Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 17:52 - Добре, но аз това го говоря от години. Защо чак сега проглеждате?
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 7301 Коментари: 21 Гласове:
6

Последна промяна: 23.03.2016 19:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Милена Фучеджиева е от тия, родените в привилегированите семейства, която след падането на социализма е "прогледнала" внезапно и естествено плюе като камила по социализма, живее в Париж и САЩ и се престарава в желанието си да изглежда страхотна демократка. Признавам, че ненавиждам подобни особи и едва ли някога бих постнал нещо от нея, но тая статия затова е силна, защото е написана от "бивш или ... кой знае" злобен седесар, прогледнал отново.


Аллах Акбар, отговорът на всички въпроси Европа се превръща в Израел. Опитът трябва да се черпи от единствения реален цивилизационен оазис в огромната пустиня, от която бягат невинните жертви на всякакви геополитики Милена ФУЧЕДЖИЕВА23.03.2016

image Хибридната война предполага хибридно мислене. Само че вече се изяснява какви хибриди ще бъдат отглеждани по европейските земи. Земи на все по-ниска раждаемост, обзети от леко ядната меланхолия на презадоволени мъже и жени, търсещи смисъла на живота единствено в себе си, по липса на възможност за чудо, както и поради прекалена информираност. Животът е чудо, което свършва бързо, а за някои светкавично, защото се намират на грешното място в грешното време.

Кое е грешно и кое е вярно?

Дали процесът на завладяване на Европа от страха се развива безконтролно, или е задвижен от тайни общества, съставени от единици свръх-богати и свръх-лоши хора, желаещи да подчинят колкото се може по-голяма част от човечеството на личния си капитал? Снощи приятел изказа това подозрение, аз лекомислено го опровергах, казвайки, че кой пък ще се занимава чак с такива демонични сценарии. Той обаче ме опроверга на свой ред с примера за Джордж Сорос, който еднолично се занимава със социално инженерство вече трето десетилетие. Самият Сорос признава в интервю, че има месиански комплекс, който трябвало да бъде удържан, защото иначе би завършил в лудница. Плашещо признание, а толкова много последователи и толкова много последици от месианския комплекс на един унгарски евреин, бягал от нацизъм и комунизъм. Той може да е лицето на тези, които искат да владеят човечеството чрез хаос. Реалността показва, че това е човек, който винаги е правил гигантски пари от този хаос. Такива хора не работят в колектив, те обезсилват колектива, за да се възползват от средствата му. Но толкова за Сорос в този текст. Моята надежда е, че времето му изтича.

Мили добри хора се питат какво искали да ни кажат с атентатите терористите. Възможен ли е толкова наивен въпрос?! Искат да ни кажат, че сега ще ни изкарат през носа това, което се е случило и случва по техните земи. Това искат да ни кажат. Че ще ни подчинят и ще объркат обществото така, както ние объркахме тяхното. Разбира се, „ние“ не сме нито вие, нито аз, а онези хора, за които вашето и моето говорене, мислене и изобщо съществуване е губене на време. Те са може би свързани със Сорос, може би не, може би са военни, може би са потомствени милиардери, може би са богати психопати, шефове на военни корпорации, могат да бъдат всякакви хора – но от тези, които ние, обикновените мравки, не виждаме в новините. Те са над новините. Те диктуват новините.

А миналото не може да се върне. Саддам не може да бъде разобесен, Мубарак не може да бъде изваден от затвора, Кадафи не може да бъде опазен от кръвожадната тълпа. Асад е друга работа – той може да бъде убит, но убийството му ще е точно толкова полезно, колкото съдбата на останалите. Саудитска Арабия дърпа конците в една посока, турците в друга – почти същата, кюрдите в трета, руснаците в четвърта, американците в пета. А народите им имат нужда от диктатори, защото вече на всички ни стана ясно, че религиозните разлики между самите тях са на кръв. Износът на демокрация е пълна безсмислица.

(аха, "ЗДРАСТИ!", единствената ми вметка. Как така аз го казах това още преди 6 години, а такива изявени интелектуалци загряват чак сега. Тъпи седерунгели, тъпи та тъпи.)

