Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2018 05:11 - Западът е потъващ кораб.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 9365 Коментари: 13 Гласове:
15

Последна промяна: 30.12.2018 05:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Kolio Vetkof

Живея в Торонто от 1990 година и чистосърдечно си признавам, че не съм много в час с политиката в България – въпреки, че я посещавам почти всяка година.
В момента живея в Канада, но съм живял и в САЩ, както и в Латинска Америка.

Имам дълги години лични наблюдения над това, което се случва в почти всички западни държави (и в света по принцип) и съвсем отговорно заявявам, че Запада е един грандиозен „потъващ кораб”.
Основните причини са следните:
Глобализмът и политиката на глобализация.
Мултикултурализмът, който е главното оръжие на глобализма.
Мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от глобалния елит, който никога и никъде не е функционирал.
Не функционира в момента и по всичко личи, че никога няма да функционира и в бъдеще.
И въпреки това западни лидери – марионетки, контролирани от глобалистите, продължават да налагат и натрапват мултикултурализма без съгласието на местното население, без допитване или референдуми.
Така нареченият мултикултурализъм е де факто демографски геноцид над населението от европейски произход.
Моралната деградация и разврат вследствие на бруталното натрапване на всякакъв вид гнусни извратени концепции, маскирани като „борба за равноправие” – за правата на така наречените ЛГБТИ, всъщност най-обикновени перверзници.
Прочетох Истанбулската конвенция в оригинал (на английски) и нямам абсолютно никакво съмнение, че е Троянски кон, който ще си покаже копитата и ще се развилнее бясно в момента, в който бъде узаконен и подписан.
***Посланието ми към България е кратко и ясно:
Ако искаме да запазим дори и минимален шанс да съхраним нашата хилядолетна култура, традиции и начин на живот, Троянският кон не трябва да бъде допускан в пределите на родината ни.
Ако се подпише този документ, който твърди, че пол не е биологично понятие, а социално изградена роля, кутията на Пандора вече е отворена и след това няма затваряне.
Така се започна и в Канада.
Уж равноправие, уж против насилие и в момента промиват мозъците на децата от ранна детска възраст с извратени концепции за безполовост – не си нито мъж. нито жена, транссексуалност и дузини други извратени и сложни за разбиране термини като: “LGGBDTTTIQQAAPP”.
Да, това е истински термин (съкращение на група термини), използван от Федерацията на началните учители в провинция Онтарио, което на английски означава:
( Lesbian, Gay, Genderqueer, Bisexual, Demisexual, Transgender, Transsexual, Twospirit, Intersex, Queer, Questioning, Asexual, Allies, Pansexual and Polyamorous.)
На български се превежда по следния начин:
( Лесбийка, гей, джендър-неутрален, бисексуален, демисексуални, транссексуални, транссексуален, дву-полов, интерсексуален, неутрален, полово-подвъпросен, асексуален, полово-свързан, пансексуален и полиаморфен.)
И това е само върхът на айсберга.
Тази брутална дегенеративна политика се налага в абсолютно всички сфери на обществото.
Други важни фактори които допринасят за потъването на „Западния кораб” са:
Политическата коректност, която де факто е официалната „религия” на Запада и мнозинството от хората я следват фанатично, без дори да го осъзнават.
Политическата коректност е „затвор на съзнанието”.
Теми, които свободно се дискутират по телевизията в България, в Канада са табу и е рисковано да се дискутират дори и с близки и познати.
Религията на политическа коректност е главното оръжие, използвано от регресивните либерали в така наречената „идеологична война” (Culture War), в следствие на която обикновените хора са репресирани и наплашени да не изразяват мнения, различни от официалната псевдо-либерална политика.
Ако някой посмее да изрази несъгласие – не става въпрос за критика, просто несъгласие – социално-икономическите последици са жестоки.
Публично заклеймяване – расист, ксенофоб, хомофоб и любимото напоследък – нео-нацист.
Почти сигурно е, че ще си загубите работата, приятелите, и дори роднините ви може да се обърнат срещу вас.
Политиката на идентичност (Разделяй и владей. Всеки срещу всеки).
Промиване на мозъци от ранна детска възраст.
Още от малки настройват децата едни срещу други.
Момичета срещу момчета.
Малцинства срещу „привилегированите”, ЛГБТИ срещу хетеросексуални и т.н.
Това се постига като на определена група й се втълпява, че е жертва, репресирана от някоя друга група.
Най-атакуваната група обаче, която няма право на глас, са белите хетеросексуални младежи и мъже.
Те са заклеймени като враг номер едно от левашкия псевдо-либерализъм.
Промиването на мозъци е жестоко и тотално и не подлежи на дискусия.
Всяко мнение против официалната псевдо-либерална идеология е моментално заглушено.
Наркоманията, която в момента заема епидемични мащаби и последиците от нея са разрушителни. Това обаче е тема за напълно отделна дискусия.
Феминизмът (и криворазбраната му интерпретация), водещ до разрухата на основната клетка на обществото – семейството.
Мъжете и жените, които в природата са естествени съюзници и имат нужда един от друг, са насъсквани едни срещу други под претекст, че мъжете са врагове на жените.
Въвеждат се термини като „токсична мъжественост” (Toxic Masculinity), които втълпяват чувство на вина в подрастващите момчета.
В същото време момичетата от малки израстват с идеята, че са жертви на „токсичните мъже”.
Последиците от тази неадекватна идеология са пагубни за обществото.
Екстремен материализъм, заместващ духовността и всякакви морални ценности.
Регресивният либерализъм, който тотално е завладял образователната система, като се започне от детските градини и се стигне до университетите.
Липсата на обективни медии.
