Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2016 13:37 - Наистина, много тъжно е да се родиш прост в проста държава! Много! Поздрав за приятелите по случай Нова година.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3007 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 31.12.2016 18:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вероятно поради техническа грешка или бъг ми изчезнаха два любими постинга и ми отне доста време да ги възстановя. Надявам се на новият постинг да не му се случват подобни беди.
А, и да предупредя пак! В тоя блог не се толерират психодесни, сексуално дезориентирани, русофоби и прости хора! Коментарите на подобни индивиди се изтриват моментално. Това е в случай, че някой още не познава правилата на моите блогове. Те са за социалисти, русофили, евроскептици, антинатовци, социално мислещи умни хора и само за тях!


 Да започнем с един изумителен цитат от вестник "Вашингтон поуст", който нагледно показва до каква степен слабоумието е обхванало американското общество. Подобна излагация е недопустима дори за селска многотиражка, но явно в Америка подобно чудо не прави впечатление на никого.

Вестник Washington Post нарича решението на президента на РФ "рядко нарушение на дипломатическата традиция на взаимните мерки за наказание".

Честно ви казвам, аз не зная как може да се коментира такова нещо. Оставям го на вас.
Нарочно тоя път се позовавам на американски източник, понеже е по-снизходителен. Местните медии са значително по-саркастични и вероятно няма да допаднат на някои хора тук...
Спирам с коментарите. Имате глави, мислете и си вадете изводите сами.



CNN: Путин нанесе страшна обида на Обама с отказа си да изгони американски дипломати
Отказът на президента Русия Владимир Путин да изгони американски дипломати и поканата към децата им да дойдат на новогодишното празненство в Кремъл е истинско унижение за отиващия си американски президент Барак Обама. Това коментира тази вечер по рупора на демократите CNN бившата шефка на московсковското бюро на новинарската телевизия и водещ експерт по Русия Джил Дохърти, пише сатйтът epicenter.bg.


image


Тя смята, че сдържаната реакция на Москва на недружелюбните действия на Вашингтон е сигнал, че политиката на Обама вече няма никакво значение. Дохърти отбеляза обаче, че за новоизбрания президент Доналд Тръмп това може да е сигнал: "Хайде да забравим какво е било досега и да започнем да работим заедно". 

Позицията на Кремъл е "страшно оскърбление" за Обама, тъй като в нея се съдържа намек за политическото безсилие на отиващия си стопанин на Белия дом, смята Дохърти.

 Напомняме, че вчера Путин заяви, че Москва няма да експулсира американски дипломати в отговор на изгонването на 35 руски дипломати от Вашингтон и Сан Франциско.

Вестник Washington Post нарича решението на президента на РФ "рядко нарушение на дипломатическата традиция на взаимните мерки за наказание".

 На фона на препоръките на Сергей Лавров и "дългата история на експулсиране на дипломати от двете страни в качеството на ответни мерки", путинскят маньовър беше "знаменателен", пише New York Times. " Г-н Путин има склонност към остроумни и изненадващи действия е неговото заявление в петък съответства на това", коментира изданието.

glasove.com/categories/novini/news/cnn-putin-nanese-strashno-oskyrblenie-na-obama-s-otkaza-si-da-izgoni-amerikanski-diplomati


Асега поздравителната част за Нова година 

Ако се чудите какво е kuschel и защо се казвам така, вижте филмчето. Kuschel е нещо много обичливо и приянто за прегръщане ( също като мен хаха-ХАМ!).

Това е Новогодишният ми поздрав за приятелите. Следващата 2017 година ще е преломна. На 3-ти март всички на Шипка! Ще се даде знак за дълбока промяна. Присъствието ви е задължително. Бъдете щастливи и оптимисти! И на това леберастко психодясно робство скоро ще му дойде края.





www.vbox7.com/play:cbafbbe4&start=15

С превод на български.
 




Гласувай:
8



1. kuschel - Ако някой от модераторите има сп...
31.12.2016 14:36
Ако някой от модераторите има специално отношение към мен по политически причини, това също е в разрез с политиката на блог.бг. Ако става въпрос за псувни и нецензурни изрази, то тогава трябва да се блокират половината от блоговете. Жив пример са коментарите във водещия постинг в челото на първа в момента. Война на живот и смърт е - социализъм срещу пагубен неолиберализъм. Няма как да сме добри и толерантни, защото става въпрос за оцеляване на нашата родина, която предателите докараха в глуха линия. Така че господа модератори, мирновременните правила не важат по време на война, а тя тече с пълна сила.
цитирай
2. bojinkata - Прости, но щастливи! Имат си вожд, ...
31.12.2016 17:00
Прости, но щастливи! Имат си вожд, лидер, харизматичен, бог, началник, с мноооого обещания!
цитирай
3. apostapostoloff - Гледай да не се натряскаш довечера, че
31.12.2016 18:02
утре ще дереш лисици! Наздраве и здрав, прав, кУрав!
цитирай
4. kuschel - утре ще дереш лисици! Наздраве и ...
31.12.2016 18:04
apostapostoloff написа:
утре ще дереш лисици! Наздраве и здрав, прав, кУрав!


Аз съм разумен човек. Имам мярка. Наздраве и на теб, да можем да се ръфаме и догодина! Но да знаеш, че през 2017 аз печеля.
цитирай
5. pando - Добра година
31.12.2016 18:09
Да си жив и здрав!
цитирай
6. kuschel - Да си жив и здрав! И ти да си жив и ...
31.12.2016 18:12
pando написа:
Да си жив и здрав!

И ти да си жив и здрав! Борбата продължава и здравите сили ще победят лакеите на Козяк.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377323
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031