Какви повече причини за случващото се искаме да знаем извън тези, които никога няма да ни разрешат да знаем?! Всичко ни е ясно, освен тайните разговори на мистичните владетели на света. Доскорошните заподозрени за „Един свят, едно правителство“. И сега, вероятно благодарение на тях и този невъзможен свят, събран в едно, е време да се живее с последиците на изпуснатия от бутилката дух на една ниска култура и свръх-примитивна, жестока религиозност. На нас ни изглежда изпуснат, а той най-вероятно е напълно контролиран. Но кой ни пита как на нас ни изглежда каквото и да било…

Други въпроси имате ли? Защото аз нямам. Имам книгата на Мишел Уелбек и тя ми е напълно достатъчна. Близкото бъдеще на Европа е терор.

Вчера някой някъде пусна новина, че терористите били братя от Беларус. Те са от Беларус толкова, колкото аз съм от Бахрейн. А ние ще се научим да живеем като в Израел, който отдавна построи стена срещу Палестина. Не телена, прозрачна ограда, а висока, зидана стена. Израел, който Джордж Сорос смята, че не бива да съществува. И да, терорът ще ерозира всичко, защото за разлика от Израел Европа не е един народ. Икономиката ще бъде разклатена на първо място, а от там ще започне вътрешният ни „терор“ помежду ни. Бедност, омраза, фашизъм, граждански избухвания, може би войни.

Имате ли други въпроси, наистина?

„Аллах Акбар“ е най-важният отговор, който мога да ви дам. Той обезсмисля всичките ви въпроси и цялата ви хуманност. Вие си ги задавайте, ако това ви кара да се чувствате „съпричастни“. Тази съпричастност няма никаква стойност, тя е нула, тя е лицемерие, тя е безпомощност, тя е самозалъгване. Не сме застанали на границата с излишните ни дрехи, храна и пари, а си задаваме въпроси от къщи във Фейсбук – другото „къщи“. Поради по-голямата ми степен на наивност и явна глупост, аз пък разговарям с това, което за вас е нищо, а за мен е молитва към нищото, и се моля някакви невидими сили – тези, които разрушават и изпускат духове контролирано, да започнат да конструират нещо добро за човечеството. Надеждата ми е малка, почти нищожна, но винаги я имам, въпреки ясно оформеният капан. Жертви са те, пришълците, но европейците са не по-малки жертви. Те вече са отчитани от военните като съпътстваща щета на войната, която се води на европейска земя.

Ако питате дали сме във война, отговорът е, че Европа е във война. И този, който няма нищо за губене, е по-силен. Засега.

Европа никога няма да бъде Америка. В момента тя се превръща в Израел. Опитът трябва да се черпи от там. От единствения реален цивилизационен оазис в огромната пустиня, от която бягат невинните жертви на всякакви геополитики. От тази пустиня ни наблюдават въоръжени с турско, руско и американско оръжие, и един-единствен кратък отговор на всичките ви въпроси – Аллах Акбар – едни мъжки чудовища, за които се моля никога да не успеят в целите си. Защото първите, с които ще се разпоредят, ще бъдат жените. Един хомосексуален мъж винаги може да се преструва, че не е гей, но жената не може да се преструва, че не е жена. За тях жената е по-ниско от животното.

Както и да е. Каквито и да са причините. Каквито и да са въпросите. Каквито и да са отговорите – ясно е, че битката за цивилизацията предстои. И примерите, които Европа трябва да следва – независимо дали терористите са родени в Белгия и са били индоктринирани от брюкселски имами, или идват от пустинята – са на тези, които познават терора отдавна и отблизо. Иначе пустинята ще дойде тук и ще даде отговора на всички въпроси и над всички отговори. Знаете кой.


Всичко от Милена Фучеджиева

www.ploshtadslaveikov.com/allah-akbar-otgovorat-na-vsichki-vaprosi/



Ако искате да научите още за тая особа, можете да го научите от тук:

Милена Фучеджиева: Съдбата ми разби зъбите offnews.bg/news/Interviu_66/Milena-Fuchedzhieva-Sadbata-mi-razbi-zabite_439167.html

Не забравяйте, че все пак става въпрос за дете на партийни храненици, която сега мрази златната люлка в която е люляна и е изживала "разбиващ" катарзис.





Тагове:   Аллах,   акбар,


Гласувай:
14



1. kostas - *Европа се превръща в Израел. Опитът трябва да се черпи от единствения реален цивилизационен оазис в огромната пустиня*
23.03.2016 18:10
Да припаднеш от умиление ...
цитирай
2. kuschel - Да припаднеш от умиление. . . Вече ...
23.03.2016 18:18
kostas написа:
Да припаднеш от умиление ...


