Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2022 01:15 - Да наречеш трол маестро Гергиев , когато сам седиш
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 2744 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 03.07.2022 01:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 с памперс зад клавиатурата/ да не изпуснеш нещо в мрежата/ в компанята на многобройните си профили е и смешно , а и заслужаващо съжаление. 50 години да ядеш и сереш , без никакъв КПД и да се нахвърляш на целунат Свише е гнусно. Щото във вековете след нас/ако се запазим/ , бъдещите поколения ще съдят за нас по хора като гореспоменатия маестро , а не по Венци , или  посеркото "посегнал " на Маестрото. 
Разликата между Венци и посеркото е в това , че Венци може да оцени дарованието и ако има възможност/още не съм имал/ да се наслади на моженето му. Толкова по този въпрос

Прочетох несвързани редове за инфлация, лихвен процент и  т н. Ще се спра само на 
драсканиците където съм споменат.
Първо  искам да поясня , че има много голяма разлика между месечна и на годишна база инфлация.  Това , че "изобличителят" чете статистически данни е добре, но по добре щеше да бъде да се бе помъчил да ги осмисли, или да помоли някой да му ги обясни.
Да, аз написах , че за юни се очаква нулева инфлация, а за юли дефлация. И това се дължеше на следните причини:
-инфлация за месец май 0,12
-силни позиции на рублата
-намален лихвен процент
-силни приходи от износ
-ръст в икономиката-достигнати довоенни показатели.

Същевременно написах, че дефлационните очаквания могат да бъдат подвеждащи, ако 
пазарът не се насити със стоки , равностойни по търсене на стоките на оттеглилите се 
производители и дистрибутори.  Тоест ще се получи потребителски натиск на пазара и 
ако не бъде задоволен, лихвеният процент ще тръгне нагоре ,или ще имаме неотчетен оборот, дължащ се на сивата икономика.
Това и стана  Имаме инфлационен натиск, дължащ се на повишеното търсене и не можещото да му отговори предлагане. 
Има според мен и грешна интерпретация на това що е война и спец-операция. 
Когато загиват хиляди, когато имаме сражения, обстрелвания на територия от стотици хиляди км2 това си е война и законите трябва да бъдат военновременни. Тоест с пределни цени, коректен разговор с населението , че няма да има недостиг на стоки от първа необходимост, както и лимитиране на пазаруването на тези стоки. Драконовски мерки срещу спекулата Тоест да се намали потребителският натиск, който и съвпадна с увеличението на пенсии, заплати в държавния сектор. Държавата се отказа тази година от дивиденти в структурите в които има дял и това допълнително остави многомилиардна финансова маса , част от която влезе в пазара, чрез преразпределението за числения състав на тези структури т наречените премии някога. Перфектната буря, както казват зад Океана. 
Свободна парична маса, неясни очаквания за срока на края на войната и презапасяване, както на стоки от първа необходимост, така със суровини и материали за производствените структури.
Тоест очакваната дефлация за юли вероятно няма да се случи . Ще има инфлационен натиск, но той е още един път да повторим е породен от потребителски натиск.
Тоест инфлация съвсем различна от българската
Ние имаме по ниска инфлация от страни като Германия, Франция, но това е защото не пазаруваме като тях. Населението има недостатъчна парична маса.
Ще го обясня нагледно за да стане ясно. Зъболекарските услуги ценово непрекъснато растат-скъпи са в цял свят.  За страна като Швеция например , където над 90% от населението ходи редовно на зъболекар, зъболекарските услуги оказват сериозен инфлационен натиск. В България, където под 20% ходат на зъболекар редовно, този натиск е минимален-ние там инфлация нямаме, но нямаме и зъби
За любовниците:
Откровенно казано, нямам опит.  Моногамен съм
Доколкото чета, то ще кажа мнението си. Чел съм, чели сме за Путин и Кабаева, за Клинтън и Люински, за Митеран и МарИ, за Кенеди и Монро. Лично аз не разбирам, защо след като търсиш взаимност извън семейството , и след като си я намерил, защо подържаш формален брак , или връзка. И това , което се коментира , не е връзката между премиера Петков и госпожицата, а това , че последната иземва функции на премиера. От горепосочените двойки, дамите да сте чули да се изявяват като титуляри. Най-вероятно премиерът/двамата/ е много влюбен, защото не вижда , че става за смях, а с него и ние като страна. Лично аз се съмнявам в умствените възможности на премиера, защото той не разбира какво прави.
Да хванем предложението му за кандидат за министър председател. Той предлага министър Василев, след като е получил вот на недоверие  за финансовата си политика.
Това е нон сенс. Не можеш да предлагаш на същия парламент финасовия министър за премиер, след като парламентът те е изхвърлил заради провалени финанси. Прави , или не депутатите,трябва да се уважава решението им-те всъщност са и работодателят на правителството от името на народа. Ако вземат пък сега гласуват за Василев, значи , че и парламентът не знае за какво става въпрос. Бъдете здрави!





