Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2017 13:45 - Изповедта на един мъченик на комунизма, чиито приятел е бил застрелян от комунистите
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 4894 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 02.01.2017 14:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Какво знаете Вие за злия комунизъм?! Нищо! Простаци. Помня оная 1982 г., когато тъкмо бях излязъл от казармата и имах вече мустаци, бях и студент, една вечер в общежитието ни /605-та стая на блок 40 А/ нахлу мракобесната полиция. Ние слушахме Райнбоу, Блек Сабат, Уайт Снейк на един скапан стерео-касетофон "Хитачи" и перяхме белот, пийвайки си тайно гроздова ракия и бира, дето нелегално продаваха в Супер-а до зала "Христо Ботев". Изпонаарестуваха ни, караха ни в РУ на милицията, изпотрепаха ни от бой, а приятелят ми по стая, после разбрах, го бяха разстреляли насред Кюстендил. Сетне той си завърши с много добър успех, но травмата от разстрела си му остана и до днес. Колко такива травмирани имаше по студентски град , не Ви е от работа. Такива всеки ден ходеха да се подписват някъде, за да се впишат в комунизма. Даже, знам от приятелят ми, карали са ги да слушат по един час Вивалди, Чайковски, Бах, Бетовен, Щурците, Диана Експрес, Сигнал. А, бе, ужас, казвам Ви. Направо тоя комунизъм ни направи идиоти, уби всичко детско в нас, направи ни да мечтаем да си променим пола, което и стана, де.
Още неща ще Ви казвам, повече не мога да таЯ тоя вулкан от гняв, трупан толкова години.
Такива ми ти работи.

Айде, за последно за комунизма, за да можете да го смелете по-лесно.
В тия мракобесни времена беше широко застъпен канибализма. И по-точно клането и яденето на деца. Ако всичко друго беше ужасно, то това беше най-големият ни кошмар. Непосредствено след 9-ти, най-напред изклаха и изядоха децата на многодетните семейства, като наследство от високата раждаемост преди това. Първи бяха недъгавите, хромите и слепите. България нямаше нужда от толкова много гърла, още повече пък и неработоспособни. Месото им се продаваше по магазините с купони. После, когато намаля драстично населението, стана проблем, който бе решен с директива на Априлският пленум на БКП. Указанията бяха да се подобри здравеопазването, но най-вече в месодайните породи хора. Получи се, защото вместо БКП да вземат и колят по 2-3 деца от семейство, вземаха най-много едно, което бе с добри вкусови качества. Цикълът се затвори. Стигна се до там, че стимулираха раждаемостта, като даже семейства с по 4 деца, пенсионираха майката на 45 годишна възраст, даваха им жилище и други придобивки. И населението тръгна нагоре. Баси и ужаса - раждаш, за да ти изядат детето. Та и се грижат за това да се размножаваш. Но, нямаше начин, ще раждаш, инак ще те разстрелят. Гадното бе, че не разрешаваха да се ядат храни с консерванти, оцветители и други отрови, за да е крехко после месото на децата. Нямахме избор - и да искаш да се отровиш, не става. И самоубийствата не бяха разрешени, въпреки че ги имаше понякога. На самоубилия се месото не се пускаше в търговската мрежа, щото можеше да има ефект на желанието повече да си слагат край на живота.
Сега вече не е така. Отечеството се освободи от този ужас, и хората могат да се самоубиват свободно, и без никой да му направи забележка.
Из сериите лекции на Громящ Комунизмов.


image

Атанас Манушкин 



Тагове:   комунизъм,


Гласувай:
11



1. kuschel - Mitko Iskrev Верно, тоя лош кому...
02.01.2017 13:54
Mitko Iskrev Верно , тоя лош комунизъм народи толко много пенсионери , че демократичния преход вече 27 години не може да се справи с тях . Нямам търпение да вида след 13 години колко ще бъдат пенсионерите демократи ? Що се отнася до това , което разрешаваха да се прави и слуша са имали право . Вижте до къде ни докара чалгаризацията в културата и управлението

Stefka Bogdanova Разстреля ли са приятеля ти,но пак е завършил и то много добре.Днес,много момичета и момчета,поради липса на средства, без разстрелване ,не могат нито да запишат,нито да завършат в някое учебно заведение.Това съответно бие по имиджа на България.При "гадния"социализъм по образование бяхме в челните редици.Днес в ерата на"процъфтяващата"демокрация пак сме в челните редици ,но по неграмотност и тъпотия.

