Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2016 21:13 - FOX: САЩ СА В УЖАС — ПОКОЛЕНИЕТО НА МИЛЕНИУМА СА ПО ДУША СОЦИАЛИСТИ, ДОРИ КОМУНИСТИ
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3101 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 27.10.2016 21:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Много съжалявам психо десните и тия, които вярват в капитализма и демокрацията, но те са изчерпани дори като внушения и митология. Това са лабиринти без изход, в които човек се лута докато се обърка напълно и полудее. Тия рецидиви на неолиберализма за мен са очевидни от много години, защото от 16 годишен съм изкушен от две теми - религии и геополитика. Бъдещето на човечеството (ако иска да оцелее) е само едно -МОДЕРНИЯТ КОМУНИЗЪМ, строят на мъдрите и социално честни хора. Знам, че за много това твърдение звучи като научна фантастика, но то се основава на многогодишни наблюдения върху обратите в социалното развитие на човечеството. Ето, че вече се появяват и първите признаци на тенденцията за която говоря.

Куш



image

Почти половината от американците, родени през 1980-те години, биха предпочели да видят за лидер на страната социалист, само 42 % се отнасят положително към капитализма, съобщава Fox News, позовавайки се на ново изследване на Фонда за памет на жертвите на комунизма. А много от тях считат Джордж Буш за по-кървав диктатор от Йосиф Сталин. Според мнението на водещия от телевизията, това доказва за пълната несъстоятелност на американската образователна система.     Днес ще видим репортаж на Джеси Уотърс за следното: какво мислят за президентските избори младите избиратели. Група под името Фонд за памет жертвите на комунизма е публикувала доклад за отношението на американците към социализма и комунизма. Изследването показва, че 32 % от поколението на милениума — т.е. една трета! — считат, че при Джорджо Буш-младши са били убити повече хора, отколкото при руския тиранин Йосиф Сталин. Това не е ли поразително?   Само 42 % от американците, родени през 1980-те, се отнасят положително към капитализма. А 46 % биха гласували за социалист от рода на Бърни Сандърс.    

Имаме връзка от Вашингтон с представителя на фонда Марион Смит. Господин Смит, изненадаха ли ви резултатите от изследванията?

 

МАРИОН СМИТ, изпълнителен директор на Фонда за памет на жертвите на комунизма: За съжаление, не бяхме особено изненадани. Повече от две години ние разказваме на американците, особено на младите, за почти 100-годишната история от момента на появата на световната сцена на първия комунистически режим. Това се е случило през 1917 година, след болшевишката революция. Оттогава около 40-те комунистически режима по целия свят са убили 100 милиона човека. Открихме, че болшинството хора се шокират от тези цифри, а много от тях не вярват. Затова подозирахме, че съществува такъв проблем.

 

Да преминем към Джорд Буш — младши и Сталин. За тези, които не знаят: Йосиф Сталин е бил диктатор в Русия, в СССР, по време на Втората световна война. Той е убил милиони хора — толкова много, че дори не могат да се преброят, защото за това няма информация. Това, което е правил Сталин, са масови убийства. Да се сравнява той с Джордж Буш-младши е абсурдно до болка. От това правя извода, че американската образователна система, системата на безплатните държавни училища просто не учат на нищо децата.

 

 

МАРИОН СМИТ: Не искам да съм прекалено строг към поколението на милениума, та това е и моето поколение — то се сблъсква с трудности при намирането на работа след завършването на колежа. Изследването ни показа, че сред моите връстници преобладават тези, които считат, че нашата икономическа система работи не в техен интерес, а срещу тях.

 

Да.
МАРИОН СМИТ: Приблизително 46 % биха гласували за социалист. А в следващото поколение — от тези, които в момента се учат в горните класове — за социалист биха гласували половината! А всеки пети — за комунист.

 

Но те дори не знаят какво е това социализъм! Имам предвид болшинството от тях. Искам да се върнем към въпроса за незнанието, кой е Сталин. Сталин не е бил по-добър от Хитлер. Същият е бил! Просто е убивал други групи от населението. Но за това не е имало информация. Разговаряйки със своите връстници, те не знаят за Сталин. Не знаят за Втората световна война. Нищо не знаят! Тогава как могат да вземат отговорни решения за икономическата система? Как е възможно това?