Гласувай:
4



1. librarian - Пълни глупости! Ама пълни!
03.07.2022 07:31
ТРОЛтодоров, Вие сигурен ли сте, че сте икономист въобще?? Защото, че сте ТРОЛ и Ви дай да хвърляте прах в очите на незапознатите и неразбиращите това е повече от ясно и факт отдавна!

Ще дам само един пример и той е този, че когато се казва и аз при мен съм написала "на годишна база", се има предвид 12 МЕСЕЦА НАЗАД ОТ МОМЕНТА НА ОТЧИТАНЕТО, А НЕ ПРОГНОЗНО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, НАСТОЯЩАТА!
Тоест, ТРОЛтодоров, когато съм написала, самоцитирам се:
В постинга https://librarian.blog.bg/izkustvo/2022/07/02/pravo-gledat-ama-krivo-vijdat-toest-putlerisstite-sa-nai-gol.1824763 librarian написа:
ЗНАЙТЕ, ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА В МОМЕНТА В руSSия Е 17,2% НА ГОДИШНА БАЗА И ТО КАТО ОФИЦИАЛНО ОТЧИТАНЕ!
17,2% инфлация, а не както Ви ТРОЛИ Тодоров с дефлация!
Повтарям: по официални данни! По неофициални, но реално достоверните, инфлацията в раSSия е над 29%!
е дадена инфлацията в руSSия за периода от 1-ви юли 2021 г. до 1-ви юли 2022 г.!!!!!
И нека оставим РЕАЛНИТЕ числа на мира и се съсредоточим върху официалните.
По официални данни на Росстат ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА до 1-ви юли 2022 г. инфлацията в руSSия е 11,8%.
Хайде сега Вие ни обяснете колко сте "прав" за това, че руSSия била достигнала икономическите си показатели от преди войната!
Достигнала е друг път! И то говорим, че още ОТ 2019 г. ИКОНОМИКАТА НА руSSия НЕ СЕ ДВИЖИ НАПРЕД!!!!
Но за това хей сега ще нахвърлям нови ИСТИНИ!
цитирай
2. librarian - Ето така се прави! :-):-):-) А не с бърборене като Вас, ТРОЛтодоров!
03.07.2022 07:48
https://librarian.blog.bg/izkustvo/2022/07/03/nedelni-kratkovini-quot-hubavini-quot-iz-rassiia.1824804

И на базата на този си и предходния си постинг, който уж оборвате, ще Ви репликирам само в това поредно ТРОЛЕНЕ:
В постинга отгоре ТРОЛтодоров написа:
-инфлация за месец май 0,12
-силни позиции на рублата
-намален лихвен процент
-силни приходи от износ
-ръст в икономиката-достигнати довоенни показатели.
..... Като изключим това, че инфлация за конкретен месец не прави инфлацията в страната, особено когато е подбран такъв с угодна инфлация, стигаме до това, че данните се изнасят от тези, които какви ли не думички забраниха със закон да се споменават дори в раSSия!!! Та толкова може да се вярва на изнасяните цифри!!!
Направете справка за цените на основните храни, битови уреди, услуги за месец април и след това за месец май в раSSия и ще видите колко са "истински" тези 0,12% инфлация!!!
ТОЧНО НИКОЛКО! ЗАЩОТО ЦЕНИТЕ СА НАРАСНАЛИ СРЕДНО ОТ 3,8% ДО 5,1% ЗА ВЪПРОСНИЯ ПЕРИОД!
Та новоговор, типично раSSийски! Точно както го е казал Оруел!

