Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2017 21:01 - Драги модератори, безобразието на което ще станете свидетели не може да се коментирам с възпитани думи, защото и най-дивашките псувни са слаби за него, но...
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 3310 Коментари: 8 Гласове:
13

Последна промяна: 08.01.2017 21:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Ако все още има наивни лумпени, които вярват в демокрацията, това филмче ще ги полее като студен душ. Трудно е да признаеш на себе си, че си бил подло измамен, защото си интелигентен човек и имаш добро мнение за себе си. Виждаш жестоката истина, но просто не можеш да си разрешиш разочарование. Мръзнал си, скачал си по площадите, крещял си ожесточено: "СДС, СДС, сдс ...сд.дс...дс...", громил си комунизма, уверен, че идва СВОБОДАТА, БЛАГОДЕНСТВИЕТО, СВОБОДНОТО СЛОВО, СВОБОДНАТА ИНИЦИАТИВА, ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА И ОЩЕ И ОЩЕ И НАЙ - ВАЖНОТО ЦЕЛОГОДИШНО БАНАНИ. Разрушават предприятията - грандомански са, съсипват селското стопанство - земята в реални граници, свирепа реституция - хак им е на комунягите, дива приватизация - държавата е лош стопанин, образованието, здравеопазването, всичко се руши - безплатен обяд няма, накрая няма работни места - вече сте граждани на света, бегом! И така нататък, злините са трупат, но ти вярваш, вярваш и не искаш да си признаеш, че съмненията те гризат като гладни плъхове и накрая стигаш до спасителната мисъл - Това не е истинската демокрация. Не се получи, защото комунистическите наследници я изопачиха. Не братче, не са виновни наследниците. Виновна е твоята глупост, виновна е твоята наивност, защото прие сладките приказки за светата истина. Гледал си навярно стачки и побоища на запад. Не си ли зададе въпроса, защо ги има? Защо, след като всичко там е прекрасно, м? Не очаквай да ти простя. Отначало те мразех до смърт, след това те презирах, сега просто те съжалявам защото ти предстои жесток катарзис. Гледай, глупак и дано започнеш да изтрезняваш от демократската болест.

Куш






Гласувай:
18



1. merlin68 - Тия са дребните дУпетати, по-ед...
08.01.2017 21:49
Тия са дребните дУпетати, по-едрите взимат милиони от лобистите.
цитирай
2. pando - Апостолоф....
08.01.2017 21:54
Бъди горд! Тези европаразити съществуват и папат благодарение на такива като теб и Писковица...
цитирай
3. kuschel - Покъртително е всичко това, на фона ...
08.01.2017 22:04
Покъртително е всичко това, на фона на дивашката мизерия в страната. Омръзна ми да гледам безумни погледи, хора ровещи из кофите и просяци на всяка крачка. Събудете се бе хора, Скочете, бийте се, спрете тая свинщина. Какво чакате, слепи ли сте. Не зная какво да кажа вече. Какво трябва да се случи още за да прогледнете. Що за народ сте...такъв, който стоя 500 години под робство - световен рекорд.
цитирай
4. bezistena - Жестока истина! Аз минах по този ...
08.01.2017 23:40
Жестока истина!
Аз минах по този път и омерзнен от всички живях в болезнен реалити катарзис...
И прогледнах и се познах и гледам над всички мерзавци и мерзости нагоре,където се виждат Те!
цитирай
5. kuschel - Не е срамно човек да сгреши, срамно е ...
09.01.2017 04:54
Не е срамно човек да сгреши, срамно е да не може с години напред да осъзнае грешката си. Аз участвах създаването на Партията на зелените, заедно с Каракачанчето, но още след първите заседания на ВНС осъзнах, че седесарите са банда освирепели реваншисти, които са готови да съсипят страната само за да отмъстят на комунистите. Веднага ми стана ясно, че тия лузери ще извършат огромни пакости, защото са финансирани и насъсквани от враждебни нам сили. Превзеха първо медиите и започнаха брутално манипулиране и оглупяване на нацията. Съсипаха образованието, културата и морала, замествайки ги с долнопробни ерзаци. Изобщо, оказаха се престъпници от класа. Новият народен съд, ще покаже всичко това. Дано е по-скоро, защото времето тече безмилостно бързо и държавата загива.
Трябва да сте ми благодарни, че направих това филмче достъпно за вас, защото то по същество е едно силно лекарство срещу заблуди.
цитирай
6. apostapostoloff - От Освобождението до сега не
09.01.2017 06:38
сме имали по- добра реколта! Толкова много продукция са произвели нашите крупни земевладелци, че 70 % могат и ще бъдат изнесени в чужбина. Българското селско стопанство НИКОГА не е било в по- добро съсътояние.

Същото важи и за иконимиката. Ако досега не можехме и да мечтаем за приходи от 5 милиарда от туризма, през отминалата година реализирахме цели 6, 5 милиарда! i

Истината е, че Борисов постигна невероятни неща, светът вече говори за "българско икономическо чудо".

Това хората го знаят, а на твоите празни приказки за "...Разрушават предприятията - грандомански са, съсипват селското стопанство ..." вярват само идиоти като pando.
цитирай
7. kuschel - Шарли, ти живееш в своя звезден свят ...
09.01.2017 06:51
Шарли, ти живееш в своя звезден свят и нямаш никакво понятие от действителността. А и лесно изкараните пари ти дават чувството за благоденствие. Интересно, какво мислят 3 милиона души, които живеят със средства по-ниски от границата на бедността. Аз мога да ти кажа. Ако им паднеш, жив ще те одерат.
цитирай
8. morskipesni - България създава КОЛОНИАЛЕН БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ
15.01.2017 13:14
Мръсници като горепосочените раздават Земята Българска и цялата икономика на мафиоти, които изнасят парите в банковите си сметки. Прикриват ги господарите им еДромафиоти от ЕС! България НЯМА НАЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ- в страната остават огризките от вълчата трапеза!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2388358
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930