 
МАРИОН СМИТ: Прав сте. Това, което виждаме доказва, че има готовност много скоро да се взриви нашата собствена система, а не тя да се усъвършенства. И в замяна да получим това, което разбираме под Социалистическа система. Идеите на марксизма. Това е опасно, особено защото с термина «социализъм» само ни замазват очите. Социализмът исторически и интелектуално е преплетен с комунизма.

Петя Паликрушева


bgr.news-front.info/2016/10/27/fox-sashh-sa-v-uzhas-pokolenieto-na-mileniuma-sa-po-dusha-sotsialisti-dori-komunisti/#.WBI2WY469Og.facebook





Гласувай:
6



1. kuschel - Нека да имаме предвид, че все пак ...
27.10.2016 21:19
Нека да имаме предвид, че все пак разговарят двама души със сериозно промити от американската пропаганда мозъци, които от малки знаят, че комунистите ядат малки бебета.
цитирай
2. zaw12929 - Това не е зараза, а бъдеще- СОЦИАЛНА ...
28.10.2016 00:32
Това не е зараза, а бъдеще- СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА
цитирай
3. kuschel - Човечеството има две алтернативи. ...
28.10.2016 07:06
Човечеството има две алтернативи. Едната е неолибералната, което значи постоянни войни, безогледна конкуренция, разхищение на ресурси, хаос и гибел и другата - комунизма, което значи мир, сътрудничество, планиране, икономия на ресурси, комфорт за всеки човек, спокойствие, сигурност и щастие. И хората в края на краищата ще изберат да оцелеят. Това е простата логика.
цитирай
4. bojinkata - Както винаги си напипал точната ...
29.10.2016 22:44
Както винаги си напипал точната нишка! Поздрави!
цитирай
5. kuschel - Както винаги си напипал точната ...
29.10.2016 22:55
bojinkata написа:
Както винаги си напипал точната нишка! Поздрави!


Нещата имат своята логика.
цитирай
6. haralanov - Мдаа...
31.10.2016 12:20
Андрей Константинов, руски писател и киносценарист
("Бандитският петербург") :
"Атмосферата у нас в Русия е ужасна, мухлясала, някакво странно съчетание от смесени миризми осигуряват някакъв странен ефект. Това е миризмата на мухъл, тамян, вкисната супа, казарма, боя за обувки, парфюм. И на кофа, в която някой е повърнал и изхрачил кръв още от 1937 година." И прави извод: "В такава атмосфера не може нищо добро и ново да се роди. Може да се роди само някакъв плъх-мутант или поп със скъп часовник на ръката пеещ песните на Комсомола. Но не от това се нуждае нашата страна."
цитирай
7. dartanjan - Душата на комуниста е престъпна и ...
02.11.2016 06:20
Душата на комуниста е престъпна и богохулна. Колко е вярнио това твердение не знам, но и не ме вълнува. Обратното борене е започнало. Умните разбират. Безумните вярват в химери. Ако не приемат истината заради своите страсти и похоти, са длъжни да приемат лъжата. Доброволни слепци страдащи от садомазохизъм, които си мислят че като игнорират истината и реалността, тя ше престане да съшестува. В никаквъ случай, но само ще ги неподготвени и много уплашени. Комунизма е изобретение на олигархията.. То е отлично средство за подтисниетво и управление на съвесста. Но роба не обича свободата и сводният човек. Тои обича насилието в името на гордостта и суетата. Много роби които не са пожелали да станат свободни личности ще погинат про завръщането на Божият Син в сила и слава. И причината ще е че те не са не снаучили да живеят според принципите на вечният живот заложени в Божият морален закон.
цитирай
8. apostapostoloff - Загнива, загнива световният капитализъм!
04.11.2016 08:03
От столетия загнива и най- сетне ще изгние съвсем.
цитирай
9. krumbelosvet - Имам, как да кажа, добре познат зрял младеж съм 45-те
07.11.2016 14:54
който вярва, че комунистите са затваряли деца в Белене зарад ... СЛУШАНЕ на рок!!! И не може да му се обясни, че само дете над 21 години, ако сляша рок нощем, и съседите се оплачат, и дойде милиция, а той е пиян или дрогиран, и започне да проповядва всички политически гадости, които е чул от "гласът на Америка", и продължи да ги проповядва и след като изтрезнее в милицията, само тогава можеха ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ за по-оериозно наказание. Един Кошлуков е празнувал 4-ти юли в затвора, и не е бил изяден, нито преместен в Белене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2378862
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031