..... Силни позиции на рублата??!! Може да се троли с това, да, но стига да не се отчитат причините!!! Защото една валута е силна когато демонстрира това на международните свободни пазари, а не вътрешно в страната си и то под строгия контрол на банката на страната!!! Точно "1984" на Оруел!!!

..... Не знам за кой лихвен % говорите, та подминавам!

..... Спекулативни приходи без каквато и да е добавена стойност!!! Ама Вие за такива показатели се сещате да бърборите само когато плюете то нашата, не Вашата Родина България с бърборене, че икономиката ни е базирана на услуги, които видите ли не произвеждали добавена стойност! КОЕТО ВСЪЩНОСТ И НЕ Е ВЯРНО, А ДОРИ НАПРОТИВ В МНОГО ОТ СЛУЧАИТЕ: ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ Е МНОГО ПО-ВИСОКА ОТ ТАЗИ ПРИ ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВОДСТВО, но и това бегло споменах в постинга си от току що !!!
Та спекулативни приходи, на които времето изтича не само поради санкциите и изолацията на раSSия от нормалния и преобладаващ свят, а дори само от това, че запасите от "бензин" не бензиностанция "раSSия" се изчерпват още през живота на децата ни, за Вас внуците и бензиностанцията ще трябва да се научи да произвежда добавена стойност!!!

..... Ръст на икономиката?!?!?!??!!??!!??!!???!!!
Да започвам ли да се смея??!!
Прочетете отново за новоговора, аз да Ви попитам защо например руSSсият statbureau ОТ ТРИ МЕСЕЦА ЕЛИМИНИРА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА СРАВНЕНИЕ НА КАКВИТО И ДА СА ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ НА руSSия СПРЯМО КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА ОТ НАЧАЛОТО НА МИНАЛАТА ГОДИНА НАСАМ??!!
Ето Ви например генерираната графика на инфлацията в руSSия и САЩ за периода от 1-ви януари 2020 г. до 31-ви декември 2020 г.
https://librarian.blog.bg/photos/182141/ruSSia-USA.jpg
ПОСЛЕДНИЯТ ВЕЧЕ ВЪЗМОЖЕН ПЕРИОД! А можеше и за цялата 2021-ва и въобще и за момента!!!
ЯСНО ЗАЩО, ОТНОВО ОРУЕЛ ТОЧНО ГО Е ОБЯСНИЛ В "1984"!!!!!
цитирай
3. notfun - маестро Гергиев ?
03.07.2022 08:12
а, кой е тоз, венци...

не е от..'мойта група'' хах...
цитирай
4. notfun - ...писах и аз, за пустата му инфлация..
03.07.2022 08:16
за ЕС , е около 7- 8 ..в България, достигна, към 13%
на база год.осредняване..2022../ясно, поради, какви комплексни..катаклизми.

кое, сбърках, нали и аз..имам Гугъл))

но не ми каза, с колко %, ти..актуализираха Пенсията, за последн 10 месеца
ее, може и тук, да ми отговориш...нали си Кавалер @
цитирай
5. librarian - 3. notfun
03.07.2022 08:23
notfun написа:
маестро Гергиев ?
а, кой е тоз, венци...
не е от..'мойта група'' хах...

