам, пък и не ми е съвсем ясен самия коментар, че съм привърженик на дипломатичността иначе ...
малко са плътни и дебели одринските кори, господин Куш (нали си ти под нова регистрация), баниците стават леко като тутманик...
ЧНГ!:)
Искаш ли да ти опиша технологията?
Корите са 8 на броя - правоъгълни. В една купа разбиваш 4 яйца, сипваш 3/4 кофичка пълномаслено кисело мляко, наливаш 100 гр олио и разбиваш. В друга купа надробяваш половин килограм сухо овче сирене или смес.
Всяко кора се маже цялата със сместа и се насипва в единия край пътечка със сирене и навиваш на руло. Редиш в малка тава 29 см на спирала. Накрая пресоваш с длан да стане равно и заливаш отгоре с останалата смес. Печеш половин час на 200 градуса. Става истински шедьовър. Който я опита направо ахва.
Мерси за пожеланията. Да ти се връща и на теб!
5.
vishnichka -
Да, и аз така я правя, вита баница,
02.01.2016 16:01
02.01.2016 16:01
но предпочитам по-тънки кори, като например Бела от 400гр. Слагам 5-6 яйца и малко сода в млякото или чашка газирана вода, може и с лимонада. Сиренето ми е в сместа, а отгоре парченца масло. Бе едно време ги дърпах тия кори на ръка и вкусът на такава баница е съвсем различен, но напоследък ме мързи...
Хубав ден!:)
цитирайХубав ден!:)
Търсене
Блогрол