Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2016 07:38 - 90% съм съгласен. Обикновено не стигам и до 30.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3421 Коментари: 7 Гласове:
13

Последна промяна: 24.04.2016 08:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Послушайте! Вече рядко можете да чуете истината, защото продажните "български" медии имат една единствена цел - да ви вкарат в американската матрица за бавно и сигурно оглупяване и опростачване. 

 



Гласувай:
21



1. kuschel - Евроатлантически ценности?! Л...
24.04.2016 11:47
Евроатлантически ценности?! ЛАйна с гОвна, седераски измишльотини, да им ЕПМ!
цитирай
2. kuschel - И на тебе също, кибик смотан. Сложи ...
24.04.2016 11:48
И на тебе също, кибик смотан. Сложи още минуси, шушумиго.
цитирай
3. mominasylza - Здравей Куш,
24.04.2016 16:03
Мен определено професор Пантев ме издразни. Съгласяваш се с него за кое–за това което говори за България. Защото колкото и да ми обеснява кой,за какво идвал тука, и защо си напускал родината за да стане бежанец...Аз всеки ден ги наблюдавам нещата от другата странана „плота“...ТЕЗИ БЕЖАНЦИ са като скакалци. И никаква бедност не ги оправдава да се държат по този начин. Колко други националности са дошли тука по тези земи,и те са били бедни и бягащи от мизерията и глада,но никой от тях не се държи така арогантно и завоевателски. Ние не сме съвместими със Исляма. И никога няма да бъдем.Налага се в момента на народонаселението по модерен начин,едно от тукашните кукавели,политици и политически ориентирани, и от самите мюсулмани,които идвайки със себе си,носят това от което бягат.Налагат го тук,и няма да е далеч времето в което И тук ще стане като при тях.....за какво е ручането на жабетата тогава???? Никой от тея не иска да се интегрира...не иска да работи, само искат.Знаеш ли че беше в пресата, жената която се занимава със тея хлебарки, разказва че записвайки един такъв талибан, той най нахално и казва в лицето–Аз съм дошъл,къде ми е къщата, колата и жената която да ме чака в тази къща.Те идват тук, защото ТАМ,някой ги подлъгва ,че ТУК всико това ще им се даде на готово!!! Усещаш ли...така както е при тях.....алооооо в кой век сме???? и пак стигам до романа Белия дявол,на Христо Калчев


Белия дявол- Христо Калчев

От деня на раждането си човек върви към смъртта. Мъжът не умира в постелята си, Аваля! Националното унижение е непоносима болест! — Тогава Белия малко разбра за тази болест, но след години самият той попадна под ударите й. — Древни народи, създателите на цивилизацията, стенат под кървавия ятаган на тълпа конни простаци! Нас ни управлява най-жалката порода хора, Вангелис! Утре ще започнат да ни продават като негри из плантациите на Новия свят! Утре твоят син, Аваля, ще бъде продаден като роб на някое тържище в Западна Индия и ти, пиратът, ще тръгнеш да отмъщаваш на единици! Ние сме във война с имперската идея, ние воюваме с догмата на исляма за един свят на опростени отношения, на роби и господари, на смърт или раболепно оскотяване. Какво предлагат те, рушейки нашия свят? С какво заместват те Омир, Архимед, Сократ, Александър, Константин, Юстиниан, мислители и поети, философи, астрономи, архитекти? Със скотската тъпота на Османовите наследници и с детинските закони на негодния и за детски учител пророк! Те отравят с леност агресивни, умни и дейни народи. Те унищожават всичко, което не разбират, а те не разбират нищо, Аваля, освен осъзнатото право на господство с кръв! Византия е наследник на Римската империя, Рим е духовно дете на Атина, а Атина — просветител на света. Ти си потомък на Александър Велики и имаш историческото задължение да пазиш величието му! Разбираш ли, брат? В историческия ход звездите са огрявали атиняни, спартанци, македонци, траки, троянци, римляни… Нашият свят се е наричал Елада, Рим, Македония, Тракия, Илирия, Византия, но смисълът му е оставал същият — тържество на цивилизования свят и просветителско асимилиране на варварството! Падали сме под удари на скити, келти, араби и какви ли не нашественици, но в края на краищата сме събирали сили за възкресение! Това е нашата съдба, Аваля!
цитирай
4. kuschel - Сълзице, благодаря за коментара! ...
24.04.2016 16:30
Сълзице, благодаря за коментара! Казвам, че съм съгласен на 90% и не съм съгласен точно с нещата, с които и ти. В тия работи всяко шикалкавене е престъпление. Не съм чел книгата, но откъса ми хареса. Нямам време за четене за съжаление. Работя на две места от 9 до 8 вечерта. Просто нямам време да умра. :)
цитирай
5. kvg55 - Професор Пантев е доказано обек...
24.04.2016 21:41
Професор Пантев е доказано обективен и мъдър мъж. За разбирането му не е достатъчно само да го чуеш. Трябва и да поразмислиш. Той ви казва това, което е, а ако вие не сте съгласни, не го слушайте. Но губите.
цитирай
6. wqpwqp - Е то, това, си е ясно още от плана на ...
25.04.2016 07:32
Е то, това, си е ясно още от плана на идиотите "Ран и Ът"! Нищо ново...
Като прибавим и доктрината - "Ротшилд"...
Като си припомним и "Програмата за изтребване на българският народ" /напишете заглавието в "гугъл"/ ,

то нещата стават пределно ясни!

Американските , европейските, тайните общества, родните ни плазмодии и кой знае още кои кретени, работят усилено за унищожаването на България и българите!

Защо ли?

Ами явно много сме ги уплашили, от една страна, и възловото географско местоположение, от друга, ги кара да предприемат тези действия.

Не мога да не прибавя и пръскането с отрови, от прелитащите самолети, изкуственото ни заразяване от новите ни "приятели и защитници"... Много може да се пише!

Така че, нищо ново под Слънцето!

Хубавото е, че България и българите са една особена селекция и ще оцелеят! Тогава, да му мислят...

.
цитирай
7. krumbelosvet - Терминаторите знаят, че целта им вече е ясна.
25.04.2016 07:57
Значи, разчитат, че не остава вриме за реакция. Не дай им Боже!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377337
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031