Тук е смехът!!! :-):-):-) Защото Гергиев и Мацуев му ги подадох нарочно в редичка със Симонян!!!!! Не след Симонян да са други медийни кремльовSSки тролове, които дал путин, а Гергиев и Мацуев!!!! И той захапа и извади кутията с локума! :-):-):-)

ТРОЛтодоров, оставяйки настрана защо пък пренебрегнахте Мацуев и се хванахте да Гергиев, се съсредоточаваме до това, че не само Вие не сте присъствал на изява на Гергиев на живо, а и 99% от руския Народ!!!!! Този народ, който преди Гергиев го интересува оцеляването му и който при 135 милиона население на руSSия в момента, над 20 милиона живеят под прага на бедност!!!!!
20 000 000 от 135 000 000, можете ли да сметнете колко % е това?? И да осъзнаете, че на тези 20 милиона руснаци хич не им пука за творчеството на Гергиев, когото дори не са и чували, а ги интересува "чипса и колата" на първо място и дори след това банята и топлото!!!!!
Но Вие си ТРОЛЕТЕ де! А и локумейте, че да изглеждате възвишен!
цитирай
6. marana69 - https://marana69.blog.bg/tq-i-toi/2022/07/01/rev-i-sopoli-ot-pod-kanala.1824625
03.07.2022 08:38
...ето, тук ком 3 и 5 и 7..

не ме мързи, да те, ''улесня''..

Неделя, е Ден за просвета..батко 1951..
и нишо личноо...говорим си, за €коном. показатели..
/ сухо , и без ''рев, сълзи и сополи )

горе е линка..
цитирай
7. vencivaleri1951 - Продължавай , продължавай...
03.07.2022 09:25
да показваш, че не схващаш за какво ти се говори
Мацуев е един от 10те например най-добри пианисти , доколкото Гергиев след Караян
остава самотен на върха.
Мацуев е роден в семейство на музиканти, /баща не лош композитор и изпълнител/ и е готвен за сцената още "при зачеване и утробата" Гергиев е дарование Господно-военно хлапе-детството му минава в различни гарнизони и когато е приет в Москавската консерватория, внезапно взима решение да я напусне , за да учи в Лененградската /тогава/ заради преподавател. И колко е показателно.
Петербургската консерватория е бившата сграда на Маринския театър/създаден още от Екатерина първа/"-Большой каменний"Днес маестро Гергиев е директор на този уникален и един от най големите и престижни театри за опера и балет в света.
Въобще сравнение не може да има в професионалното развитие на двамата-общото между тях е че родината им за тях е на първо място и са обществено активни.
Точно това дразни западните пропагандатори и всуе леят помия срещу талантите на Русия, отказали се от "таланти" с драгоценности , но не опетнили името на страната си. И не се прави на "ощипан" Не си първият който слага наред със Симонян и други журналисти
маестро Георгиев. Аз харесвам и Симонян , но мярката е друга

librarian написа:
notfun написа:
маестро Гергиев ?
а, кой е тоз, венци...
не е от..'мойта група'' хах...

Тук е смехът!!! :-):-):-) Защото Гергиев и Мацуев му ги подадох нарочно в редичка със Симонян!!!!! Не след Симонян да са други медийни кремльовSSки тролове, които дал путин, а Гергиев и Мацуев!!!! И той захапа и извади кутията с локума! :-):-):-)

ТРОЛтодоров, оставяйки настрана защо пък пренебрегнахте Мацуев и се хванахте да Гергиев се съсредоточаваме до това, че не само Вие не сте присъствал на изява на Гергиев на живо, а и 99% от руския Народ!!!!! Този народ, който преди Гергиев го интересува оцеляването му и който при 135 милиона население на руSSия в момента, над 20 милиона живеят под прага на бедност!!!!!
20 000 000 от 135 000 000, можете ли да сметнете колко % е това?? И да осъзнаете, че на тези 20 милиона руснаци хич не им пука за творчеството на Гергиев, когото дори не са и чували, а ги интересува "чипса и колата" на първо място и дори след това топлото!!!!!
Но Вие си ТРОЛЕТЕ де! А и локумейте, че да изглеждате възвишен!

