Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2016 17:53 - Т-90 срещу Абрамс. Електронно-оптичната система "Щора" прави руските танкове неуязвими.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4098 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 18.02.2016 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Уникално ВИДЕО! Невидима защита пази руските танкове в Сирия

Системата за електронно противодействие „Щора” е сочена за непробиваема



В интернет активно се разпространява видео, което показва неуспешна атака по танк Т-90 на сирийската армия. В различни социални мрежи се е появило въпросното видео, което демонстрира ефективността на електро-оптическата активна защита „Щора”, която е инсталирана на бронираната машина, съобщава „Русская Весна”. На кадрите се вижда как е изстреляна противотанкова ракета, която приближава целта, но преди самия удар рязко се отклонява нагоре и изчезва. Качеството на видеото не позволява точно да се идентифицира каква точно цел е трябвало да порази ракетата.

Авторите на видеото твърдят, че е заснета атака на терористите по танк Т-90, принадлежащ на сирийската армия, който е спасен благодарение на руския комплекс за електронно противодействие от високоточно оръжие „Щора”.

www.blitz.bg/news/article/393638


На това видео се прави съпоставка на техническите данни на Т-90 и Абрамс и също става въпрос за електронната защита "Щора".




Не дай си боже двете свръх сили да започнат да си мерят военните възможности на наша територия, която е сравнително слабо населена, а и на никого вече не му пука за нея. Вижте следващия ужас, който дори е екологичен. Само прочиства терена от живи същества, без да заразява почвата и атмосферата.







Тагове:   абрамс,   т-90,   щора,


Гласувай:
11



1. ludogorets13 - Най-малкото е че ще почистят узурпаторите и диктаторите По света и особено у нас.
17.02.2016 18:12
Крайно време беше Русия да смени тактиката си на пасивен наблюдател на хорските мъки по света, причинявани от американските агресори и техните лумпени по света - нагли, алчни, безотговорни и откровено казано, прости политически креатури, без значение от какввъ фамилия животни са произлезли и с каква окраска на козината си са оцветени...
Дет са вика: Сега в Сирия, После в Украйна, После по на юг - може и до Босфора?!? Нема кво да губят, ако се срещнат некъде с богатите амеранюги е техните лумпени-кожодери на своите народи...Най-малкото е че ще почистят узурпаторите и диктаторите По света и особено у нас.
цитирай
2. kuschel - До година-две да са тук, че вече не се ...
17.02.2016 18:20
До година-две да са тук, че вече не се трае. Попаднахме в ялов гейски съюз, който ще ни приключи като държава. Ние вече сме почти мъртви като демография и икономика.
цитирай
3. kvg55 - При приближаването на целта рак...
17.02.2016 18:52
При приближаването на целта ракетата започва да се движи като пияна. Що така?
цитирай
4. kuschel - Гледах някъде преди два месеца клип ...
17.02.2016 19:14
Гледах някъде преди два месеца клип за изпитанията на електромагнитната щора. Там беше показано точно как над даден обект се образува нещо като купол и всичко, което се докосне до него се отблъсква. Не мога да се сетя обаче как се казваше за да го потърся.
цитирай
5. kuschel - https://www.youtube.com/watch?v=n52zsvnoP7w&feature=youtube_gdata_player
18.02.2016 09:30
Клипа за защитния купол.
цитирай
6. dartanjan - kushel
18.02.2016 10:06
Не смесвай реалността с фантастиката. Калко силно трябва да е това електромагнитното поле за да отблъсне обект с такъв импулс и маса като противонакова ракета или снаряд? От къде ще дойде енергията за него? Как ще се чувства екипажа в такава консерва? Може би като в електровълнова фурна. Пожелателното мислене не е ценено в истинската наука. Принципа на системата е друг, ако изобщо има такъв опит, а не е медиен пиар.

Аз четох за руска защитна система, която обстрeлва противотанкови ракети или снаряди. Защото един снаряд без електроника и управление следва само физическите заони и срещу него електронното въздействие е безполезно.

Моят съвет е да не бъдеш иолопоклонник и да не чакаш мана небесна от Русия защото такава няма да дойде понеже и руските политици са в играта. Олигархията навсякъде по света има едни и същи богоботни цели.
Но всъщност какъв да бъдеш, когато не вярваш в Творецът който е единствено възможната причина да сътворението на вселената и живота в нея. Защото без живота съществуването на вселена е безсмислено. А без идеите , волята и действията на интелигенто същество , порядъкът в една физическа система е невъзможен. Понеже по-възрастните Българи сме жертви на комунистическото богоборно (масонско) възпитание в училище, с което целяха да направят хората толерантни към тяхното беззаконие и благодарение на което обществото и държавата са в тежка духовна и икономическа криза без суверенитет. А младите са под постоянното под въздействи на хуманистката пропаганда по същата причина. По-малко емоции и повече разум.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2384395
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930