Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2016 07:20 - Как да коментирам това, освен с единствено възможното "ДВ@@@, българоубийци!" Един ден всичко се връща. Треперете от гнева на народа!
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.04.2016 07:29


 
ГЕН. РАДЕВ: КАНИМ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО ДА ПАЗЯТ НЕБЕТО НИ СРЕЩУ СЕРИОЗНО ЗАПЛАЩАНЕ

image

  Това включва транспорт, настаняване в луксозен хотел, кетъринг, всичко, обясни командирът на ВВС на България.
От миналата есен в Министерството на отбраната се работи по концепция за съвместно изпълнение на ерполисинг, след като законът стане факт. Това заяви в предаването «Денят на живо» генерал-майор Румен Радев, командир на ВВС на България, относно поправките в Закона за отбраната.   Eто какво каза генералът:   "Тази концепция има финансова част и аз отказах два пъти да я съгласувам.   Във финансовата част се казва, че България предлага на други държави от НАТО да дойдат тук за съвместен ерполисинг, в което няма нищо лошо.   Това означава, че ще тренираме заедно с тези държави, но и че ние ги каним срещу едно сериозно заплащане — транспорт дотук, настаняване в луксозен хотел, кетъринг, пълно обслужване, всичко.   Доста страни вече имат интерес, но това не се е случило все още.    Не мога да кажа дали премиерът е запознат с това, защото не комуникирам с премиера.    Ако това се случи, това ще бъде голям удар по мотивацията на нашите летци, ако тези хора дойдат да дежурят с нас.   Те работят на предела на човешките възможности и работят в риск всеки ден при едни социални условия, които не са никак прекрасни.   Те го правят и рискуват, защото виждат, че държавата е затруднена финансово."
bgr.news-front.info/2016/04/24/gen-radev-kanim-drzhavi-ot-nato-da-pazyat-nebeto-ni-sreshhu-seriozno-zaplashhane/


  Людмил Груев
НАТОвци да "пазят" небето ни............. От кой бе, генерале? От "пилотите" на Ислямска държава ли??? devil emoticon Вие сте за разстрел, щом допуснахте отколешния ни враг - Турция, да "пази" небето ни!!! like emoticon Преди години имахме армия от която трепереха и Турция и Гърция, а днес скимтите като палета - моля ви, елате да ни пазите от вас самите!!! devil emoticon frown emoticon Нищожества сте станали, ейййййййййй!!!!!!!!!!!! like emoticon devil emoticon frown emoticonlike emoticonПреди години имахме армия от която трепереха и Турция и Гърция, а днес скимтите като палета - моля ви, елате да ни пазите от вас самите!!! devil emoticon frown emoticoНищожества сте станали, ейййййййййй!!!!!!!!!!!! like emoticon devil emoticon frown emoticon



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2388244
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930