Вече сме отписани. Това е новата линия и на правителството. Ще ви взривяват, но свиквайте. Членството в Еврогейския съюз иска жертви.
цитирай
3. apostapostoloff - Празни приказки и празни
23.03.2016 19:25
коментари към тях. Среща на двама празноглавци в полето на графоманията.
цитирай
4. kuschel - Ти пак ли си тука бе, идиот. Въобще ...
23.03.2016 19:54
Ти пак ли си тука бе, идиот. Въобще разбираш ли текста, щото се съмнявам.
цитирай
5. kvg55 - Моето отношение към особата се п...
23.03.2016 20:54
Моето отношение към особата се покрива с твоето,
затова не си губих времето да чета. Минах по диагонала.
Прав е apostapostoloff - "Празни приказки", затова и не четох.
цитирай
6. kuschel - Моето отношение към особата се п...
23.03.2016 20:57
kvg55 написа:
Моето отношение към особата се покрива с твоето,
затова не си губих времето да чета. Минах по диагонала.
Прав е apostapostoloff - "Празни приказки", затова и не четох.


Не са празни. Тук казва истината, за която много от нас тръбят от години. Просто тя сега вижда очевидните истини.
цитирай
7. kvg55 - Щом казва нещо, което го знам, значи ...
23.03.2016 20:59
Щом казва нещо, което го знам, значи е безинтересна.
цитирай
8. podvodni - Полу истината Куш, полу истината. ...
23.03.2016 21:48
Полу истината Куш, полу истината.
Истината е далеч по-жестока и горчива даже и за хора като мен пък камо ли за Милена Фучеджиева.
Нита Израел е цивилзационен оазис насред пустинята, нито Европа е цивилизация, а пък САЩ - още по-малко. Европа САЩ и останалият "цивилизован свят" никога, ама НИ-КО-ГА , не е управляван от хората (народа). Тях, хората, ЕЛ-ита не ги бръсне и за слива.
И всичко е цирк и клоунада, като целите на са на по-високи нива и переспективи. Иде реч за извънматериаелно измерение.
А за начало просто изгледай ето това интервю :
https://www.youtube/watch?v=7ydmAAOQUCc
цитирай
9. kuschel - Подводни, ти винаги имаш да кажаш ...
23.03.2016 21:54
Подводни, ти винаги имаш да кажеш още нещо. Добре. За да се отвори линка, трябва да е в графа Заглавие
цитирай
10. apostapostoloff - Най- накрая ще прибера от теб
24.03.2016 06:08
50 000 за обида и ще те науча на обноски! Няма да позволя на някакво полуграмотно нищожество да ме обижда! Запомни това добре! Ще те влача по съдилищата докато си жив! И ще те докарам до просешка тояга!

