Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2020 09:29 - Измамата коронавирус.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 5826 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 05.04.2020 09:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Добре е да го гледате от тук, защото са добавени реални субтитри, но ако нямате фейсбук можете да го следате и от Тубата, но тук субтитрите са машинен превод, който е неточен. Трябва да включите от настройки автоматичен превод и да изберете език от падащо мену -Български.

https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd/?fbclid=IwAR3Lyy6OH_aTV8VFIk8dNCkQxkuyLNeppP1Fg-bIwIZ15oAiwmCWLGDN_d4

image

Тагове:   коронавирус,


Гласувай:
13Следващ постинг
Предишен постинг

1. kuschel - https://thebulgariantimes/%...
04.04.2020 13:08
https://thebulgariantimes/%d0%98%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd/?fbclid=IwAR3Lyy6OH_aTV8VFIk8dNCkQxkuyLNeppP1Fg-bIwIZ15oAiwmCWLGDN_d4


Копирайте линка и ще можете да гледате. Заслужава си. Това е едно наистина, обосновано, научно и напълно логично обяснение на дивотията.
цитирай
2. kuschel - Измамата „корона вирус“ разобл...
04.04.2020 13:13
Измамата „корона вирус“ разобличена

Най-накрая измамата „корона вирус“ е вече разобличена! Не само статистиката е фалшива, но и самите тестове, както и цялата пандемия. Всичко се оказа една голяма, дългоопашата лъжа още от самото начало! Най-голямата лъжа за всички времена! По-голяма и от тази за ХИВ и СПИН! Благодарение на все още съществуващите доблестни и смели учени и лекари и масовото споделяне на факти и фалшификации в социалните медии, измамата беше скоростно разобличена. Това видео показва как са направени тези фалшификации от медицинска гледна точка. Останалото вече го знаем от теориите на конспирациите, които вече се превръщат в модели на реалността.

Позволих си да сваля това видео и да го кача в профила си, само за да кача субтитрите. Оригиналното, под което е и линкът към цитираната във видеото статия от топ учен, можете да намерите тук:
https://www.youtube/watch?v=BvLx17NNlu0

Субтитрите се включват и настройват от опциите на видеото. Можете да гледате и споделяте видеото на български и в YouTube:
https://www.youtube/watch?v=AiieQAMdTYg

След като гледате това видео, вижте и как лекар разобличава измамата в практиката си и как изобщо работи системата:
https://www.facebook/watch/?v=530026064320951

Ние не просто гледаме, но и участваме в

НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТРИЛЪР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

Каквито и да са целите и последствията от всичко това, първо трябва да признаем, че продуцентите, режисьорите, сценаристите и целия антураж от послушни медии и институции, участващи в организацията на този безподобен световен трилър, си свършиха перфектно работата! Как само успяха да строят целия свят и да подравнят всички страни в една линия за има-няма месец, и да накарат всички правителства да следват едни и същи указания и да приложат едни и същи безумни, безсмислени и самоубийствени мерки!? Да накараш всички страни да въведат извънредно положение в мирно време! Как ни накараха да се застреляме в краката, за да не се подхлъзнем! У-Н-И-К-А-Л-Н-О!

Ако преди гледахме от дистанция взривяването на Световния търговски център в Ню Йорк или войната в Ирак, основана на фалшиви факти, или дори изкуствено създадената световна финансова криза преди десетина години, която все пак не засегна сериозно всички, то сега всички сме въвлечени в този невероятен спектакъл! Направо се възхищавам как успяха да го направят! Какво изумително съвършенство в манипулациите и контрола на ума на масите! Очевидно са се учили от грешките и засечките от предишните кризи, създадени от тях – икономически, селскостопански, здравни и пр. Изтествали са много добре реакциите и слабостите на хората по света с всевъзможни кризи и този път нямаше никакви засечки, поне засега!

Възхищавам се на стройната и безупречна организация на тъмните за постигането на целите им – тотално превземане на планетата. Ако махнем отрицателния смисъл зад действията им (който от божествена гледна точка пак е положителен), то останалото е просто изумително съвършенство! Ако обикновените хора бяха пробудени и действаха със същото ниво на организация и ефективност и с положителен знак, светът щеше да е неузнаваем! Истински рай на земен план!

Но въпреки безупречната организация на този трилър, тъмният елит, в отчаяните си опити да ни наложи своя лелеян нов световен ред, направи сериозна грешка – остави Интернет и социалните медии. Да криеш истината през 2020 г. с работеща световна мрежа за мигновено споделяне на информация е кауза пердута. Колкото и да заглушават и сплашват непокорните учени, лекари, журналисти и други будни хора, истината все отнякъде щеше да изскочи и мълниеносно щеше да се разпространи. Но тази грешка вероятно е съзнателна и неохотно приета, защото иначе съвсем щяха да се разкрият и подсилят спекулациите за изфабрикувана криза. Но тъй като разобличаването на измамата вече тече с пълна сила и скорост, не бих се учудил, ако тъмните се усетят и скоро затворят Интернет или поне социалните мрежи за известно време (отново с фалшив претекст), за да спрат разпространението на всякакви разкрития около измамата, както стана с фалшифицираните снимки и видеа с болници и ковчези.