Почти всички средства за масова информация са пропагандни машини на глобалния елит.
Всичките тези регресивни политики са лансирани, натрапвани, и пропагандирани от ляво ориентираните, самозабравили се регресивни-либерали, които в действителност въобще не са либерали, а деспотични тоталитаристи, и са нетърпими спрямо идеологии, които са различни от тяхната.
Тези типове се преструват на толерантни само, когато им изнася и мненията на другите съвпадат с тяхната сбъркана идеология.
Ако някой обаче посмее да изрази несъгласие, моментално се нахвърлят върху него като побеснели кръвожадни канадски вълци и веднъж като захапят, не спират, докато въпросният обект не е разкъсан на парчета.
Това се прави с цел назидание, като се изпраща ясно послание какво ще се случи на всеки, който дръзне да се противопостави на техните малоумно утопични идеали.
***България е на кръстопът и изправена пред ясна алтернатива.***
Да съхрани традициите си и начин на живот и най-важното да предпази децата, които са бъдещето на нацията, от необратима дегенеративна и развратна политика, базирана на противоестествени и несъвместими с природата перверзни концепции.
Да се подаде на натиска и да подпише смъртната присъда на нацията.
Ако тази конвенция се приеме, това е „началото на края”.
Надявам се хората в България да осъзнаят какво се задава и на всяка цена то да бъде предотвратено.
Моите пътувания между България и Канада са като пътешествия с машина на времето между настоящето и близкото бъдеще.
Най-сериозно и отговорно заявявам, че „бъдещето” въобще не е светло.
Мотивацията да споделя тези мои тревоги е предизвикана само и единствено от любов към България.
Аз обичам и двете държави.
Канада, както вече с болка споделих, е един грандиозен потъващ кораб, който (според мен) няма как да бъде спасен и в интерес на истината сърцето ми се къса като виждам какво се случва в тази до скоро прекрасна държава.
Надявам се поне България да се поучи от фаталните грешки на Запада и да поеме различен път (като Полша и Унгария например) и да се спаси от лапите на мултикултурализма, глобализма и регресивната псевдо-либералната политика на разврат и морална деградация.
Накрая съвсем ясно да поясня – аз съм най-обикновен човек.
Не съм политически активист.
За първи път в живота си взимам отношение в политическа дискусия.
Никога не съм се считал и за прекален патриот, дори напротив.
По принцип съм с доста отворено и либерално мислене, но масовите социални аномалии, които заливат Запада в момента, е невъзможно да бъдат игнорирани.
Крайно време е и ние, обикновените хора, да изразим мнение и да признаем, че всичко това което се случва е пълна, абсолютна и тотална лудост, от която страдат всички сфери на западното общество.
Най-страшното е, че за псевдо-либералите няма нищо свято и вече най-нагло и безочливо взимат на мерник и децата. 
След като атакуваха семейството, следващата мишена са децата.
*** Искрено се надявам тази лудост, граничеща със шизофрения, да НЕ превземе и България, защото независимо от недостатъците и абсурдите, които за съжаление все още съществуват в държавата, ако България се опази от регресивните псевдо-либерални политики, все още има шанс не само да оцелее, но и да продължи да бъде едно нормално, а защо не и по-добро общество за живот.***
*** Искрено и с любов към България ***Гласувай:
171. kuschel - Илиян Станчев: Определено сп...
30.12.2018 05:34
Илиян Станчев:
Определено споделям мнението му, от 1990 съм в Отава, живял съм и в САЩ ...
цитирай
2. kuschel - Илиян Станчев: Всичко започна с ...
30.12.2018 05:47
Илиян Станчев:
Всичко започна с НАФТА някъде към 1997/8(North American Free Trade Agreement) Изнесоха производствата в Мексико, малкия бизнес умря, големия просперира, но американския, дойдоха янките и изкупиха все що имаше - затвориха се гигантски канадски вериги ... и така и до днес ...
цитирай
3. kuschel - Шарли, идиот на който му говорят ...
30.12.2018 07:18
Шарли, идиот на който му говорят звездите, не може да пише тук. Тук не е лудницата, където живееш. Психодесните си имате диспансер и трябва редовно да си пиете розовите хапчета.
цитирай
4. zaw12929 - Основна цел на евроатлантизма е да ...
30.12.2018 19:41
Основна цел на евроатлантизма е да унищожи земята и човека. За целта тя използва методи да развращава морално и сексуално хората, да ги покварява, да ги превръща в безмозъчни зомбирани полу-човеци, които да се подчиняват безпрекословно на дадените им заповеди без право на мнение или критика.Земята унищожава чрез целенасочено създадени вредители, ГМО, отравяне на водите и почвите, химикали, неопазване на ресурсите и т.н.
цитирай
5. kuschel - Едни наши познати казаха, че в Шв...
30.12.2018 19:46
Едни наши познати казаха, че в Швеция е истински тероризъм към нормалните хора. Кой и защо го прави още не мога да разбера.
цитирай
6. pando - Интересно в коя лудница
30.12.2018 19:57
Е на отчет Шарлито. Ще му занеса марципанени бонбони в лъскава кутия и Шупа-Шупс смукалки ,за да отпразнува Новогодишната нощ.
А също кутия акварелни бои и ДВД та със тиха класическа музика.
цитирай
7. lexparsy - Не само те поздравявам, но и с искрени адмирации споделям спонтанно изказаното.
31.12.2018 00:18
Може би си натрупал тези верни асоциации от „пътуванията във времето“ и все още големия контраст между България и Канада. Но съм съгласен че тази приливна вълна идва и залива безмилостно и безпаметно всички ни.
Казвам безпаметно защото промиването на мозъци е толкова отдавна и тенденциозно и успешно, че хората не си спомнят за сравнение даже преди 5 години как са мислили живели и какви са им били ценностите.
Но аз Вярвам че българския дух, който е оцелял хилядолетия, (за разлика от техния, който докато го изградят вече потъва) пак ще оцелее.
Въпреки и сегашния незабележим за някои, камо ли признат геноцид на държавниците към собствения си народ и култура.

