Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2020 21:01 - УТОЧНЕНИЕ
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 2568 Коментари: 13 Гласове:
10

Последна промяна: 22.02.2020 19:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

По повод на организацията "Лели ГЕРБ" искам да кажа няколко думи. Защо точно за тях ли? Ами, защото по-фанатични мисирки надали има някъде по света. Мотивът им е колкото тъп, толкова и идиотски - "Щял да ги спаси от комунягите?". Те, сякаш "комунягите" ядат мърша. Това разбира се са глупости, но прецъфтелките имат и по-сериозни причини да обожават плондера. Всяка една от тях разчита да си направи сепфи с банкянския Брат Пит и да го сънува нощем в мокрите си сънища. image:)...
А сега по-сериозно.
Хората, които мразят комунизма са лентяи, кръшкачи, извратеняци, загубеняци, хора с долни страсти... с две думи лузери (несретници, губещи от англ.). За лентяите и кръшкачите комунизмът е кошмар, защото при него трудът е задължителен, а варианти за незаконни доходи почти няма. При комунизма няма как да прикриеш, че си тъпак, защото не можеш да се скриеш в къщи и ако не те бива за нищо, просто метеш улиците. При комунизма няма как дълго да печелиш от наркотици и проституция, защото винаги някой ще те изпорти, а милицията и подкупи не взема, пък как бие...Лузерът е човек, който се надценява, но понеже няма необходимите качества, не се издига в службата и кариерата но смята, че е недооценен.
Обаче...пристига демокрацията и утайката при социализма светкавично изплува. Изведнъж се появява дежурния виновник за всички неуспехи на неудачниците. Плюеш комунягите и автоматично получаваш индулгенция за некадърността, извратеността, алчността, властолюбието, фукливостта и незначителността си. Вие сте прости, но и Идолът ви е прост и се чувствате в свои води за пръв път в живота си.
Това е накратко историята и генезиса на психодясната сбирщина от "демократи" към които спадат и СДС и ГЕРБ и всякакви подобни на тях маргинали.

image






Гласувай:
12



1. kuschel - И тия дето лъготят хората и звездите ...
20.02.2020 21:14
И тия дето лъготят хората и звездите им говорят също недолюбват комунизма, че при него шашмите им не минават. Типичен представител на мошениците е Алена, но и блог.бг имаме врачка.
цитирай
2. kvg55 - kuschel,
20.02.2020 21:14
Прекрасно есе си написал.
Говори се, че към "психодясната сбирщина от "демократи" ще се присъедини и Слафчо.
цитирай
3. kuschel - Само той липсва. :) Danka Ge...
20.02.2020 21:34
Само той липсва. :)

Danka Getsova .".. относно "народняците" от ГЕРБ, винаги съм казвал че това са неуспели кариеристи и обикновено бивши комунисти 3 и 4 качество... и като проследим действията на назначените от ГЕРБ кадри се убеждаваме, че не е случайно ,че до момента въпросните кадри НЕ са успявали. Терминът "калинка" не се появи току тъй. Въобще там има някаква потискаща бездарност и некадърност, съчетана с липса на въображение, късогледство, стахопочитание и сляпо подчинение на Лидера + склонност към гешефтарство и газене на законите и морала... Въобще положението с кадрите там е повече от трагично. Не е чудно че с каквото и да се захванат то изглежда като писано на коляно от хора със специални потребности... много са зле."

Dafina Rashkova Добре сте ги анализирали, но точна тази версия за мразещите "комунизма" и размахващи го като заплаха, НАЙ МИ ДОПАДНА, ОРИГИНАЛНА И ВЯРНА! Само ЗЛОБАТА сте пропуснали!👍😊

Milko Stamatov Идолът им щеше вече да е пенсиониран пожарникар от някоя от многобройните пожарни в София