Ти си никой и нищо и ще се държиш подобаващо. А ако не щеш, ще те натикам и в затвора!
цитирай
11. andrei - Току що прогледнала и
24.03.2016 06:30
на окатите дава акъл !Жалка работа!
цитирай
12. milady - kushele, пред кого се правиш на блог гуру ?!
24.03.2016 07:33
не виждаш ли, че никой не ти обръща внимание
освен байПростол...
скоро писах един Пост „Сърдити бабки“, та там
посочих само малък брой книги,които са задължителни
за един просветен съвременен индивид.Обърни внимание !
има и още по дълъг списък, не се дръж като марионетка тук..
дали си синя, червена ,черна или...розАва, това е твоят блого образ..
с най добри намерения / Юлия
цитирай
13. kuschel - Щарли, плашиш гаргите. Не ...
24.03.2016 07:49
Щарли, плашиш гаргите. Не ми влизай в блоговете, като не искаш да чуваш истината за себе си. Ти си един шарлатанин и вероятно си получил образование си в училището на Хари Потър. Не се мяркай повече в моите блогове ми, да не ставам лош.
цитирай
14. kuschel - Благодаря, Юлия! Знаеш ли какъв ти е ...
24.03.2016 07:57
Благодаря, Юлия! Знаеш ли какъв ти е проблема, главния де. Много си завистлива. Не искам да съм никакъв. На първа ме изкарва силата, която може да го прави това. Аз нямам нищо общо. А, защо ме изкарва на първа...вероятно защото му допада това, което поствам. Толкоз по въпроса. Не съм гуро. Аз съм комунист, честен човек, праволинеен, безкомпромисен и упорит. Не се отчитам пред никого и действам според убежденията си. Наистина нямам представа кой ме вади на първа, макар да имам над 400 читатели във фейса, но едва ли са те. Хайде, хубав ден и не бъди толкова завистлива. Дали си на първа или не, важното е да имаш какво да кажеш.
цитирай
15. djani - Кушо, стига сме рИвали за Европа...
24.03.2016 10:30
В скорошния си постинг "Войната на пророците" и аз се направих на такъв:
"Европейците действително са нахлузили маски на пацифисти, докато разчитаха на САЩ да гарантират тяхната сигурност, но когато се почувстват наистина сериозно застрашени, ще действат така, както винаги в историята си. А това действие е свръхактивно и безкомпромисно. Напълно възможно е в определен момент европейските мюсюлмани да се окажат истинския „застрашен вид” на континента, имайки предвид историческия опит на Европа по отношение на отхвърляните малцинства, който варира от геноцида до етническото прочистване. Въпросът не е, дали мюсюлманите ще завоюват Европа, а дали Европа ще се задоволи просто да ги прогони, или преди това ще се пролее много кръв. Европа е континент-убиец. И когато настъпи подходящ момент, той може отново да започне да убива."
цитирай
16. kuschel - Каквото и да предприемат, да го п...
24.03.2016 10:51
Каквото и да предприемат, да го почват вече, че няма време. Когато амуджите напънат южната ни граница ще бъде много късно.
цитирай
17. pantaleev - Куш
24.03.2016 15:50
И аз не я харесвам тази. Пратила дъщеря си в США - поредният промит мозък, но какво искаш от авторката на книга "Сексът и комунизмът" която реве че по онова време е нямяло разврат. Ама май и сега от пълния развтрат на всяко ниво не е доволна.
цитирай
18. edinbulgarin - В скорошния си постинг "Во...
24.03.2016 16:50
djani написа:
В скорошния си постинг "Войната на пророците" и аз се направих на такъв:
"Европейците действително са нахлузили маски на пацифисти, докато разчитаха на САЩ да гарантират тяхната сигурност, но когато се почувстват наистина сериозно застрашени, ще действат така, както винаги в историята си. А това действие е свръхактивно и безкомпромисно. Напълно възможно е в определен момент европейските мюсюлмани да се окажат истинския „застрашен вид” на континента, имайки предвид историческия опит на Европа по отношение на отхвърляните малцинства, който варира от геноцида до етническото прочистване. Въпросът не е, дали мюсюлманите ще завоюват Европа, а дали Европа ще се задоволи просто да ги прогони, или преди това ще се пролее много кръв. Европа е континент-убиец. И когато настъпи подходящ момент, той може отново да започне да убива."


Европа е полу-умряло куче, което всеки(чужд) рита. Сила има единствено с/у собствените си европейски граждани и е всъщност такава заради самите тях.

70г. хуманизъм, пацифизъм, либерализъм, толерантност, наемна армия и т.н. ненормални и неестествени глупости, превърнаха хората в Европа в баби, които могат само да лаят, но нямат зъби да хапят.

Аз да Ви питам, преди 100г. ако се беше случил "Кьолн на Нова година", щяха ли мъжете в Германия да си кротуват? Ами тук в България - мъжете щяха ли да позволят някакви диви животни да убиват майките и бащите им по селата, да си "берат" тухли от къщите им, за да си строят коптори, в които да продължават да паразитират докато всички нормални работещи хора им плащат битовите сметки, помощи и т.н....?!

Според мен има предостатъчно доказателства, че хората преди по-малко от век нямаше да търпят такива нагли изтъпления в/у тях и техните семейства, приятели и Родина.

Европа след ВСВ, е много по-различна от предишната Европа, а след 1990г. вече няма почти нищо общо.

Дано да се намери смелост в повечето европейски народи, иначе жална и майка на Европа...
цитирай
19. kuschel - Здравей, Пантич! Знаеш колко мразя ...
24.03.2016 17:27
Здравей, Пантич! Знаеш колко мразя конформисти и нагаждачи, но в тая статия тя казва няколко много верни неща, като например това за "износа на демокрация". Затова я и цитирам.
цитирай
20. kuschel - Българин и Джани, и двамата сте а...
24.03.2016 17:30
Българин и Джани, и двамата сте абсолютно прави и съм ви благодарен, че споделяте мнението си с всички. Сега не е време да се скатаваме. Благодаря ви!
цитирай
21. kuschel - След пълната катастрофа на бълг...
24.03.2016 17:58
След пълната катастрофа на българската държава е редно да зададем логичния въпрос - кой е по-добър за България, градивния социализъм или нео-либералния садизъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377502
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031