цитирай
8. vencivaleri1951 - Не ми се говори с теб
03.07.2022 09:44
Няма какво да научи човек , освен как се става нечовек
Иначе благодаря, че ми обясняваш какво е годишна база на инфлацията
Бъди любезен, да ми посочиш къде аз съм казвал за нулева инфлация на същата база.
Всеки може да прочете постинга ми преди седмица в който аз говоря за очаквана инфлация -нулева за юни и дефлация за юли. ОЧАКВАНИЯ!!! Те имат качеството и да не се сбъдват. Като , че ли съм очаквал , че ще пишеш постинг/без познания впрочем/
на тази тема и предупредих за опасностите при дефлация и дефицит на стоки с които потребителят е свикнал и харесва/западни стоки/ в същия постинг.
И разбери "глупако" /това не е обида , а цитат /, че няма как една страна да е виновна за цените на енергетиката в цял свят, за дефицита на основни храни в цял свят, да воюва успешно с най-голямият военен блок в историята и да има слаба икономика.
Това е нон сенс за всеки мислещ човек

librarian написа:
ТРОЛтодоров, Вие сигурен ли сте, че сте икономист въобще?? Защото, че сте ТРОЛ и Ви дай да хвърляте прах в очите на незапознатите и неразбиращите това е повече от ясно и факт отдавна!

Ще дам само един пример и той е този, че когато се казва и аз при мен съм написала "на годишна база", се има предвид 12 МЕСЕЦА НАЗАД ОТ МОМЕНТА НА ОТЧИТАНЕТО, А НЕ ПРОГНОЗНО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, НАСТОЯЩАТА!
Тоест, ТРОЛтодоров, когато съм написала, самоцитирам се:
В постинга https://librarian/izkustvo/2022/07/02/pravo-gledat-ama-krivo-vijdat-toest-putlerisstite-sa-nai-gol.1824763 librarian написа:
ЗНАЙТЕ, ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА В МОМЕНТА В руSSия Е 17,2% НА ГОДИШНА БАЗА И ТО КАТО ОФИЦИАЛНО ОТЧИТАНЕ!
17,2% инфлация, а не както Ви ТРОЛИ Тодоров с дефлация!
Повтарям: по официални данни! По неофициални, но реално достоверните, инфлацията в раSSия е над 29%!
е дадена инфлацията в руSSия за периода от 1-ви юли 2021 г. до 1-ви юли 2022 г.!!!!!
И нека оставим РЕАЛНИТЕ числа на мира и се съсредоточим върху официалните.
По официални данни на Росстат ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА до 1-ви юли 2022 г. инфлацията в руSSия е 11,8%.
Хайде сега Вие ни обяснете колко сте "прав" за това, че руSSия била достигнала икономическите си показатели от преди войната!
Достигнала е друг път! И то говорим, че още ОТ 2019 г. ИКОНОМИКАТА НА руSSия НЕ СЕ ДВИЖИ НАПРЕД!!!!
Но за това хей сега ще нахвърлям нови ИСТИНИ!
цитирай
9. vencivaleri1951 - Това е несериозен , а и гаден въпрос
03.07.2022 10:00
Не си знам пенсията, а и никога не съм знаел и не съм очаквал на нея
Дори не съм дал номер на някоя от пластиките ми-тегля я от пощата -два, три пъти в годината.
Но това съм аз. Стотици хиляди твои сънародници са в сериозен финансов недоимък, с невъзможност за пълноценна храна, лечение , топъл дом и т н. Да се подиграва на това ,може само човек, който е с ампутирани състрадание и съприживяване-на последното в Делиормана обичат да казват емпатия Още повече от човек "хитрец" , който смята , че се е усетил навреме и е възседнал чужд "социален стълб" Не злорадствай, че си се измъкнала-не си.

notfun написа:
за ЕС , е около 7- 8 ..в България, достигна, към 13%
на база год.осредняване..2022../ясно, поради, какви комплексни..катаклизми.

кое, сбърках, нали и аз..имам Гугъл))

но не ми каза, с колко %, ти..актуализираха Пенсията, за последн 10 месеца
ее, може и тук, да ми отговориш...нали си Кавалер @

цитирай
10. librarian - 7. vencivaleri1951
03.07.2022 10:04
Значи не за който и да е процес в света, а дори за конкретно събитие и особено показателно за която и да е конкретна личност в която и да е област от живота да се заговорим, Вие все сте експерт и знаете всичко от-до! Ама други казвате са НаполЬончиците??!!