Димитър Иванов Наистина изплува плявата...
цитирай
4. kuschel - Току-що по 7/8 ТВ врачката Алена ...
20.02.2020 22:29
Току-що по 7/8 ТВ врачката Алена предупреди Бойко Борисов, че звездите му вещаят любовно разочарование, затова да не ходи в Симитли, кмета отсъствал. :)
цитирай
5. morskipesni - Увертюрата е чудесна и в чист тон!
21.02.2020 09:02
Колкото по-напред отива действието, толкова по-ясно става, че ВСИЧКО В ДЕМОКРАЦИЯТА е лъжа и уйдурма. Не само думите- и нотите- но и синтаксисът, точките и запетаите им са лъжа!
цитирай
6. pando - 100%
21.02.2020 09:31
ISTINA!
цитирай
7. bojinkata - Следват: "Каки ГЕРБ", ...
21.02.2020 10:47
Следват: "Каки ГЕРБ", "Курви Герб", "Педита ГЕРБ" и т.н. от плявата!
цитирай
8. kuschel - Тиквата май яко е сгазил лука. Ис...
21.02.2020 16:13
Тиквата май яко е сгазил лука. Испанците го търсят да го бесят. :)
цитирай
9. apostapostoloff - Към Карлуково и Курило
23.02.2020 07:59
бегом марш! Припкай, припкай дърт галфон!
цитирай
10. radostinalassa - Защо испанците търсят ББ?
23.02.2020 08:09
Мафиотите се карат?
цитирай
11. kuschel - Защото добре знаят каква стока е, а ...
23.02.2020 08:34
Защото добре знаят каква стока е, а те не обичат такива работи. Дори зетят на Краля вкараха в затвора.
цитирай
12. kuschel - Шарли, не ме мисли мен, ами гледай ти ...
23.02.2020 08:36
Шарли, не ме мисли мен, ами гледай ти къде ще бягаш, че ако те набарат комунистите ще ти нажулат задника с коприва.
цитирай
13. kuschel - Банкеръ Daily Евгений Дайнов...
23.02.2020 15:43
Банкеръ Daily
Евгений Дайнов:
Всичко бледнее пред новината, че Борисов е разследван за пране на пари.
Това, че Бойко Борисов е казал нещо, абсолютно нищо не означава от години. Днес казва едно, утре друго. Това не е провинциален скандал. Всички големи испански вестници до обяд бяха публикували материали за разследването на българския министър председател за пране на пари. Испанците му викат избелване на пари. Това означава, че още утре във всички френски и германски вестници това е новината, която Европа ще обсъжда. Това е скандалът, заяви политологът Евгений Дайнов по повод публикациите на испанското издание Ел Периодико.

Дайнов запита дали може да се вярва на тезата на премиера, че зад атаката стоят руските служби и президентът Румен Радев: "Вие вярвате ли му на Бойко Борисов? Румен Радев се обадил в Кремъл и е казал: Я подкупете един испански вестник, да накиснем Бойко Борисов. Вие вярвате ли, че в Испания се обажда някой от Кремъл и му казва: Ще ти дам 300 рубли, ти накисни българския премиер."

Дайнов заяви, че даже в България тези неща не се случват по този начин. Вероятно само в някоя малка община. Той уточни, че като гражданин на Европа може да разчита на испанската полиция да се захване с нещо, за което в България има страх. Може да разчита, че Европа ще проговори за нещо, което тука се покрива, потулва и мачка.

Защо в България няма реакция, въпросът е риторичен. Вече информационният поток не може да бъде спрян, за да остане нещо скрито, някой трябва да отреже интернет и да направи Берлинска стена, което няма как да стане.

"Бойко Борисов успя да откъсне България от европейските нрави и да направи феодално-провинциално владение, в което лъжата, измамата и манипулацията са по-силни от истината и фактите. Дълго време му минаваха номерата. В ЕС сме виждали президенти и министър-председатели да подават оставки за много по-малки неща. Ако министър-председателят е гражданин на Европа и европейски политик, трябваше да подаде оставка още в 9 часа сутринта", каза още пред БНР политологът.

"Пред новината, че българският министър председател е разследван за пране на пари, всичко друго бледнее. Аз очаквам Румен Радев да се произнесе по теорията на Бойко Борисов, че се е обадил в Кремъл и е казал: Дайте някакви рубли на испанската преса да окепазят ония отсреща", обобщи Евгений Дайнов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377480
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031