И след като вкараха човечеството в масова психоза и го пратиха да лови облаците, тъмните трескаво подготвят следващите етапи от кризата за прокарването на целите си зад паравана на корона вируса. Ще направят всичко възможно, за да прокарат задължителните ваксинации с токсични коктейли, които да доубият още маса народ, а други трайно да увредят. Ще предизвикат небивала икономическа криза, а след това и финансов колапс заради държави като Италия, Испания, Франция, Португалия и много други, които ще бъдат изправени пред фалит, заради последващите мерки за поредното „спасяване на икономиките“ след ритуалното икономическо самоубийство. Ще наложат драконовски мерки за следене и контрол на обществото. Ще съсипят голяма част от малкия и средния бизнес и ще изземат дейността му. Ще изземат голяма част от богатството на световното население чрез срива на капиталовите пазари и обезценяване на валутите им вследствие на безпрецедентното печатане на необезпечени пари. Така 1% на най-богатите ще държи 99% от световното богатство. Ще се опитат да ни изпържат с новите 5G технологии, които трескаво се въвеждат, докато си стоим вкъщи тихо и кротко като овце в обор уж да не разпространяваме „опасния“ корона вирус. Да, всичко това ще бъде постигнато в една или друга степен в зависимост от бързината, с която цялата тази схема бъде разобличена публично.

Кой може да спре този сценарий?! Масите, които винаги блеят недоумяващо и вярват на всичко, което им се каже от екрана?! Политиците, които са просто изпълнителни марионетки и целият им политически живот зависи от покорността им към владетелите им?! Единствено светлите сили чрез будните си представители на различни ключови позиции в обществото могат да разобличат публично измамата и да сложат прът в колелото. Неслучайно Тръмп още в самото начало публично заяви, че всичко това е измама, но беше принуден временно да отстъпи. Той ще изиграе ключова роля за спирането или поне смекчаването на най-мощната тъмна офанзива от десетилетия. Тъмните знаят, че плановете им може да се провалят и затова действат светкавично. Всяко забавяне рискува пробуждането на много повече хора и надигането на мощна енергийна и физическа съпротива.

Бъдещето не е изсечено в камък. Как точно ще се развият нещата оттук-нататък и докъде тъмните ще успеят да стигнат с плановете си не е нито ясно, нито сигурно, дори за тях самите. Но поне измамата „корона вирус“ е вече развенчана и можем сега спокойно да си отдъхнем и кажем:

ИЗЛЕЗ НАВЪН, ДИШАЙ СВОБОДНО И ИЗХВЪРЛИ МАСКАТА НА СТРАХА, ЛЪЖАТА И ДЕСПОТИЗМА!
цитирай
3. kuschel - Много показателна таблица и повод ...
05.04.2020 10:03
Много показателна таблица и повод да се замислим дълбоко. Явно ни клатят и то е ясно защо.
цитирай
4. kuschel - РУСКАТА ПРОЗОРЛИВОСТ Наст...
06.04.2020 07:06

РУСКАТА ПРОЗОРЛИВОСТ
Настъпиха тежки времена. Хората или се затварят вкъщи, или ходят на прибежки. Информацията е оскъдна и монотонна. В Америка жертвите достигнали 1000 на ден, в Европа от 300 до 800! Най-предпазливи са политолозите, коментиращи външната политика. Те нямат нужда от маски. Никаква слюнка не излиза от устата им. Как да излезе, като си глътнаха езиците? Иди коментирай зависимостта на Запада от руските самолети Антонов 124, в условия на епидемията с Коронавируса? Ако само преди една година, някой от тях беше предсказал, че Доналд Тръмп ще звъни на Путин за помощ, неговата Нобелова награда е вързана в кърпа.
Настоящето превъзходство на руснаците във въздушния транспорт, напомня стратегията на Петър Велики по отношение на морската флота. С тази разлика, че руския император не си е давал корабите под наем. В момента Франция внася спешно милион и половина маски от Китай. Всеки ден от китайското летище Шензен излитат самолети за Европа и за САЩ. Еманюел Макрон е ангажирал два тежкотоварни Антонов 124 за една година срещу 30 милиона евро. Няма по-подходящ транспорт в целия свят. Друг самолет, който лети с 865 км/час, с общо тегло 400 тона – няма. Франция не е изключение. Руският превозвач Volga-Dnieper от Уляновск и украинският Antonov Desing от Киев имат договор с НАТО. Натовския код на самолета е CONDOR. Всяка една от 18-те страни членки може да ползва един от 6-те транспортни гиганти, срещу заплащане. Договорът е подписан от Strategic Air Lift Interim от името на Атлантическия клуб и от Ruslan Salis, със седалище в Лайпциг, от името на превозвачите.
В този бизнес няма русофили, нито русофоби. Няма отсрочено плащане. Самолетът излита само след кредитиране на банковата сметка. Парите явно са без "миризма". Дори Александър Йорданов може да наеме един Антонов 124 за ден-два, ако брои 25 хиляди евра на час.
Все още има публикации за тежкото ежедневие на руснаците. Те обаче стават видимо по-редки. За политолозите Владимир Путин престана да съществува. По медиите настъпи "Мъртво вълнение". Въпрос на оцеляване. Първо - лично, колективното за сега не е с предимство. Времето на карантината се точи безкрай. Тази принудителна пауза ни кара да мислим.
Трябваше ли да се стигне до бедствено положение, за да разбере "Светът", че без Русия не може?
Божидар Чеков Париж 04/04/2020г
цитирай
5. pando - 100%
10.04.2020 21:37
ISTINA! PRIVET CAMARADE!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2445596
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3214
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031