Желая ти празнуване и посрещане на новата година с близки на чувствата и надеждите ти хора.
цитирай
8. kuschel - За сега КС отхвърли джендъризма и ...
31.12.2018 03:03
За сега КС отхвърли джендъризма и Корнелия нарита Станишев, но герберите ще опитват да пробутат ИК докато са на власт.
цитирай
9. krumbelosvet - Медийният МОНОПОЛ на банкстерите от Уолстрийт
31.12.2018 03:16
Тоя МОНОПОЛ вече е тук. Холивуд бълва ДЖЕНДЪРСКИ детски филми, които моментално превземат ТВ. Вече няма и за възрастните НИТО ЕДИН филм, в който педалите да не са представени обилно
Патологичният антикомунизъм влезе в учебниците и окпнчателно ще ни разедини...
цитирай
10. kuschel - Джендъризмът настъпва брутално ...
31.12.2018 08:29
Джендъризмът настъпва брутално както глобалното затопляне. Тръгна от Щатите и като вълна залива Западна Европа. Противопоставят се отделни страни, но процесът си върви с пълна сила. Най-пострадали са Скандинавските страни, Испания, Франция и Германия. България засега някак стои на ръба, но лекето Станишев ако бъде избран отново за евродепутат, не се знае какво може да стане. БСП трябва да го изхвърлят като боклук. Джендъризмът среща съпротива в Унгария, Чехия, Сърбия, Гърция, Турция и Русия...но до кога? И пак се чудя, кому е нужно това и каква е крайната му цел. Обществото се крепи на здравото семейство с ясно разграничени мъж и жена. Ако то изчезне, ще изчезне и човешката раса. Не разбирам.
цитирай
11. zaw12929 - ЧНГ: ЗДРАВЕ, УСПЕХИ през 2019 го...
31.12.2018 18:14
ЧНГ: ЗДРАВЕ, УСПЕХИ през 2019 година!
цитирай
12. kuschel - Благодаря! На всички свестни хора ...
01.01.2019 09:18
Благодаря! На всички свестни хора от блога пожелавам добро здрава, добро настроение и здрав разум.
цитирай
13. vanevski - Маркузианството
03.01.2019 03:50
Стара мечта на комунистите и левичарството е разрушаване на така омразното им буржоазно общество!! През 60 те години на миналият век се зароди маркузианството от Франкфуртската школа на новите марксисти! Според апологетите на социализма идеята за "най-справедливото и хуманно общество" е зародена още в древноста....от Платон до Маркс...В своето произведение "Държавата" книга пета стр.76-82 идеалната държава според него е в общноста на жените и колективно отглеждане на децата като в конюшни-...