ТРОЛ сте Тодоров! ТРОЛ, който на базата на "руSSкия" Гугъл избива неимоверните си комплекси на пълен идиот!


ПП: И понеже родината им е на първо място на такива, та те затова до преди войната в 90% от времето бяха на сцените на гнилия Запад!
Та толкова е вярно и ТРОЛЕНЕТО Ви, че Западът леел помия по такива като въпросните! Просто не ги иска на сцената си ВЕЧЕ, след като подкрепят геноцида! Чистоплътност: що за творец и що за ценности ще изповядва такъв??!!
цитирай
11. librarian - !
03.07.2022 10:07
8. vencivaleri1951 написа:
Не ми се говори с теб
Няма какво да научи човек , освен как се става нечовек
.....
Естествено, че не Ви се говори с мен! Защото не можете да опонирате на базата на разум, истини и факти, а Ви дай да ТРОЛИТЕ!
Но и като трол сте некадърен, та и в това отношение също няма какво да се научи от Вас!


9. vencivaleri1951 написа:
Не си знам пенсията, а и никога не съм знаел и не съм очаквал на нея
Ех, НаполЬончик, НаполЬончииик!
Ама май само чик-чирик!
цитирай
12. blackpredator - ТРОЛ сте Тодоров! ТРОЛ !!!
03.07.2022 13:20
невероятно тролите босите в икономиката,
политиката и културата цървули !
цитирай
13. vencivaleri1951 - Пак показваш некомпетентност
03.07.2022 14:13
Артисти от соя на Гергиев са артисти на света. Той е директор например на Маринка, но е и действащ диригент . Има си своите автори , или музикални произведения, има вероятно и такива , които не му се отдават с подобен успех. И когато някоя западна или източна сцена реши вкара в репертоара си опера, балет, концерт, които са сред тези , заради които си е получил името, го кани. Това , че е диригент на Лондонския симфоничен оркестър е" титла", а не длъжност. Нещо като доктор хонорис кауза.
Това е признание, а той от години е директор на Маринка , а другаде гастролира при покана която го задоволява като сцена, акустика, публика , финанси...
Има Вердиеви певци, музиканти, има такива на Вагнер/те са малко/, на Чайковски, на Пучини...Имам предвид с най-силни изпълнения Тоест те правят представленията си.
Това са богати хора, с инестиционни проекти къде ли не. И не знам си по какви закони и обстоятелства , на тези хора им се поставя алтернативата- подлец , или достоен човек, тоест оставаш с инвестициите си , с парите и имотите си , или ги губиш-достойните хора отговарят еднозначно , не в полза на имотите.
Аз не знам какъв изрод трябва да си, да изнудваш Нетребко, която в борсова авантюра губи голяма част от състоянието си и има дете аутист и избира най доброто за него. Да я караш да става подлец заради детето си, да се гавриш с онова хлапе дарование в художествената гимнастика, да се гавриш с ощетени от съдбата хора, параолимпийците...Това е край на една квази цивилизация, която няма право да се развива. В личен план-аз бях фен на американския и канадския хокей, на англоезичните банди...Край-не ги гледам, не ги слушам вече.

librarian написа:
Значи не за който и да е процес в света, а дори за конкретно събитие и особено показателно за която и да е конкретна личност в която и да е област от живота да се заговорим, Вие все сте експерт и знаете всичко от-до! Ама други казвате са НаполЬончиците??!!

ТРОЛ сте Тодоров! ТРОЛ, който на базата на "руSSкия" Гугъл избива неимоверните си комплекси на пълен идиот!


ПП: И понеже родината им е на първо място на такива, та те затова до преди войната в 90% от времето бяха на сцените на гнилия Запад!
Та толкова е вярно и ТРОЛЕНЕТО Ви, че Западът леел помия по такива като въпросните! Просто не ги иска на сцената си ВЕЧЕ, след като подкрепят геноцида! Чистоплътност: що за творец и що за ценности ще изповядва такъв??!!

