Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2016 07:50 - И дъщеря ми каза подобни неща, но не и повярвах. Холандия???
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 8589 Коментари: 10 Гласове:
19

Последна промяна: 12.08.2016 07:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Анастасия Божинова 
 

Преди няколко години се разходихме из ЕС, като крайната дестинация беше Холандия, на гости на приятел...Навлизайки натам, първото, което забелязахме, беше подобряване качеството на пътищата... в Холандия бяха най-добри, наистина...Но... за Холандия - чистотата по улиците изобщо не беше това, което си представяхме, добре, че чистеха редовно... Наркомани, просяци бол... А да не говорим за Брюксел! Хаос в уличното движение, едно кафе не можахме да изпием, налазени от просяци... Никъде в така прославения ЕС не ни предложиха да ни дадат касова бележка при пазаруване, в супера в Арнем ме гледаха като извънземна, защото чаках такава... Изобщо тогава ми светна голямата заблуда, внушавана тук....


Анастасия Божинова В Арнем с изненада разбираме, че приятелят ни живее съвсем близо до река Рейн... Мъжът ми си вади едноседмичен билет и отиваме на риболов... Имаше риба, обаче от храстите зад нас започнаха да се чуват някакви подвиквания, смях... По едно време едно негро, танцувайки, изтърча по моста над нас, отивайки към този кораб, нашарен като зебра в бяло и черно, застопорен за постоянно и превърнат в център за наркомани,изплащан от холандските данъкоплатци..

.

image  Анастасия Божинова Там им давали някакви наркотици, храна, абе всичко... а работещите холандци плащат... та така... и у нас, де....



Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tera - Що пишете и преписвате глупости, бе хора?
12.08.2016 08:27
Това го пише човек, който сигурно само по високосни години ходи по чужбина. То си е и написано - "преди няколко години". Ходила съм по същите места "преди няколко години", а си след това, миналия месец се върнах от UK и Ирландия. Сега и те са налазени от стари и нови емигранти, особено Лондон, но КАСОВИ БЕЛЕЖКИ издават абсолютно навсякъде. Няма какво да ти предлагат да ти издадат, просто ти я ИЗДАВАТ. В Арнем са я гледали като извънземна, защото сигурно бъкел не отбира език, за да каже какво чака. Пък и кой го знае това село Арнем, та седнала от него да прави генерални изводи чак за целия ЕС!
Дето не могла да пие едно кафе госпожата в Брюксел и то "преди няколко години", налазена от кого ли не, пък и хаос в движението - пак поредните глупотевини. Движението естествено, че е много по-интензивно в сравнение с Долно Уйново, откъдето е навярно госпожата, но хаос не видях.
Изобщо дърдорете си каквото искате, който ходи по чужбина няма начин да не повярва на тези глупости. :Р
цитирай
2. aip55 - Това го пише човек, който сигурно ...
12.08.2016 08:47
tera написа:
Това го пише човек, който сигурно само по високосни години ходи по чужбина. То си е и написано - "преди няколко години". Ходила съм по същите места "преди няколко години", а си след това, миналия месец се върнах от UK и Ирландия. Сега и те са налазени от бежанците, но КАСОВИ БЕЛЕЖКИ издават абсолютно навсякъде. Няма какво да ти предлагат да ти издадат, просто ти я ИЗДАВАТ. В Арнем са я гледали като извънземна, защото сигурно бъкел не отбира език, за да каже какво чака. Пък и кой го знае тоа село Арнем, та седнала от него да прави генерални изводи чак за целия ЕС!
Дето не могла да пие едно кафе госпожата в Брюксел и то "преди няколко години", налазена от кой ли не, пък и хаос в движението - пак поредните глупотевини. Движението естествено, че е много по-интензивно в сравнение с Долно Уйново, откъдето е навярно госпожата, но хаос не видях.
Изобщо дърдорете си каквото искате, който ходи по чужбина няма начин да не повярва на глупостите. :Р

