Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2016 06:46 - Русофолчето ми то! Изведнъж се сети, че с Русия сме приятелски народи.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3382 Коментари: 8 Гласове:
15

Последна промяна: 17.06.2016 11:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Изведнъж му се достроиха и Белене и Южен поток, че и във флоти не иска да участва срещу Русия.. Сега ще се окаже, че министрите му правят пакости зад гърба му. Винаги ме е изумявала спсособността на политиците най-безцеремонно да обръщат палачинката. Жив пример - внезапно възникналата любов между Сиреров и Симеонав, които се плюеха с огромна омраза. Пияниците си лекуват махмурлука с армеена чорба, а самозабравили се ръководители с решение на Арбитражния европейски съд за 1.1 милиарда в полза на Русия. Рано или късно видовден идва, както и изтрезняването.


„На Черно море – мир и любов! Ако Митов и Ненчев искат общ флот, да отиват да воюват на корабите!
image

Борисов обяви позицията на Министерски съвет относно идеята за създаване на единен Черноморски флот между България, Румъния, Украйна и Турция срещу Русия. Той и европейският комисар по регионалната политика Корина Крецу откриха форума „Кохезионната политика на ЕС – ориентация към резултати“.

 

  Ето какво заяви Борисов:
 
„Ние сме лоялни членове на НАТО и ЕС. На нашата територия има разположени бази, провеждат се учения, но да бъдат струпани военни кораби на пристанищата във Варна и Бургас няма да допусна. Ние сме миролюбив народ. България и Русия са приятелски народи. Православни християни сме. Не вярвам Русия да прояви военна агресия. Тя подхожда икономически. Да не забравяме срещата между Владимир Путин и Реджеп Ердоган, когато ни размахаха пръст и обявиха, че „Южен поток“ става „Турски поток“. Тогава нито един съсед не се обади и не ни подкрепи. Аз съм категоричен, че по нашите черноморски курорти искам да виждам яхти и платноходки. Мир и любов. Не искам военни кораби и флотилии. Изчаквам да си дойдат Даниел Митов и Николай Ненчев, за да разговарям с тях. Ако са поели ангажименти без да да са ги съгласували смен, ще има наказания. Ако са поели такива ангажименти, ще ги изпратя да воюват на воеенните кораби“, зарече се Борисов. И подчерта, че България е страна, която полага всеобщи усилия, „за да може хората да усетят членството в ЕС. За това кохезионната политика е изключително важна. Твърдо заставаме зад позицията да не се пипа кохезионната политика. Тя дава възможност на новите страни-членки да достигнат равноправие в съюза. Ще се стремим да убедим страните-донорки да не свиват тези фондове, защото ЕС означава солидарност и съпричастност. Общите проблеми трябва да се поставят над частните, като бъдат отстоявани националните интереси“, смята Борисов и даде пример с реакциите на държавите при бежанската криза.
 
Novini.bg http://www.novini.bg/news/

 

  Путин качва 100 атомни заряда в орбита. Ще висят над главите на американците – байпас на „ракетния щит“

Руският президент Владимир Путин е замислил шокиращ отговор на американските провокации с „противоракетния щит“. 100 ядрени заряда ще бъдат разположени на геостационарна орбита (36 хил.км.) точно над територията на САЩ. В случай на необходимост, тези бомби ще се изсипят буквално „от небето“ върху американските градове, и нито „противоракетния щит“, нито местните ракети „Пейтриът“ ще могат да ги прихванат.

Решението е изключително евтино, сравнено с десетките милиарди, които САЩ изливат, за да градят радарни станции и ракетни установки по целия свят, та дори из моретата. Всичко това обаче действа единствено на ракети, изстрелвани от силози, но не и например от подводници. А срещу бомби, разположени в космоса, няма никаква защита, нито такава е разработвана.