цитирай
14. librarian - Артисти от соя на Гергиев са артисти ...
03.07.2022 15:05
vencivaleri1951 написа:
Артисти от соя на Гергиев са артисти на света. Той е директор например на Маринка, но е и действащ диригент . Има си своите автори , или музикални произведения, има вероятно и такива , които не му се отдават с подобен успех. И когато някоя западна или източна сцена реши вкара в репертоара си опера, балет, концерт, които са сред тези , заради които си е получил името, го кани. Това , че е диригент на Лондонския симфоничен оркестър е" титла", а не длъжност. Нещо като доктор хонорис кауза.
Това е признание, а той от години е директор на Маринка , а другаде гастролира при покана която го задоволява като сцена, акустика, публика , финанси...
Никъде не съм казала, че работи постоянно на Запад! Никъде!
Казах само, че го прави и това е на базата на договори и съответно финансово обезпечение, а не на покани както отново ТРОЛИТЕ!
Цитат: "Според Corriere della Serra руският диригент, чийто договори с европейски музикални институции бяха прекратени, е пуснал за продажба най-малко 20 от своите имоти"
Е, въпросните музикални институции вече не искат да имат нищо общо с хора, които са показали, че са животомразци след като одобряват путлериSSтката агресия! Какво ненормално има в това??
НЕНОРМАЛНИЯТ СТЕ ВИЕ, ЧЕ ОПРАВДАВАТЕ ГЕНОЦИДА путинSSки!!!!!


vencivaleri1951 написа:
Има Вердиеви певци, музиканти, има такива на Вагнер/те са малко/, на Чайковски, на Пучини...Имам предвид с най-силни изпълнения Тоест те правят представленията си.
Това са богати хора, с инестиционни проекти къде ли не. И не знам си по какви закони и обстоятелства , на тези хора им се поставя алтернативата- подлец , или достоен човек, тоест оставаш с инвестициите си , с парите и имотите си , или ги губиш-достойните хора отговарят еднозначно , не в полза на имотите.
Аз не знам какъв изрод трябва да си, да изнудваш Нетребко, която в борсова авантюра губи голяма част от състоянието си и има дете аутист и избира най доброто за него. Да я караш да става подлец заради детето си, да се гавриш с онова хлапе дарование в художествената гимнастика, да се гавриш с ощетени от съдбата хора, параолимпийците...Това е край на една квази цивилизация, която няма право да се развива. В личен план-аз бях фен на американския и канадския хокей, на англоезичните банди...Край-не ги гледам, не ги слушам вече.
"..... е пуснал за продажба най-малко 20 от своите имоти. Имотите включват вила на брега на италианския град Амалфи, която е пълна с римски руини и Арагонска кула в градината, Палацо Барбариго на улица Сан Вио във Венеция, Caffe Quadri и някои магазини на площада Сан Марко. Той също така наследи една четвърт от богатството на японския меценат Йоко Нагае Ческина, който почина през 2015 г.
Някои от имотите му вече са освободени, а други все още не са, но скоро ще бъдат.
Според италианската преса Гергиев в момента строи дворец в Северна Осетия, където е роден."

Та как точно в раSSия се правят такива пари за такива имоти?? Ммммм?


"Уволниха Гергиев като диригент на Мюнхенската филхармония
.....
Гергиев, който е главен диригент на Мюнхенската филхармония от 2015 г., не е направил подобно изявление, съобщи Райтер във вторник.
През последните дни водещи оркестри и театри по света прекратяват отношенията си с Гергиев заради отношенията му с руския президент и отказа му да направи публично изявление по повод руското нахлуване в Украйна."!!!!!

"Руският диригент Валерий Гергиев, който е близък с русия президент Владимир Путин, няма да ръководи Виенската филхармония на турне в САЩ, което започва в петък с концерт в "Карнеги хол" в Ню Йорк, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА."!!!!!

Та хайде малко срам, ммммм??
ДИРИГЕНТ И ТО НА ХОНОРАР СИ Е, А НЕ ПОЧЕТНИ ТИТЛИ И БЪРА-БЪРА ТОДОРОВЩИНИ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 5103432
Постинги: 1374
Коментари: 19683
Гласове: 5497
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930