Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 17:07 - След "новината", редно е да се види и опровержението.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4607 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 26.01.2016 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как пуснах "новината", че европейски съд е обявил кръщаването на бебета за престъпление Автор: Явор Дачков

След като германските медии мълчаха няколко дни за варварството на Нова година в Кьолн, а по-късно се опитаха да изкарат изнасилванията и блудствата ритуален танц и дребно джебчийство, фалшивата новина, че Европейският съд по правата на човека е обявил Светото Кръщение на бебета за престъпление, въобще не ми прозвуча като измислица.

image

 

След като думата “християнство” бе изхвърлена от провалената Европейска конституция,

 

след като Франция изхвърли разпятието от училищата и забрани носенето на религиозни символи (и кръстчета), след като в няколко френски градове съдът забрани на публични места да се поставят коледни украси с възстановката на Рождество, а в Париж доброволно се отказаха от тях, след като кметовете във Франция получиха наръчник по лаицизъм, за да се предпазват от християнски жестове, които биха могли да "накърнят" правата на другите, след като Меркел заяви пред списание “Фокус” през 2008 г., че "Европа не е християнски клуб, а клуб на ценности”, след като един от най-популярните футболни клубове в Европа,

 

 

“Реал Мадрид”, се отказа от кръста в герба си заради парите на арабски шейхове,

 

след като водещи американски и европейски политици провидяха в православна Русия враг и припознаха Саудитска арабия за най-добър приятел, а “Ислямска държава” за доходен източник на петрол и добър купувач на оръжие, след като медиите в Европа оглушително мълчат за гоненията и масовите убийства на християни в Ирак, Сирия и т.н., след като германските медии мълчаха няколко дни за варварството на Нова година в Кьолн, а по-късно се опитаха да изкарат изнасилванията и блудствата ритуален танц и дребно джебчийство, та след всичко това фалшивата новина, че Европейският съд по правата на човека е обявил Светото Кръщение на бебета за престъпление,

 

въобще не ми прозвуча като измислица. 

 

Ето защо без никаква изненада я сложих в "Гласове”, след като попаднах на нея в италиански сайтове. Махнах я след половин час, веднага щом разбрах, че е фалшива. През това време я бяха прочели няколко хиляди души. Поради дефект в администрацията на сайта, се оказа, че линкът, който разпространих във Фейсбук, е активен и новината продължава да се отваря. 

 

Искам да поясня, че в нашата администрация тази новина е изтрита, а когато отворите сайта "Гласове" няма да я намерите там. Тя се отваря само през Фейсбук и се надявам в първия работен ден хората, които се грижат за техническата подръжка на сайта, да я изтрият. 

 

Досега фалшивата новина е прочетена от над 100 хил. души и се разпространява лавинообразно в социалните мрежи. За мен това показва не толкова склонността на хората да се самозалъгват и да бъдат лъгани, както някои се опитаха да интерпретират случая, а е 

 

напълно адекватна реакция на самозащита срещу все по-неадекватната европейска политика. 

 

Тази политика и медийната пропаганда се опитват чрез мека диктатура да изхвърлят християнството от Европа и все по-агресивно да нападат онези, които държат на християнската си вяра и национални корени, обвързани здраво с нея. 

 

В най-съкровената си същност днешният либерализъм е богоборческа светска религия. Той е антихристиянски по дух, въпреки че произхожда от християнството и обявява за краен екстремист всеки, който си позволи публично да заяви принадлежността си към Христос. Последното е позволено само в рамките на религиозната християнска общност (католическа, протестантска и православна), която за либералите е "една от многото" в разпадащия се ЕС. 

 

Политиците и администрацията на Европа сами си изпросиха това отношение. 

 

Те са основните виновници за него, а не световната конспирация и хибридната война на Кремъл. Ето защо пуснах фалшивата новина за измисленото решение на Европейския съд по правата на човека. За което се извинявам. Съжалявам и нямаше да го направя, ако дори и за миг ми бе минало през ума, че е лъжа. Не съжалявам обаче за реакцията на хората. Тя ми дава надежда, че не всичко е загубено и че голямата ни битка все още предстои.