...

bultimes.com/putin-kachva-100-atomni-zaryada-v-orbita-shte-visyat-nad-glavite-na-amerikantsite-bajpas-na-raketniya-shtit/




Гласувай:
16



1. kuschel - Sonya Encheva Що ли не му вярва...
17.06.2016 06:51
Sonya Encheva
Що ли не му вярвам?!

Ivana Stoianova
Сети се най-после на къде го влачат Митов и Ненчев
цитирай
2. deleted-4udovi6teto - Хе-хе...
17.06.2016 08:24
Вчерашният ден, а и вчерашната пресконференция на "Тримата глупаци" беше много странна гледка. Имах чувството, че бях попаднал на нудистки плаж за педераси - първо Плевню си събуваше гащите, после Боко се мъчеше да му ги обуе, а Путин киризеше от храстите, докато Ненчев лъска манлихерата! :-)))
Чу
цитирай
3. kuschel - Вчерашният ден, а и вчерашната п...
17.06.2016 08:28
4udovi6teto написа:
Вчерашният ден, а и вчерашната пресконференция на "Тримата глупаци" беше много странна гледка. Имах чувството, че бях попаднал на нудистки плаж за педераси - първо Плевню си събуваше гащите, после Боко се мъчеше да му ги обуе, а Путин киризеше от храстите, докато Ненчев лъска манлихерата! :-)))
Чу


Мани, мани, това си е голям резил, откъдето и да го погледнеш. Но...все пак по-добре късно, отколкото прекалено късно!!!
цитирай
4. vladtepes - За Путин
17.06.2016 12:00
Путин трябва да бъде сменен от достоен професионалист майстор на чашката с отлична алкохолна подготовка, наследник на великия Елцин. В Украйна има голям брой достойни професионалисти с отлична алкохолна подготовка, ученици и последователи на великия Елцин като Порошенко, Луценко, Юшченко, Кучма и т.н. Изброените са удостоени в Русия с престижното звание "Пропойца", Кучма дори по-високото "Старый пропойца".
цитирай
5. kuschel - Не случиха американците на руски ...
17.06.2016 12:24
Не случиха американците на руски президент с тоя. Не пие и не пуши и само се чуди как да ги срита.
цитирай
6. kush11 - Ко стаа тука ве?! Цялото правите...
17.06.2016 21:20
Ко стаа тука ве?! Цялото правителство при Путин да се мазни. Бах мааму! Тия ми взеха хляба за два дена.
Г7, Г20 и после всички педали под строй при Путин в Петербург. Да еба мамичката ви фалшива!
цитирай
7. pando - PRIVET
18.06.2016 07:42
Camarade!
цитирай
8. django - Тези 1% са добре органзиирани и о...
22.06.2016 12:07
Тези 1% са добре органзиирани и осигурени финасово, политичекси и силово.


Другите 99 % са дезорганизирани, ангажирани със всякакви безсмислени дейности тип загуба на време, отчуждени, деморализирани, денационализирани, възпитани в материалистични антихристиянски ценности и култ към златният телец от социалният инженеринг на строителите на Вавилон. И ще се предават и ще се делят за глупави каузи и фалшиви алтернативи, понеже нямат вярата в доброто и справедливият съд в лицето на нашият Създател и не следват законът му, повечето от тези 99% не могат да бъдат проводници на доброто и ще паднат в мрежите на лукавият.

Според теб кой има повече шансове?

Нима ние знаеш че в световната история няма спонтанна революция с трайни последици? И че всички значими такива са организирани от този 1 % в интерес на неговите цели.

Все си мислех че ще успееш да излезеш от матрицата но изглежда малко съм те надценил.

Ербапченето е смешно занимание н няма никакъв реален принос.

Когато започнеш да ставаш популярен сред мнозинството се запитай дали не си се объркал и си станал лъжлив популист.
Аз не мога да видя момент в човешката история когато истината и тези които са я откривали са били популярни сред мнозинството.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377641
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031