http://uacg/filebank/att_5872.pdf


Един от създателите на утопическия социализъм утописта-социалист Томазо Кампанела в "Градът на слънцето" определя жените за общо ползване,а децата се оттглеждат също като във ферми в комуни!

И тази мракобесна идеология към семейството и обществото е заложена и в манифеста на КП на К. Маркс от 1848 година.Цитат


Буржоазните фрази за семейство и възпитание, за нежни отношения между родители и деца вдъхват толкова повече отвращение, колкото повече се разкъсват всички семейни връзки сред пролетариата вследствие развитието на едрата индустрия, колкото повече децата се превръщат в прости търговски артикули и работни инструменти.Буржоазното семейство, естествено, ще отпадне с отпадането на това негово допълнение, а двете заедно ще изчезнат с изчезването на капитала.
"Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи? Не – става въпрос за нещо много по-сложно.

Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства.

Изолираните случаи – това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“.

Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата – хомосексуалистите, феминистките и др. – изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, им причиняват много повече вреди и зло, отколкото на всички нас."

Интересен е паралелът между бившите соц.страни и ислямските такива известни с безогледната си диктатура и старите демокрации на Запад! Очертава се уж някакъв парадокс-кои са пазителите на ценностите на семейството! В името на свободата на личноста западните демокрации допуснаха известна слабост-секуларизмът надделя в името на лъжливи свободи,непривични за християнският морал! Тук основна причина за това са левичарските организации там,щедро поддържани от забогателите им благодарение на капитализма леви спонсори/пр.Сорос/,също и от диктатурите-за тях са неприемлви демократичните постулати на Запада!

А в самите бивши диктатури левите управници нямат проблем/овцете са плътно в кошарата/ и те не допускат такива сЛободии! За Исляма и източните диктатури е важно да ерозират свободните общества,които те ненавиждат- как така подопечните им мужици ще живеят добре- с две коли отпред пред къщата!
цитирай
14. redpillbulgaria - имитацията е най-висшата форма на ласкателство
03.01.2019 05:36
Само да поясня че Кольо Ветков не е автора и е изплагиатствал оригиналната публикация от 5ти февруари от тук:
redpillbulgaria.wordpress

Само е заменил Канада с Торонто, но в интерес на истината е можел да напише всеки град в (Английска) Канада.. Ситуацията е една и съща навсякъде.
За Квебек не съм толкова сигурен, но доколкото съм чувал от познати не е много по-различно и там
цитирай
15. redpillbulgaria - Елементарно Уотсън
03.01.2019 05:46
kuschel написа:
Джендъризмът настъпва брутално както глобалното затопляне. Тръгна от Щатите и като вълна залива Западна Европа. Противопоставят се отделни страни, но процесът си върви с пълна сила. Най-пострадали са Скандинавските страни, Испания, Франция и Германия. България засега някак стои на ръба, но лекето Станишев ако бъде избран отново за евродепутат, не се знае какво може да стане. БСП трябва да го изхвърлят като боклук. Джендъризмът среща съпротива в Унгария, Чехия, Сърбия, Гърция, Турция и Русия...но до кога? И пак се чудя, кому е нужно това и каква е крайната му цел. Обществото се крепи на здравото семейство с ясно разграничени мъж и жена. Ако то изчезне, ще изчезне и човешката раса. Не разбирам.


Виж кой печели от цялата тази шизофрения, Кой стои зад тази идеология и ще разбереш..
цитирай
16. krumbelosvet - Да живей vanevski !!!
03.01.2019 15:08
Той разкри корена на злото - марксизма, щото е известно, че гробал-либерастите, като елит на финансовия капитал, кво по-естествено от това да са марксисти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2255103
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3210
Календар
«  Октомври, 2023  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031