Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 14:36 - За един саудитец жената е животно, пакетирано в черно.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 2573 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 07.01.2016 14:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Повярвайте на тоя умен човек и махнете най-после розовите очила на лицемерието.
Не вярвам да сте увредени чак толкова от празните приказки на еврогейовете, та да загубите и инстинкта си за самосъхранение.
Томов е отявлен американофил и се прекланя пред Кисинджър, но несъмнено е единствения добър анализатор - геополитик в България. Вслушайте се в думите му.


България ще е гранична зона, страната ни е в опасност

Стряскащата прогноза на Тома Томов: Предстоят ни 20-30 години война!

7 ян. 2016 | 10:00

"Видя се, че не можем да победим този свят. Този салафизъм, който изповядват в най-тежката му форма в Саудитска Арабия, е много страшен. Христос никога не е бил военен лидер, докато Мохамед е бил", алармира известният ни журналист.

"Германия, като кани толкова бежанци не знае ли, че за тези мъже изнасилванията са нещо нормално? Европа трябва да приеме, че тези хора идват със своята идентичност." Това каза журналистът Тома Томов в ефира на bTV.

"За един саудитец жената е животно, пакетирано в черно. Какво очаквате да се случи, когато такъв човек види крака или чуе музика", попита риторично известният ни журналист.

"Видя се, че не можем да победим този свят. За мен най-опасното нещо е, че този салафизъм, който изповядват, е много страшен. Саудитска Арабия го изповядва в най-тежката му форма. Христос никога не е бил военен лидер, докато Мохамед е бил. Ислямският свят е различен, там никога няма дая има демокрация. Предстоят ни много тежки години. Може би 20-30 години война и България ще е гранична зона. Страната ни е застрашена", предупреди журналистът.

По думите му руският президент Владимир Путин не е толкова лош, колкото го изкарват. Той припомни, че руснаците умеят да оцеляват.

 

Novini.bg

epicenter.bg/article/Toma-Tomov-Predstoyat-ni-20-30-godini-voyna-/89415/2/48


 

Тома Томов: Светът влиза в огромен хаос

Наивна е илюзията за мултикултурализма: имигрантите ще станат като нас. Ами няма, смята анализаторът

 


Тези хора (имигрантите от Близкия Изток – б.ред.), са различни и идват с тяхната идентичност. Ние сме до един страшен свят, който е на два часа път от нас. Този сват влиза в страхотен хаос, който ще продължава не 10, не 20, не 30 години. Период на война, в който България ще е гранична зона, коментира в студиото на тази сутрин анализаторът Тома Томов.

Този свят е много сложен и ние с него трябва по някакъв начин да се разберем. Разбра се, че не можем да го победим, добави той.

На днешния 7 януари се навършва една година от нападението над редакцията на "Шарли ебдо". Около Нова година пък стотици германки се оплакаха, че са били сексуално тормозени от хора с арабски черти или такива, идващи от Северна Африка.

"Като го викнаха този един милион души, те (германците – б.ред.) не знаеха ли, че тези 30-годишни момчета имат пишки? Тези момчета са прекрасни хора, но не са ангели... Ще ви кажа например как се води война в Африка: едно племе влиза в селото на другото племе, изгаря къщите, изнасилва жените, избива мъжете и взима децата.

И тези хора, ние ги викаме при нас, защото те са бежанци от война... Но в целия сват имате битка на идентитети. 4/5 от човечеството, което преди това няма име, сега гледа в телефона, вижда какъв рай е Германия и иска да отиде там.

Американците приеха само 1900 души. Като приемеш 1 млн. обаче, ще ги приемеш с това, каквито те са. Няма как да ги промениш. Наивна е илюзията за мултикултурализма: те ще станат като нас. Ами няма. Те ще са такива, каквито са", коментира още Томов.

"Германия е прекрасна и организирана страна, дано се справи с този милион души и да ги направи германци, но моето мнение е, че Меркел направи две грандиозни грешки и с това ще остане в историята.

Първата ѝ беше, когато наложи мерки за икономиии на цяла Източна Европа. По думите на един известен икономист това е все едно да даваш на болен антибиотици, но заедно с отрова за плъхове. Едно цяло поколение младежи фактически беше изкарано от живота.

И другата кардинална грешка на Меркел беше когато каза: "Елате всички, елате 1 милион". Тя има един куп съветници, които ѝ казват: трябват ни 300 хил. души, има демографски проблем, те са умни, красиви, млади, да ги приемем. Но те идват със съвсем друга идентичност. Има значение религиозният проблем, има значение, че те са други", подчерта Томов.