image

Corte europea: da marzo 2016 battezzare i neonati и reato Queste le motivazioni del provvedimento di legge: “Il battesimo viola l’articolo 16 della convenzione europea in combinato disposto con l’articolo 22: i neonati, infatti, non sono ancora capaci di intendere e di volere, e, di fatto, si trovano nella condizione di dover abbracciare un credo senza esserne consapevoli. Il battesimo и un atto che va scelto coscientemente e non puт esser calato dall’alto da un’organizzazione religiosa (in questo caso quella cristiano-cattolica), soprattutto in un periodo storico come questo, dove, l’Europa si trova catapultata in un vero e proprio melting-pot di razze, culture e religioni. La pratica di questo sacramento iniziatico lede il superiore interesse del bambino che, secondo l’art. 3 della Convenzione internazionale sui diritti dell’infanzia ratificata il 25 maggio 1992 con la legge n.180, deve essere salvaguardato nella integritа e libertа personale. Un passo avanti per la civiltа occidentale, nel rispetto di tutto e di tutti”.
...

www.ilgiomale.it/wordpress/corte-europea-da-marzo-2016-battezzare-i-neonati-e-reato/




Тагове:   Явор Дачков,   гласое,


Гласувай:
8



1. olivie - Да припомним кое доведе въобще да се обсъжда подобна глупост
24.01.2016 17:27
Имаше пост от buda, че поставянето на кръстния знак на челото при кръщене е ритуал на черна магия, с който се запечатва навеки третото око
То е равнозначно и на статията на фасциндо, че с обрязването се създава биоробот
Но тезата е правилна - къде е свободната воля на индивида и в двата случая?
цитирай
2. kuschel - Имаше пост от buda, че поставянето ...
24.01.2016 17:32
olivie написа:
Имаше пост от buda, че поставянето на кръстния знак на челото при кръщене е ритуал на черна магия, с който се запечатва навеки третото око
То е равнозначно и на статията на фасциндо, че с обрязването се създава биоробот
Но тезата е правилна - къде е свободната воля на индивида и в двата случая?


Мен ли питаш, човекът който смята изобщо всички религии за отживелица. Дори и да играят някаква положителна роля за някои хора, като цяло вредата от тях е несъизмеримо по-голяма, дори може да унищожи цивилизацията.
цитирай
3. apostapostoloff - Долу
24.01.2016 17:34
БСП!
цитирай
4. kuschel - БСП! Шарли, иди на психиатър. ...
24.01.2016 17:50
apostapostoloff написа:
БСП!


Шарли, иди на психиатър. Не е срамно. Тя, шизофренията ходи по хората.
цитирай
5. freeoldmen - И да е фалшива, новината е вярна.
24.01.2016 18:09
Класическо пускане в обръщение на неприемлива идея, за да попие
в масовото съзнание и след време да стане приемлива.
Прозорчето на Овертон се премести крачка напред.
цитирай
6. kuschel - Класическо пускане в обръщение на ...
24.01.2016 18:17
freeoldmen написа:
Класическо пускане в обръщение на неприемлива идея, за да попие
в масовото съзнание и след време да стане приемлива.
Прозорчето на Овертон се премести крачка напред.


Точно това си мислех, Фри, че това е опипване на почвата. Прозореца на Овертон е гениална теория.
цитирай
7. kuschel - Белчев, силата на един човек идва от ...
24.01.2016 18:29
Белчев, силата на един човек идва от това, да е заслужил самоуважението си. Ако е честен и безкомпромисен в убежденията си, никой не може да го мръдне. Аз жестоко презирам нагаждачеството, конформизма, снишаването, лицемерието и демагогията. Не ми пука от никого и от нищо и съм готов на крайни действия, ако се налага. Обичам Ботев, Бенковски и Джоко Росич. Всичко споделям с тях и както ме посъветват... :)
цитирай
8. kuschel - Белчев, за мен всички религии вече ...
24.01.2016 18:37
Белчев, за мен всички религии вече носят само опасности и рискове и трябва да се усмирят (тушират).
цитирай
9. django - Назначениет еврократи не прове...
24.01.2016 19:14
Назначениет еврократи не провеждат неадвкватна, а масонска политика и затова толерират исляма, но не християнството. Християнство е вяра на свободният и достоен човек суъ свободна воля, чиято основ е истионата и любовтта към Бога и ближният. Исляма е робовладелска система, която поробва хората. Та тези еврократи не обиат Бог и искат да издигнат наново Вавилон, защото явно не умеят да се учат от историята. Твърде горделиви и суетни са за да виждат истината, въпреки че Бог ясно е казал какво е се случи. Вероятно имат и от робският самомазохизъм.
цитирай
10. kuschel - Джанго, не искам да се ангажирам с ...
24.01.2016 19:38
Джанго, не искам да се ангажирам с религиозна позиция. Аз виждам, че ислямския фанатизъм е ужасен проблем и не съм сигурен дали европейските ръководители си дават сметка за това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377684
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031