Radi Chuhlev Скриха истината от народа, Наско! Иначе нямаше да я има 1989-та и опиянението на народа по площадите с песента "Времето е наше"! Аз, който вече имах контакти със западняците и знаех, какво представлява техния живот, крещях на площада: "Не бъдете тълпа! Бъдете личности! Ще ви измамят!", както и стана! И днес ОТНОВО ви предлагам АЛТЕРНАТИВАТА: https://www.facebook/groups/bppbg/?ref=bookmarks
цитирай
2. dedenze - Добри спомени, пропуснал е някои много подобни неща :
02.01.2017 14:43
Децата на уж комунистите членуващи в БКП не ги ядяха, затова партията набъбна над 1200000 души, е не приемаха всички кандидати, такъв беше случаят с Иван Костов ! Но той е хитрец и се ожени за партиен секретар, така спаси дъщерите приличащи ужасно на него ! Не ядяха и комсомолците ( над 2000000 души), особено активистите, такъв беше случаят с Плевналиев !
Не само това, нямаше безработица, обратното работната ръка не достигаше, затова внесоха виетнамци, ефекта беше двоен, никаде не останаха бездомни кучета .....!
цитирай
3. kuschel - Пък мен ме караха да уча и да се явявам ...
02.01.2017 15:42
Пък мен ме караха да уча и да се явявам на изпити, вместо да си купя дипломата. Щях да полудея от четене в това МЕИ. Косьо Марков от Тангра, Киро Маричков и тях ги караха да учат, макар че свиреха към комсомола и те не издържаха тая репресия и напуснаха още в първи курс. Знам и за много други репресирани. Цял роман мога да напиша.
цитирай
4. aip55 - Все бях чел
02.01.2017 16:56
измишльотини за соца, но това е върхът на демагогията!
цитирай
5. kuschel - измишльотини за соца, но това е в...
02.01.2017 17:19
aip55 написа:
измишльотини за соца, но това е върхът на демагогията!


Иронизира Митодито Андреев, защото оня ги плещи подобни глупости.
цитирай
6. merlin68 - измишльотини за соца, но това е в...
02.01.2017 19:34
kuschel написа:
aip55 написа:
измишльотини за соца, но това е върхът на демагогията!


Иронизира Митодито Андреев, защото оня ги плещи подобни глупости.


Той иронизира, но мнозина от родените в демокрация не разбират това и вярват ако не на 100 то на 99%
цитирай
7. kuschel - Вярват, Краси и не се замислят даже. ...
02.01.2017 19:57
Вярват, Краси и не се замислят даже. Така е било преди 100 години на запад. Точно такива приказки са говорели за комунистите. Всичко се повтаря.
цитирай
8. baalkan - комунизма е измислен от ционистите за контрол над гоите
03.01.2017 10:05
Които иска комунизъм да отива в Америка ,там комунизма е в разцвета си,пълен контрол над гоите (масите ,оффцете или народа ..кой каквото си хареса) а гоите са доволни и добре задоволени материално.Разбира се комунизма е по добрия избор от скрита окупация ,защото там врагът е видим и открит , а при скрита окупация уж всички са равни ,но над местното население се упражнява геноцид и същевременно се толерират всякакви нашественици от рода на сирийски афганистанци ,мангали ,данайци и всякакви други НЕгърци със или без НЕ...
цитирай
9. apostapostoloff - По времето на Живков имахме
03.01.2017 19:38
разкошни заплати. Аз взимах над 10 000 лева месечно. Имах три леки коли, едната от които "Мерцедес".

А магазините пращяха от стоки. Такова изобилие, такъв разкош... Обаче едни гадни реститутки и соросоиди взеха че унищожиха хубавата ни държава, която беше втора икономическа сила в света. След братския Съветски Съюз.
цитирай
10. baalkan - apostapostoloff ,по време на Живков нямахме
03.01.2017 21:14
ФЕД базиран в България , да печати безконтролно и в неограничено количество левове като световна валута и по този начин да крадат останалите държави като пладнешки разбойници в името на демонокрацията ,за да имат пълни магазини за оффцете си .За да си взимал над 10 000 лева месечно и да си имал 3 коли включително "Мерцедес"освен ако не е бил правителствен или си зачислен на щат в една сграда на ул Козяк в София!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377575
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031