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Tera, Tera, Tera!
Наистина Холандия е една прекрасна страна, но за наркоманите, които лежат на всеки ъгъл на земята друсани и пикаят където им попадне, това е вярно. Аз също съм минал през този ад и повечето впечатления споделям с постинга. Само не с движението/трафика на автомобилите. Културата на водачите е на високо ниво съзнание.
Не се заяждам, но нека бъдем реалисти!
Хубав ден!
цитирай
3. tera - И аз не се заяждам,
12.08.2016 09:21
но зависи къде ходиш, все пак...
В Амстердам бях в Concertgebouw, в музея на Ван Гог, в Rijksmuseum, там, представи си, не видях пикаещи, надрусани наркомани.
А също не видях по вечерно време като се разхождахме по каналите, а и онази част с фенерите ми се видя доста постна. Не е честно така да лъжат хората, само една мома на прозорец видях.
То и в София, ако ходиш по Филиповци или ромската ма'ала в Пазарджик сигурно ще видиш същото. Mоже би без наркоманите, а само дишачи на лепило.
цитирай
4. saankii - кушеле, ти верно се изчерпа тотално, и се чудиш, к'ви измишлъотини да постваш..
12.08.2016 09:50
то бива ,бива Хейтърство....
нямам мерак, да и кроя шапката на тъз буля от Левуново..
но, тера е права,зависи кой къде ходи...
какво търси, къде го тегли акълОт
Свят пъстър!
цитирай
5. pando - Абсолютно си прав
12.08.2016 13:16
Еврогейският съюз/натрапен от ФАЩ/ ще се разпадне,защото броят на паразитите става по голям от броя на европейците,които се трудят. Медиите,ръководени от национални предатели/пета колона/ работят активно за "възпитаване" на толерастия и зомбита. Развязката не е далече...
Англия са като плъховете,които първи напускат потъващия кораб.
цитирай
6. krumbelosvet - Помни ли вякой
12.08.2016 14:21
кой измисли думата глупотевини? Та, когато вякой я употреби, знае се под чие влияние е бил.
цитирай
7. apostapostoloff - И в Италия, и в Испания, където бях НАСКОРО,
12.08.2016 18:21
на всяка крачка ме спираха просяци. Просяци, курви, безделници, клошари накъдето се обърнеш. А работещите италианци и испанци наричат самите себе си "работещи просяци". Защото данъците, осигуровките, наемите и режийните стопяват привидно високите им заплати и те жиевят с РЕАЛНА работна заплата от около 300- 400 евро.

Навсякъде е мръсно, занемарено, неприветливо. Никак, ама никак не е приятно да живееш в западна Европа, където, както казах, данъците, осигуровките и наемите са убийствени, а цените безобразно високи.

Точно затова през последните 26 години НИТО ЕДИН българин не забогатя в Европа (с изключение на Стоичков и Бербатов, разбира се).
цитирай
8. avekuku - Те това тук, от този сорос-садист е писано, когато е бил нормален син на червената номенклатура.
12.08.2016 20:28
Те това тук, от този сорос-садист е писано, когато е бил нормален син на червената номенклатура.
apostapostoloff написа:
на всяка крачка ме спираха просяци. Просяци, курви, безделници, клошари накъдето се обърнеш. А работещите италианци и испанци наричат самите себе си "работещи просяци". Защото данъците, осигуровките, наемите и режийните стопяват привидно високите им заплати и те жиевят с РЕАЛНА работна заплата от около 300- 400 евро.

Навсякъде е мръсно, занемарено, неприветливо. Никак, ама никак не е приятно да живееш в западна Европа, където, както казах, данъците, осигуровките и наемите са убийствени, а цените безобразно високи.

Точно затова през последните 26 години НИТО ЕДИН българин не забогатя в Европа (с изключение на Стоичков и Бербатов, разбира се).

цитирай
9. indiram - Здравей, Ку
13.08.2016 00:07
...
Който има дъщеря е художник!

Поздрави!
цитирай
10. apostapostoloff - avekuku Сорос ми каза да ти кажа, че
17.08.2016 10:06
си кръгъл идиот!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377263
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031