Запитан дали германските политици политици не са знаели за това, Томов отговоря, че политиците правят грешки.

"Най-големият военен гений в света събира 600-хилядна армия и отива в Москва. След четири години поема за о-в Света Елена, а 160 хил. руснаци правят парад по "Шан-з-Елизе" в Париж", илюстрира аргумента си с историята на Наполеоновия поход той.

Вижте още какво каза Тома Томов за положението на жените в Саудитска Арабия, за Турция и отношенията ѝ с "Ислямска държава", за това дали има план за завладяване на Европа чрез емиграция, във видеото по-горе.

 btvnovinite.bg/video/videos/tazi-sutrin/toma-tomov-svetat-vliza-v-ogromen-haos.html



Тагове:   Тома Томов,


Гласувай:
10



1. kuschel - Nikolai Markov Трябва да се ...
07.01.2016 15:07
Nikolai Markov

Трябва да се научим да мълчим!

Мълчание! Ще мълчим за изнасилената Швеция, ще мълчим и за изнасилената Германия! Ще мълчим и за България! Ще мълчим здраво и дружно. Ще мълчим заразени с фалшива демокрация. Ще мълчим за всичко, за всеки и навсякъде. Ще мълчим за планините от трупове, ще мълчим за ограбването, ще мълчим когато се раждаме, ще мълчим и когато умираме!

Ще говорят само те...
цитирай
2. dalida - Странно е че Томов защитава жените които се подчиняват на Корана!
07.01.2016 19:05
Арабските жени се подчиняват на КОрана! Закона на СА и повечето мюсюлмански държави! Всяка държава си има закони и религия. Щом религията им забранява нещо, всеки е длъжен да изпълнява забраните, без значение от какъв пол е! Там властва Корана!!

В "белите стари" Корана е само закона за мюсюлманите, в европейските страни жените се ползват с привилегиите на останалите,защото закона НЕ Е РЕЛИГИЯ!
Арабите се съобразяват с РЕЛИГИЯТА СИ!

Меркел е виновна за мигрирането на хората, тя ги излъга!
Меркел е виновна за миграцията от Изток към запад!
Това, което прави германският канцлер Ангела Меркел в полза на имигрантите, е "безумие", заяви Доналд Тръмп, главен претендент за номинацията на Републиканската партия за президентските избори в Съединените щати догодина.
"Не обичам миграциите. Не обичам хората, които пристигат ....Ще има бунтове в Германия. Това, което тя /Ангела Меркел/ направи в Германия, е безумие", заяви Тръмп в интервю за телевизия Си Би Ес.

Това наистина е безумие. Само в Германия 12% от "германците" са поданици на исляма. Тя (Меркел) сигурно е била пияна или дрогирана, като се показваше пред камерите и ...знаем после какво стана. Вижда ме снимките и клиповете в интернет.



цитирай
3. kuschel - Корана не е религия в смисъла който ...
07.01.2016 19:48
Корана не е религия в смисъла който влагат християните. Той представлява съвсем малко история и останалото са правила за поведение и живот от А до Я. Това нещо се зубри от невръстна възраст и не подлежи изобщо на коментар. Съзнанието на салафитите особено и като обвито в броня. То не може да бъде пробито и това са хора, напълно негодни за интегриране. Нямаше ли кой да и го каже това на Меркел. Тя дава ли си сметка, че така зачеркна Европейския съюз, защото от сега нататък общи действия са изключени. Всички нормален ръководител ще брани своя народ. Единственото изключение ще бъде България, защото се управлява от марионетки без собствена воля и мисъл.
цитирай
4. krumbelosvet - Знаменитият възрожденски поп Минчо Кънчев
08.01.2016 12:24
наблюдава през 1878г. метаморфозата на върли мюсюлмани в Диарбекир, където е на заточение. Преди това те са безкрайно надменни и самоуверени, но когато московецът стига до Мраморно море, един от тях заявява, че ще се покръсти християнин. Както казваше едно от врабчетата на Радичков, някои хора не разбират, не разбират, а като ги пернеш по главата, веднага разбират.
цитирай
5. kuschel - Много ме разсма. То ще има масови ...
08.01.2016 12:35
Много ме разсма. То ще има масови метаморфози и сред русофобите. Поначало нашата политическа класа е от хамелиони.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2386744
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930