Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2021 22:10 - Американците май наистина недооценяват способноститe на „дементния Джо“
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1373 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 07.12.2021 07:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Непреходната “мъдрост” на леля Хил

Хилари Клинтън: "Американците просто не оценяват това, което Джо направи за тях".

Това е изблик на такава дълбока и откровена мъдрост, нали. Можете направо да се подпишете под всяка нейна дума върху белия снега с жълто мастило и дори за повече авторитет да ударите по една кафява удивителна накрая!

Неблагодарните американци, очевидно, в по-голямата си част страдат от старческо изкуфяване, по примера на самия Байдън, по прякор „Джо Деменцията“ и не помнят големите му добри дела, или „народът нещо не му е правилният”. Между другото това важи и за управлявалия ни до скоро еднокнигов пожарникар с големия задник.

В момента Байдън има среден рейтинг на одобрение от около 38%, много под средния рейтинг на одобрение от 55%, на който се радваше през май.

Никой всъщност не знае колко ниско ще падне Джо и то не по стълбата на самолета.

Това обаче не попречи на пламенните му съюзници да се втурнат в негова защита и да обвиняват троловете в социалните мрежи, че броят им се увеличава.

Карлос Гарсия от списание “Блейз” пише: “Бившият кандидат за президент Хилари Клинтън се опита да обясни лошите резултати от допитванията за президента Джо Байдън, като обвини американците, че не оценяват това, което Байдън е направил за тях, и обвинява социалните медии”.

Клинтън направи тези коментари, докато беше гост в шоуто на Рейчъл Мадоу.

„Знаете ли, демокрацията е бъркотия. Знаете ли, много хора бяха разочаровани, гледайки объркания процес на приемане на законопроекти “, каза Клинтън.

„И те наистина не оцениха, че през годината администрацията на Байдън прие два основни законодателни акта както в Камарата на представителите, така и в Сената, тя прокара друг важен документ през Камарата, който скоро ще влезе в Сената“, продължи тя.

В американските комедии е обичайно да се вмъква смях зад кадър след думите „Демокрацията е бъркотия“. Шоуто трябваше просто да се срути от хилеж.

Действително сегашното почти месианско издигане на демократите на власт под лозунга за сваляне на тоталитарния пропутински режим на Тръмп доведе до известно безредие. Но обикновените хора слабо се интересуват от бъркотията в Конгреса - виждат я по улиците и по прозорците на домовете си. След като направи полицаите изгнаници в собственото си общество, тъй като демокрацията днес е върховенство на демократите, а не на закона. Настоящият порочен режим потопи много градове в престъпен хаос. Сега черните линчуват, а не обратното - белите са принудени да плащат, да се каят и да сменят пола и дрехите си.

Наводнявайки икономиката с непокрити долари, властите събудиха Ктулху, който дремеше в дъното на икономиката на дълговете - инфлацията, която все още не е хипер, но вече е готова да стане двуцифрена, а в някои сегменти вече вече е станала.

Всичко, което е скъпо и сладко за обикновените американци, поскъпва: коледната трапеза, автомобилите на старо, адвокатските услуги и наемът на проститутки, дендро-фекални имоти с орхидеи и портокалови дървета.

Дигитализацията и убождането достигнаха наистина огромни размери. Режимът е готов да отнеме работата на възрастните, които не искат да загубят медицинската си девственост и отваря кървава уста към децата.

В същото време е доста трудно да се разчита на всенародна любов, не повече от Борката Елцин след шоковите реформи и демокрастията на обществото, знаете.

Резултатите от допитването на общественото мнение на Байдън също бяха силно засегнати след катастрофалното оттегляне от Афганистан и кризата с нелегалната имиграция на границата.

Да, това е пълно падение! Трябва умение така публично и епично да се омажеш с лайна по целия свят в "гробището на империите". Най-интересното е, че в Афганистан такъв изход можеше да бъде предотвратен и можеше да се уреди достойно оттегляне с цветя през известния мост - можехме да помогнем. Очевидно подобен провал можеше да се режисира умишлено, но явно Петров и Боширов не са успели да организират такава тълпа.

Изобщо такъв резултат от краткосрочното управление на Джо беше прогнозиран от мнозина въз основа на предизборната му програма. Полезните точки се изпълняват със скърцане или изобщо не се изпълняват, а вредните се преизпълват с весело възклицание и хвърляне на капачки.

Клинтън, според нейната непреходна "мъдрост" нарече републиканците виновни за непопулярността на Джо. Но странното е, че този път не бяха виновни както обикновенно Путин или Китай.

по матреиял от Pogled.info



Гласувай:
7



1. bojinkata - При нас демокрацията/демокраж...
02.12.2021 23:07
При нас демокрацията/демокражбата/ не е бъркотия, а узаконена кражба! За целта герб си направи удобни закони. Да видим новите какво ще направят?
цитирай
2. krumbelosvet - Кражбата е ужасна
03.12.2021 06:25
Крадат на умрял кон кожата. Дръжте крадеца и забравете кой умори коня.
Аз постоянно напомням как умря конят, но това е по-сложно за разбиране. Дайте да си върнем кожата, макар че едва ли. Сигур е изнесена.
цитирай
3. kvg55 - iw69,
03.12.2021 07:23
Изкуфелци! На следващите избори наред е пак Килъри Хлинтън.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4821255
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16453
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031